Supermarkt

Nettomarkt folders

Ontvang nu korting bij Nettomarkt met folder aanbiedingen

Nettomarkt folders

advertentie

Nettomarkt Folder

Nog 1 dag geldig
Geldig van 20-09-2021 t/m 26-09-2021

> Folder bekijken

advertentie

Meer supermarkt folders

Lidl Folder

Nog 1 dag geldig
Geldig van 20-09-2021 t/m 26-09-2021

> Folder bekijken

ALDI Folder

Nog 1 dag geldig
Geldig van 20-09-2021 t/m 26-09-2021

> Folder bekijken

Coop Folder

Nog 1 dag geldig
Geldig van 20-09-2021 t/m 26-09-2021

> Folder bekijken

ALDI Folder

Geldig van 27-09-2021 t/m 03-10-2021

> Folder bekijken

Jumbo Folder

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 22-09-2021 t/m 28-09-2021

> Folder bekijken

Lidl Folder

Geldig van 27-09-2021 t/m 03-10-2021

> Folder bekijken

DEEN Folder

Nog 1 dag geldig
Geldig van 23-09-2021 t/m 26-09-2021

> Folder bekijken

Hoogvliet Folder

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 22-09-2021 t/m 28-09-2021

> Folder bekijken

Meer supermarkt winkels

Verlopen Nettomarkt folders

Populaire folders

Nettomarkt folders

TitelStartdatumEinddatum
Nettomarkt Folder20-09-202126-09-2021
Nettomarkt Folder13-09-202119-09-2021
Nettomarkt Folder06-09-202112-09-2021
Nettomarkt Folder30-08-202105-09-2021
Nettomarkt Folder23-08-202129-08-2021

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Nettomarkt folder?

Ja, er is op dit moment 1 actieve Nettomarkt folder.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Nettomarkt folder van deze week geldig?

De nieuwe Nettomarkt folder van deze week is geldig van 20-09-2021 t/m 26-09-2021.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Nettomarkt folder?

Blader nu snel door de Nettomarkt folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Tips voor Nettomarkt korting

Folder Nettomarkt

Boodschappen doen is een aangelegenheid die regelmatig terugkomt. Zeker als je met een wat beperkter budget te maken hebt dan kan het nog wel eens puzzelen zijn wat je kunt kopen. Of houd je er gewoon van om aanbiedingen aan te schaffen om zo te kunnen besparen? Dan is het altijd slim om bij de supermarkt waar je naartoe gaat te kijken of er bepaalde acties lopen. Dit kan bijvoorbeeld bij Nettomarkt zijn.

Folder van Coop is geldig bij Nettomarkt

Deze supermarkt heeft iedere week nieuwe aanbiedingen waar jij als klant gebruik van kunt maken. Om te weten wat er in de reclame is, kun je het beste iedere week opnieuw kijken bij Aanbiedingen op de website van Nettomarkt. Hier vind je dan de folder die op de moment geldig is. Voor Nettomarkt geldt dat je daarvoor de actiefolder van Coop te zien krijgt. De aanbiedingen die daarin staan, zijn een week geldig en dus ook bij Nettomarkt.

Folder is altijd online beschikbaar

De folder van Coop wordt ook op papier uitgebracht dus grote kans dat jij deze wekelijks in de bus vindt. Is dat niet het geval of heb je een sticker op de brievenbus dat je geen reclame op papier wilt? Kijk dan iedere week op de site van Nettomarkt of Coop naar de folder. Deze staat er altijd op in een digitale versie waar je gewoon doorheen kunt scrollen. De folder is ook te vinden op sites waarop reclamefolders van allerlei aanbieders staan.

Kijk hoe lang de aanbiedingen geldig zijn

Vaak komt de nieuwe folder van Nettomarkt/Coop al enige dagen voordat de aanbiedingen geldig zijn online te staan. Daarom staat er altijd duidelijk bij vermeld wanneer bepaalde acties gelden. Zo weet jij als klant wanneer je er gebruik van kunt maken. De folder die op een bepaald moment geldt, staat er uiteraard net zo lang op als dat deze geldig is.

Wel even zelf shoppen

Als je op de site van Nettomarkt kijkt, dan zie je dat er ook wekelijks palletstunts te vinden zijn. Dit betekent extra voordeel voor jou als klant. Voor deze stunts dien je wel in de winkel van Nettomarkt te gaan kijken. Dit geldt overigens voor alle boodschappen die je daar wilt doen: Nettomarkt bezorgt niet thuis en je kunt geen boodschappen online bestellen. Gewoon even lekker zelf shoppen dus en uitkiezen wat je nodig hebt.

