Triumph

Triumph folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Triumph

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Suitable
Zeeman
Bristol
Zalando
H&M
Michael Kors
Ulla Popken
Norah
Mango
Topshop
Bonita
ABOUT YOU
Accessorize
Bonprix
ZARA
Wolford
Primark
C&A

Populaire folders

Populaire Triumph winkels

Tips voor Triumph korting

Folder Triumph

Triumph is lingeriemerk dat wereldwijd bekend is en producten verkoopt in meer dan 120 landen. De organisatie is gericht op het produceren en verkopen van ondergoed, lingerie, badkleding en nachtkleding voor dames. Als producent van deze artikelen is Triumph één van de grootste spelers op de markt wereldwijd. In Nederland zijn er meer dan 120 werknemers voor het bedrijf in dienst en worden de artikelen op meer dan 1000 verschillende plekken te koop aangeboden. Uiteraard is het ook mogelijk om online bestellingen te plaatsen via de website van het bedrijf waar het complete assortiment online te vinden is.

Geschiedenis

De geschiedenis van Triumph begint in 1886 als het bedrijf wordt opgericht voor het maken van korsetten. In die dagen werkten er zes medewerkers aan zes naaimachines om korsetten te maken. In de daaropvolgende jaren groeide het bedrijf uit en had het wel 150 medewerkers in dienst. De naam Triumph doet zijn intrede in 1902 en in 1933 wordt het merk ook voor het eerst verkocht buiten Duitsland, in Zwitserland. In de jaren ’60 en ’70 van de vorige eeuw timmert het bedrijf flink aan de weg en komen er vestigingen en productielocaties bij over de hele wereld. Als Triumph in 1986 zijn honderdjarig bestaan viert, zijn er meer dan 19.000 werknemers in dienst.

Verdere groei

De groei van Triumph zet door in de jaren ’90 van de vorige eeuw. De productie wordt voornamelijk in Azië uitgebreid en tegen die tijd heeft het bedrijf meer dan 35.000 werknemers in dienst. Sinds de eeuwwisseling blijven de successen voor het bedrijf komen en groeit het uit tot één van de grootste producenten en verkopers van ondergoed, badkleding en lingerie wereldwijd. De producten van Triumph worden verkocht in duizenden winkels over de hele wereld en hebben als doel om vrouwen goed te laten voelen in hun eigen lichaam.

Producten

Het assortiment dat door Triumph aangeboden wordt is gemaakt en bedoeld voor vrouwen. De artikelen bestaan voornamelijk uit lingerie, nachtkleding, ondergoed en badmode. Het gaat onder andere om producten als bikini’s, badpakken, bh’s, slips en shirts. Daarnaast worden er ook producten van Triumph op de markt gebracht zoals badjassen en accessoires. De producten worden verkocht in fysieke winkels door heel het land en ook via de webwinkel van het merk. Als er online een bestelling gedaan wordt, dan worden de artikelen vaak de volgende dag al thuis bezorgd.

Duurzaamheid

Triumph heeft als organisatie duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Het bedrijf heeft doelstellingen gesteld waarin onder andere rekening wordt gehouden met de toekomst van het milieu, de wereld en de mensheid. Kinderen hebben de toekomst en het is belangrijk dat zij ook in een gezonde leefomgeving kunnen opgroeien en leven is de gedachte hierachter. Als bedrijf neemt Triumph dan ook zijn verantwoordelijkheden om ervoor te zorgen dat de producten op een duurzame manier geproduceerd en vervoerd worden. Bij het streven naar duurzaamheid wordt er ook zoveel mogelijk gewerkt aan het reduceren van afvalstromen en het verminderen van energieverbruik.

Verkooppunten

Triumph is begonnen als kleine onderneming meer dan 125 jaar geleden. Vandaag de dag is de organisatie actief in meer dan 120 landen verspreid over de hele wereld. In Nederland zijn meerdere winkels van Triumph te vinden en kun je in nagenoeg elke stad of in elk dorp wel een lingeriewinkel bezoeken voor het kopen producten die afkomstig zijn van het merk. Naast de fysieke winkels en de verkooppunten bij andere partijen, zijn de kleding en artikelen van Triumph ook online verkrijgbaar. Via de website van het bedrijf kun je naar de webwinkel van Triumph gaan voor het bestellen van lingerie, nachtkleding en ondergoed. De artikelen kunnen vervolgens via online bankieren afgerekend worden en in de meeste gevallen kunnen de producten de volgende dag al geleverd worden.

Nieuwsbrief en folder

De artikelen van Triumph zijn wereldwijd via het internet en via de fysieke verkooppunten in winkels te koop. Er zijn dan ook regelmatig aanbiedingen waarin artikelen uit oude collecties tegen een aantrekkelijke prijs worden verkocht. Om op de hoogte te blijven van alle acties en aanbiedingen, kun je een aanmelding doen voor de nieuwsbrief via de website van het bedrijf. Uiteraard is het ook mogelijk om de website in de gaten te houden. Als je snel en eenvoudig op de hoogte wilt zijn van nieuwe collecties, aanbiedingen, nieuwe artikelen en ontwikkelingen rondom het merk Triumph, dan kun je daarvoor ook een bezoek brengen aan Aanbiedingenfolders.nl. Via deze website kun je alle relevante en recente folders van het merk direct inzien. Zo blijf je op de hoogte van Triumph.

Over Triumph

‘Houd van jezelf en onthul je romantische kant met onze verleidelijke collectie’. Met deze zin word je welkom geheten op de website van Triumph. Dit merk heeft zich gespecialiseerd in verleidelijke lingerie voor de vrouw. Behalve deze lingerie heeft het merk ook andere kledingstukken in haar assortiment opgenomen. Voor de moderne en stijlvolle heeft Triumph een uitgebreid aanbod van hoogwaardige lingerie & kleding.

In de afgelopen jaren is Triumph International uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende ondergoed- en lingeriemerken ter wereld. De artikelen van dit merk zijn in Nederland in bijzonder veel winkels te koop. Sommige winkels zijn officiële Triumph stores, terwijl ook retailers (Livera) de artikelen van Triumph in hun assortiment opgenomen hebben. Voor het aanschaffen van deze prachtige lingerie kan je dus overal in het land wel terecht.

Gelukkig is het ook mogelijk om de artikelen in de webshop te bestellen. In deze webshop heb je de keus uit vele categorieën: Bh’s, Slips, Shapewear, Sport, Homewear, Swimwear, Collecties en Outlet. Bij de laatstgenoemde categorie vind je verschillende artikelen met een fikse korting terug. Deze artikelen zijn uiteraard van de hoogste kwaliteit, zoals je van Triumph gewend bent.

Bij het bestellen van de artikelen kan je gebruik maken van alle reguliere betalingsmogelijkheden. Bestel je voor meer dan 75 euro? Dan geniet je van gratis verzending. In andere gevallen betaal je € 3,95 aan verzendkosten. Ben je niet tevreden met de artikelen? Dan kan je deze retourneren met behulp van het meegestuurde retourformulier. Dankzij dit retourformulier is het retourneren volledig gratis. Overigens kan je ook gebruik van Click & Collect maken; hierbij bestel je online de artikelen waarna je deze gratis in één van de winkels op kunt halen.

Op werkdagen staat van 08.00 tot 02.000 de klantenservice voor je klaar. Je kunt hen bereiken via de mail ([email protected]) of op telefoonnummer 020 3422 0027. Daarnaast is het ook mogelijk om naar [email protected] te mailen. Gebruik dit e-mailadres voor vragen omtrent Triumph winkel of voor producten van het merk.