Webshop

Noppies folders

Ontvang nu korting bij Noppies met folder aanbiedingen

advertentie
advertentie

Meer webshop folders

Lidl Shop Folder

Nog 5 dagen geldig
Geldig van 21-07-2022 t/m 14-08-2022

> Folder bekijken

12GO Biking Folder

Geldig van 01-05-2022 t/m 31-12-2022

> Folder bekijken

Kiabi Folder

Geldig van 03-06-2022 t/m 30-09-2022

> Folder bekijken

Kiabi Folder

Geldig van 13-07-2022 t/m 31-10-2022

> Folder bekijken

Kiabi Folder

Geldig van 03-08-2022 t/m 30-11-2022

> Folder bekijken

Meer webshop winkels

Verlopen Noppies folders

Populaire folders

Noppies folders

TitelStartdatumEinddatum
Noppies Folder07-10-202131-12-2021
Noppies Folder07-10-202131-12-2021
Noppies Folder23-06-202131-08-2021
Noppies Folder23-06-202131-08-2021
Noppies Folder08-06-202118-06-2021

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Noppies folder?

Helaas is er nu geen geldige Noppies folder beschikbaar. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de Noppies folder te ontvangen.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Noppies folder van deze week geldig?

Er is op dit moment geen actieve Noppies folder. Kom snel terug om te zien of er een nieuwe folder is.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Noppies folder?

Blader nu snel door de Noppies folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Tips voor Noppies korting

Folder Noppies

Zwangere vrouwen en moeders zijn blij met Noppies. Stijlbewust en comfortabel is de zwangerschapskledij die de vrouw volgens de laatste mode mag aandoen. Het voornaamste doel van Noppies is dat ze helpt de zelfverzekerdheid van vrouwen te stimuleren door haar te kleden in kledij dat de uitstraling van de vrouw positief beïnvloedt. Als onderdeel van het moederbedrijf Nine & Co. is Noppies het bedrijf dat zich het meest richt op aanstaande moeders en moeders. Dit is een hele hulp voor de aankomende moeder die ervaart dat gewone kleding niet meer lekker zit.

De uitgebreide collectie

Negen maanden vertrouwt zijn met Noppies vraagt een nog veel langere relatie, ook nadat de baby geboren is. Noppies wilt dan ook bij de nieuwe baby het centraal punt vormen bij het kleden van dit geschenkje. De collectie is van heel zacht en comfortabel materiaal en past precies bij de moeders gevoelige huid. Hierna zal ook de baby zijn huidje, dat teder en zacht is, het materiaal dat van kwalitatief hoogwaardige stof gemaakt is als heel prettig ervaren. De tijdloze designs zijn in basiskleuren en prints te verkrijgen. Dit geeft een unieke uitstraling en laat een sterk karakter zien. Aan de andere kant zijn de pasvormen voor een ieder beschikbaar, waardoor het niet moeilijk is om voor elke lichaamsbouw een passend item te vinden. De duurzame collectie voor de kinderen is uitgestald in de maten 104-105. Hiermee is er voor elk kind wel een goed aanbod in elkaar gezet.

Nog meer over de collectie

Met het aanbod van Noppies kun je gedurende jouw zwangerschap echt nog een paar goede jeansbroeken aandoen. De ontwerpen hebben in veel gevallen een passende en verstellende optie bij de buik en zitten heel erg goed onder een van de uitzonderlijke bloezen die de mooie rondingen van de aanstaande moeder accentueert. Enkele in het oog springende merken zijn Noppies, Esprit en Queen mom.

De webwinkel en het gemak van de folders

Lui in de stoel liggen mag altijd gedurende jouw zwangerschap. Mooier nog is het als je vanuit die luie stoel de collectie van Noppies kan bezichtigen. Onze webwinkel bevat een ruim assortiment en de beschrijvingen per item staan zoveel als mogelijk overzichtelijk erbij aangegeven. Het is vrij gemakkelijk om een item uit te kiezen en de aankopen te starten. Dit doe je ook eenvoudig op Aanbiedingenfolders.nl.

