Supermarkt

2 Brüder folder

Ontvang nu korting bij 2 Brüder met folder aanbiedingen

2 Brüder folders

advertentie

2 Brüder Folder Week 03

Geldig van 18-01-2021 t/m 31-01-2021

> Folder bekijken

advertentie

Meer supermarkt folders

Lidl Folder Week 03

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 18-01-2021 t/m 24-01-2021

> Folder bekijken

ALDI Folder Week 03

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 18-01-2021 t/m 24-01-2021

> Folder bekijken

Albert Heijn Folder Week 03

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 18-01-2021 t/m 24-01-2021

> Folder bekijken

PLUS Folder Week 03

Nog 2 dagen geldig
Geldig van 17-01-2021 t/m 23-01-2021

> Folder bekijken

Dirk Folder Week 03

Nog 2 dagen geldig
Geldig van 17-01-2021 t/m 23-01-2021

> Folder bekijken

Lidl Shop Folder

Nog 1 dag geldig
Geldig van 15-01-2021 t/m 22-01-2021

> Folder bekijken

Hoogvliet Folder Week 03

Nog 5 dagen geldig
Geldig van 20-01-2021 t/m 26-01-2021

> Folder bekijken

Coop Folder Week 03

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 18-01-2021 t/m 24-01-2021

> Folder bekijken

Meer supermarkt winkels

Verlopen 2 Brüder folders

Populaire folders

2 Brüder folders

TitelStartdatumEinddatum
2 Brüder Folder Week 0318-01-202131-01-2021
2 Brüder Folder Week 0104-01-202117-01-2021
2 Brüder Folder Week 2729-06-202012-07-2020

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve 2 Bruder folder?

Ja, er is op dit moment 1 actieve 2 Bruder folder.

✅ Tot wanneer is de nieuwe 2 Bruder folder van deze week geldig?

De nieuwe 2 Bruder folder van deze week is geldig van 18-01-2021 t/m 31-01-2021.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de 2 Bruder folder?

Blader nu snel door de 2 Bruder folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Tips voor 2 Brüder korting

Folder 2 Brüder

Boodschappen doen is iets dat vaak terugkeert. De een gaat een paar keer per week, terwijl de ander dit wat minder vaak doet maar eten en drinken hebben we allemaal nodig. Op zoek naar goede versproducten? Dan kun je daarvoor ook terecht bij 2 Brüder. Deze versmarkt heeft twee vestigingen in Nederland, in Venlo en Enschede. De naam doet natuurlijk al wat Duits aan dus dat deze in de grensstreek te vinden zijn is niet zo gek.

Waarvoor kun je bij 2 Brüder terecht?

Bij 2 Brüder kun je terecht om allerlei soorten versproducten in huis te halen maar je kunt er ook zelf een bakkie met wat lekkers doen in het restaurant. Er worden drogisterijartikelen verkocht en ook voor allerlei soorten koffie ben je er aan het juiste adres. Voor alles waarvoor je naar 2 Brüder kunt, kijk je het beste even eerst op de website want de vestiging in Venlo heeft meer voorzieningen dan die in Enschede. Wat waar te koop is staat duidelijk aangegeven.

Kijk voor aanbiedingen in de folder

Versmarkten brengen regelmatig een reclamefolder uit en dat is ook bij 2 Brüder het geval. Deze reclamefolder vind je zowel op de website van 2 Brüder als op sites waarop folders van allerlei aanbieders bij elkaar verzameld zijn. De folder is twee weken geldig en de tijd waarop dit is, staat erbij vermeld. Is de folder eenmaal verlopen dan komt er weer een andere voor in de plaats. Let wel even op of de folder in beide vestigingen geldig is want de kans bestaat dat deze alleen voor Venlo geldt.

Zo mis je geen enkele aanbieding van 2 Brüder meer

Wil je niet zelf steeds op de site van 2 Brüder kijken wat er in de aanbieding is of wat er in het assortiment zit? Dan kun je ervoor kiezen je aan te melden voor de nieuwsbrief van de supermarkt. Dit doe je door je emailadres door te geven via de site van 2 Brüder. Zo mis je geen enkel nieuwtje meer en hoef je er niet steeds zelf naar op zoek te gaan want de nieuwsbrief krijg je gewoon automatisch in je mailbox. Echt helemaal niks meer missen? Volg 2 Brüder dan op social media kanalen zoals Facebook, Twitter of Instagram. Hier kun je ook terecht als je vragen hebt of de ervaringen van andere mensen met 2 Brüder wilt lezen.

