Babyveilig

Babyveilig folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Babyveilig

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Prénatal
Babypark
Baby & Tiener
Baby-Dump
Dirck III
Van Asten BabySuperstore
Pink or Blue
Name It
Blije Doos
Kleertjes.com
Babyveilig
Ik Ben Zo Mooi
Noppies
BabyBjörn
Kixx Online
BabyPlanet
Cottonbaby
MamaLoes

Populaire folders

Tips voor Babyveilig korting

Folder Babyveilig

Als je een kindje hebt of verwacht dan wil je daarvoor uiteraard zoveel mogelijk nuttige en veilige spulletjes in huis halen. Zo is de baby veilig als je thuis bent maar kun je deze ook prima meenemen als je ergens naartoe gaat. Je kunt voor allerlei artikelen voor je kindje terecht bij diverse babywinkels, zowel online als in echte winkels. Een goed voorbeeld van een winkel waar je een uitgebreid assortiment aan producten voor je baby vindt, is Babyveilig.

Groot aanbod aan babyspulletjes

Als je op de site van Babyveilig kijkt, dan kun je zien wat deze online aanbieder allemaal in het assortiment heeft. Het aanbod is groot zodat je er eigenlijk alles voor je kindje kunt vinden. Denk bijvoorbeeld aan meubilair voor de kinderkamer, een stoeltje voor in de auto, flesjes, traphekjes, kleding en nog veel meer. De beschikbare producten staan gerangschikt per categorie zodat het zoeken ernaar sneller en makkelijker voor jou gemaakt wordt.

Bestellen doe je bij Babyveilig met je eigen account

Heb je iets gevonden dat je graag wilt hebben? Dan plaats je het artikel naar keuze in het winkelmandje en kun je dit in de webshop bestellen. Hiervoor maak je wel eenmalig een account aan. Geef je gegevens door en kies een gebruikersnaam en wachtwoord. Bij latere bestellingen kun je dan daarmee eenvoudig en snel inloggen en hoef je niet iedere keer opnieuw je gegevens in te voeren.

Kijk of en hoe je kunt besparen op je aankopen

Als er een kindje op komst is dan heb je veel nieuwe spulletjes nodig, zeker als het je eerste is. Alles in één keer kopen is natuurlijk het leukste en handigste om te doen maar dat kost je wel aardig wat. Wil je leuke en veilige spullen hebben die aan alle eisen voldoen maar heb je te maken met een wat kleiner budget? Kijk dan wat je beslist nodig hebt en koop dat als eerste. Kijk ook of er leuke acties gelden op het moment dat jij babyspulletjes wilt kopen want dit kan aanzienlijk schelen in de prijs die je ervoor betaalt.

Producten met korting in de folder of op de website

Kijk ook altijd op Aanbiedingenfolders.nl of er een geldende folder is van Babyveilig op dat moment. Zo ja, dan kun je er zeker van zijn dat je deze hier vindt. Is er net even geen folder beschikbaar? Kijk dan op de website van Babyveilig of er toch leuke acties zijn waarvan jij gebruik kunt maken op dat moment. Babyveilig heeft een speciale Koopjeshoek op de site en je vindt er ook producten die in de aanbieding zijn. Houd er rekening mee dat dit nog wel eens producten zijn die uit de collectie gaan dus het aanbod is beperkter maar er is zeker niks mis mee. Jij betaalt er alleen wel aanzienlijk minder voor dus dat is meegenomen.

Zo mis je geen enkel nieuwtje van Babyveilig meer

Heb je babyspulletjes nodig en wil je niks missen als het om nieuwe artikelen in de collectie gaat of wil je als eerste van alle nieuwtjes omtrent Babyveilig op de hoogte zijn? Volg Babyveilig dan ook op Facebook. Zo weet je zeker dat er geen enkel nieuwtje meer aan je neus voorbijgaat. Je kunt er je vragen stellen en de ervaringen van andere mensen lezen dus het is zeker aan te raden dat te doen. Zo weet je meteen hoe andere mensen over de aanbieder denken, wat hun ervaringen zijn met bepaalde producten en hoe de winkel en service in elkaar steekt.

Maak je eigen verlanglijstje

Heb je nu bepaalde babyspullen op het oog bij Babyveilig? Maak dan gebruik van de service op de website om een Verlanglijstje te maken. Zo weet je wat je hebben wilt en koop je niks dubbel. Je dient wel in te loggen op je account om een dergelijk lijstje te maken en aan te passen indien gewenst. Bij elk artikel in de webshop staat veel informatie zodat je goed weet wat je in huis haalt en kunt bepalen voor jezelf wat je wilt hebben.

Neem contact op met de klantenservice als je er zelf niet helemaal uitkomt

Kom je er zelf toch niet helemaal goed uit? Neem dan contact op met de klantenservice van Babyveilig. Dit doe je door het contactformulier in te vullen dat je op de site vindt. Je kunt de klantenservice tevens bellen of appen onder kantooruren als je dat prettiger vindt. Zeker met specifieke vragen, zoals bijvoorbeeld een bestelling die je gedaan hebt, is het handig even persoonlijk contact op te nemen.

Over Babyveilig

‘De babywinkel waar veiligheid voorop staat’. Met dank aan deze welkomstwoorden van Babyveilig is het direct duidelijk waar dit bedrijf voor staat. In de webshop van deze Nederlandse onderneming zijn allemaal producten te vinden waarmee je het leven van jouw baby een stuk veiliger maakt. Dat geldt overigens niet alleen voor het leven van jouw baby, maar ook van jezelf.

Volgens Babyveilig is het van belang om de veiligheid van jouw baby altijd voorop te zetten. Je moet bewust met de veiligheid omgaan én je moet de juiste producten voor jouw baby gebruiken. Voor het aanschaffen van deze producten kan je terecht in de webshop van dit bedrijf. In deze webshop vind je de volgende categorieën terug: In de auto, Wandelen, Slapen, Eten en Drinken, Meubilair, Zwangerschap en Borstvoeding, Babyveiligheid, Kleding voor baby en kind, Verzorging, Koopjeshoek en Merken. Per categorie vind je een divers aanbod terug van producten waarmee je de veiligheid van jouw baby kunt waarborgen.

Heb je online bij Babyveilig de gewenste producten gevonden? Als je voor meer dan 50 euro een bestelling plaatst, hoef je geen verzendkosten te betalen. Bij kleinere orders dien je enkele euro’s aan verzendkosten te betalen. Na het in ontvangst nemen van de artikelen heb je 30 dagen de tijd om deze te retourneren. Mocht je hiertoe besluiten, moet je er rekening mee houden dat je zelf de retourneringskosten dient te betalen. Raadpleeg voor de zekerheid de algemene voorwaarden van Babyveilig; daarin is meer informatie over de retournering te vinden.

Voor al jouw vragen kan je contact opnemen met de klantenservice van Babyveilig. Je kunt hiervoor een bericht via Facebook sturen, een mail naar [email protected] sturen, een Whatsapp bericht naar 020 225 17 17 sturen of bellen naar 070 763 05 93.