Bestellen met de verkregen informatie

Tijd en energie om hele grote afstanden af te leggen heb je gedurende jouw zwangerschap meestal niet. Nog minder ruimte bestaat er wanneer de lieve zoon of dochter er al is. De webwinkel is daarom een goed alternatief om de bestellingen te doen en daarna het item thuis op te wachten. Comfort en gemak is een van onze prioriteiten, zeker in de relatie met jou! Een klik op een item verschaft jou boordevol informatie over de maten, de kleur, de materialen en andere bijzondere kenmerken van het item. De webwinkel bevat overzichtelijk de instructies om een bestelling te completeren en de voorwaarden voor betalingen en het ontvangen van de items staan ook aangegeven. Kijk uit naar specifieke acties met betrekking tot de verzendkosten en de wijze waarop jouw nieuw gekochte jurk, bloes of leuke jeans het snelst in de kleerkast kan hangen.

Een persoonlijk account

Vrouwen staan bekend om hun geweldige betrokkenheid bij de aanschaf van kleding. Des te meer de zwangere vrouw. Daarom is het aan te bevelen een eigen account te maken waarmee je gemakkelijk kan doorgaan waar je de vorige keer gestopt bent. Met het account ben je snel te herkennen door de website en kun je jouw vorige bestellingen alsnog nagaan. Bestellingen zijn over het algemeen sneller afgehandeld en er zijn nogal wat voordelen met een eigen Noppies account.

Privacybeleid

Op het moment dat je een bestelling via de webwinkel plaatst, heb je toestemming gegeven om de persoonlijke gegevens te gebruiken. Dit kan nogal gevoelig zijn en heel wat vragen met zich meebrengen. Met het privacybeleid is er getracht de uitgangspunten transparant en helder te weergeven en richtlijnen te geven voor de waarborging van de privacy. Het behoeft geen discussie dat Noppies uiterst respect heeft voor jouw privacy, Gegevens worden daarom strikt gebruikt voor het kopen van onze items. Het wijzigen van gegevens kan altijd door jou zelf gedaan worden. Zoek voor meer informatie naar de overige voorwaarden en afspraken rondom jouw privacy op de website.

Contact ons of bekijk de Magazine

Voor meer informatie over hetgeen Noppies biedt, kan er altijd via de email of telefonisch contact gemaakt worden met een van onze medewerkers van de klantenservice. Door de velden in het online formulier in te vullen komen de vragen ook meteen bij ons terecht waarna er direct contact gemaakt wordt met jou. Tips en andere uitgebreide informatie met betrekking tot de collectie zelf is ook te vinden in onze Magazine. Kijk ook uit naar de outlet die nogal interessante nieuwtjes en aantrekkelijke kortingen heeft.

Over Noppies

De onderneming Noppies werd ruim 20 jaar geleden opgericht en heeft één doel; zwangere vrouwen zelfverzekerd laten voelen. Dat tracht het bedrijf voor elkaar te krijgen door trendy en stijlvolle kleding aan te bieden. Kleding die tijdens de zwangerschap perfect gedragen kan worden en de vrouw dus veel zelfvertrouwen geeft. Tijdens een zwangerschap is het voor vrouwen juist belangrijk dat ze blij met zich hun eigen lichaam; dat is althans de denkwijze van Noppies. Deze denkwijze lijkt echter goed aan te slaan, aangezien de kleding van het bedrijf behoorlijk populair te noemen is.

Voor het aanschaffen van de kleding kan je terecht in meerdere winkels én in de webshop. Als je op de website van Noppies op ‘Store Locator’ klikt, krijg je een compleet overzicht te zien van alle winkels in ons land waar de kleding van Noppies verkocht wordt.

Shop je liever online? Dan kan je in de webshop kiezen tussen de volgende categorieën: Positiekleding, Voedingskleding, Baby (44-86), Kids (74-128) en Sale. Uit deze categorieën blijkt direct dat Noppies niet alleen kleding voor zwangere vrouwen aanbiedt, maar ook kleding voor baby’s en voor kinderen tot maatje 128.

Heb je online de gewenste producten gevonden? Dan kan je deze bestellen en op elk gewenst adres laten bezorgen; de producten worden binnen 3 dagen geleverd. Als je voor meer dan 20 euro een bestelling plaatst, hoef je bovendien geen verzendkosten te betalen. Bij kleinere orders betaal je een bedrag van 4,95 euro aan verzendkosten. Wil je de ontvangen artikelen retourneren? Dat is mogelijk binnen een termijn van 30 dagen; de kosten voor deze retournering bedragen 1,95 euro. Voor de retournering kan je gebruik maken van het retourformulier dat standaard meegestuurd wordt.

Mocht je vragen hebben, kan je op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur contact opnemen met de klantenservice van Noppies. Je belt daarvoor naar 0850 68 11 00, mailt naar [email protected] of stuurt een Whatsapp bericht naar +31 85 068 1100.