Zegeltjes sparen voor korting op je aankopen

Bij Nettomarkt kun je ook zegeltjes sparen. Deze kun je kopen en als je een bepaald aantal bij elkaar gespaard hebt, dan kun je met een volgeplakt zegelboekje korting krijgen op je boodschappen. Altijd mooi meegenomen natuurlijk want zo betaal je er dan meteen minder voor. Aan het sparen van de koopzegeltjes zitten bepaalde voorwaarden verbonden. Welke dit zijn kun je op de website van Nettomarkt lezen.

Doelgericht winkelen in een groot filiaal

Nettomarkt heeft een filiaal in Rotterdam. Op de website vind je de exacte adresgegevens en openingstijden. Zo weet je waar je dient te zijn en wanneer je er terecht kunt. Wil je goed voorbereid zijn voor je een bezoek brengt aan Nettomarkt? Bekijk dan eerst eens goed de plattegrond die je op de site vindt. Zo kun je voor jezelf bekijken waar alles ligt en doelgericht winkelen. Altijd handig als je niet zoveel tijd hebt of niet van boodschappen doen houdt want zo ben je natuurlijk wel zo snel mogelijk klaar.

Groot aanbod in een grote winkel

Denk nu overigens niet dat Nettomarkt geen uitgebreid assortiment heeft. Je kunt er terecht voor al je dagelijkse boodschappen en meer. De winkel is enorm groot (vandaar ook de plattegrond op de site) en je kunt er kiezen uit een aanzienlijk aanbod zodat je niet snel ergens op mispakt. Alleen als je weet waar alles ligt, maakt dat boodschappen doen wel net even een stukje makkelijker en sneller.

Hoe neem je het beste contact op met Nettomarkt?

Wil je graag iets vragen aan Nettomarkt over bijvoorbeeld het assortiment, over bepaalde acties en aanbiedingen of over een bepaald product? Dan kun je op verschillende manieren contact opnemen met de winkel. Je kunt bellen of een mailtje sturen en Nettomarkt is ook actief op social media. Daar kun je uiteraard terecht met vragen maar deze stellen aan een medewerker of de bedrijfsleider in de winkel zelf kan altijd. Zij zullen je op de best mogelijke manier helpen want de klant is immers koning. Zit je zelf ook op Facebook? Dan kun je daar de ervaringen van andere klanten lezen en die van jezelf achterlaten.

Over Nettomarkt

In het centrum van Rotterdam is de supermarkt Nettomarkt te vinden. Bij deze supermarkt kan je terecht voor het kopen van dagverse producten, producten van alle A-merken en voor interessante aanbiedingen. De eigenaar van deze Nettomarkt supermarkt maakt daarbij gebruik van de marketing e.d. van Coop. Nettomarkt is namelijk onderdeel van dezelfde groep als Coop.

Met een oppervlakte van 4500 vierkante meter is dit een onwijs grote supermarkt te vinden. Eigenlijk alle producten waar je naar op zoek bent, kan je wel bij deze supermarkt vinden. Daarbij kan je dus ook profiteren van hoge kortingen. Via de website is het ook mogelijk om de wekelijkse aanbiedingen te bekijken. Daarnaast stunt de supermarkt wekelijks met zogeheten palletstunts. De desbetreffende artikelen hebben ze in een grote oplage in weten te kopen, waardoor ze voor relatief voordelige prijzen verkocht kunnen worden.

De Nettomarkt is in Rotterdam gevestigd op de Plein 156-172. De openingstijden zijn van maandag t/m zaterdag van 08.00 tot 21.00 uur en op zondag van 10.00 tot 21.00 uur. Dankzij de tamelijk ruime openingstijden kan je ongetwijfeld wel een momentje in de week vinden om boodschappen te gaan doen.

Voor allerlei vragen, suggesties en opmerkingen kan je bij één van de medewerkers in de supermarkt terecht. Het is daarnaast ook mogelijk om contact op te nemen met de klantenservice van Nettomarkt. Daarvoor kan je mailen naar [email protected] of bellen naar 010 481 33 77.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste aanbiedingen? Mocht je in Rotterdam wonen, krijg je mogelijk wekelijks een folder van de Nettomarkt door de bus. Mocht dat niet het geval zijn, kan je ook via de website de huidige/nieuwe aanbiedingen in zien. Daarmee wordt boodschappen doen immers nóg een stukje leuker.

×