Zo neem je contact op met 2 Brüder

Heb je een vraag aan 2 Brüder die je niet via social media wilt stellen? Kijk dan altijd eerst even of deze tussen de veelgestelde vragen op de site staat. Zo ja, dan heb je het snelste je antwoord gevonden en hoef je niet meer verder te zoeken. Kom je er dan nog niet uit? Neem dan contact op met 2 Brüder. Dit kun je doen door de aanbieder te bellen. Op de site vind je het telefoonnummer dat je daarvoor kunt gebruiken. Je kunt ook het contactformulier dat je op de website van 2 Brüder vindt invullen en versturen. Laat je gegevens en vraag achter en een medewerker zal zo snel mogelijk contact met je opnemen. Vragen worden alleen op werkdagen behandeld maar het formulier mag je natuurlijk insturen wanneer je wilt.

Alleen shoppen in de winkels zelf

Op de website van 2 Brüder vind je allerlei informatie over het assortiment en de versmarkt zelf. Je kunt er echter niet online shoppen want om je spulletjes te halen dien je echt even naar een van de twee vestigingen te gaan. Je vindt alle informatie zoals de openingstijden en het adres op de site zodat je weet waar je moet zijn en wanneer je er terecht kunt. De winkel is populair bij de oosterburen maar ook de Nederlanders hebben de weg er naartoe inmiddels goed gevonden.

Speciale acties vind je altijd op de website

Als 2 Brüder een speciale actie heeft lopen dan kun je deze altijd op de website vinden. Alle voorwaarden staan er ook bij. Is er wat te winnen, dan is dat natuurlijk altijd leuk meegenomen. Bij 2 Brüder kun je weliswaar geen online bestellingen doen die worden thuisbezorgd maar voor de feestdagen vind je wel een speciale bestellijst op de website. Hierop kun je invullen wat je wilt hebben en in welke hoeveelheden. Geef je persoonlijke gegevens er op door en laat weten wanneer je je bestelling wilt komen ophalen. 2 Brüder zorgt ervoor dat het klaarligt en dat je het zo mee kunt nemen om er thuis van te genieten.

Over 2 Brüder

Het bedrijf 2 Brüder is gevestigd in Venlo en richt zich vanuit deze Limburgse plaats op twee markten. Het bedrijf richt zich namelijk op zowel Nederlanders als Duitsers; daar komt de Duitse naam ‘2 Brüder’ dan ook vandaan. Het bedrijf werd al ruim 55 jaar geleden opgericht en gaat hedendaags door het leven als een ‘unieke supermarkt’.

Met het assortiment richt 2 Brüder zich op zowel Nederlandse inwoners als op Duitse kooptoeristen. Op de eigen website wordt dit zeer treffend uitgelegd: ‘Venlo heeft zich vanaf de jaren zestig ontwikkeld tot stad voor de Duitse kooptoerist. 2 Brüder heeft daar een groot aandeel in gehad. Jaarlijks komen 3,5 miljoen bezoekers hier hun boodschappen doen’.

Deze 3,5 miljoen bezoekers zijn niet alleen maar Duitsers, aangezien ook een hoop Nederlanders graag boodschappen doen bij deze supermarkt. In het assortiment van deze supermarkt zijn eigenlijk alle benodigde (levens)middelen te vinden. Via de website is het mogelijk om dit assortiment in te zien. Daarnaast kan je via de website ook de huidige aanbiedingen terug vinden.

De website van 2 Brüder is verder een plek waar je onwijs veel antwoorden op alle mogelijke vragen kunt vinden. Je kunt bijvoorbeeld de adresgegevens en de openingstijden van de supermarkt vinden. De supermarkt is dagelijks geopend, ook in het weekend.

Medio 2020 heeft het bedrijf ook nog een vestiging in Enschede geopend. Vanuit deze Nederlandse plaats is het óók mogelijk om zowel Nederlanders als Duitsers een prima plek te bieden voor het aanschaffen van alle benodigde (levens)middelen.

Heb je vragen, suggesties of opmerkingen? Je kunt contact met de klantenservice van 2 Brüder opnemen door te bellen naar 077 320 8811. Het is ook mogelijk om een online contactformulier in te vullen.