Lidl België

www.lidl.be

Supermarkt

Lidl België folders

Ontvang nu korting bij Lidl België met folder aanbiedingen

advertentie

Lidl België Folder

Geldig van 16-08-2022 t/m 20-08-2022

> Folder bekijken

Lidl België Folder

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 08-08-2022 t/m 13-08-2022

> Folder bekijken

advertentie

Meer supermarkt folders

Dirk Folder

Alleen vandaag nog geldig
Geldig van 03-08-2022 t/m 09-08-2022

> Folder bekijken

Hoogvliet Folder

Alleen vandaag nog geldig
Geldig van 03-08-2022 t/m 09-08-2022

> Folder bekijken

Boni Folder

Alleen vandaag nog geldig
Geldig van 03-08-2022 t/m 09-08-2022

> Folder bekijken

Jumbo Folder

Alleen vandaag nog geldig
Geldig van 03-08-2022 t/m 09-08-2022

> Folder bekijken

ALDI Folder

Nog 5 dagen geldig
Geldig van 08-08-2022 t/m 14-08-2022

> Folder bekijken

Spar Folder

Geldig van 04-08-2022 t/m 17-08-2022

> Folder bekijken

Lidl Folder

Nog 5 dagen geldig
Geldig van 08-08-2022 t/m 14-08-2022

> Folder bekijken

Dirk Folder

Nog 7 dagen geldig
Geldig van 10-08-2022 t/m 16-08-2022

> Folder bekijken

Meer supermarkt winkels

Verlopen Lidl België folders

Populaire folders

Lidl België folders

TitelStartdatumEinddatum
Lidl België Folder16-08-202220-08-2022
Lidl België Folder08-08-202213-08-2022
Lidl België Folder01-08-202206-08-2022
Lidl België Folder25-07-202230-07-2022
Lidl België Folder18-07-202223-07-2022

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Lidl Belgie folder?

Ja, er zijn op dit moment 2 actieve Lidl Belgie folders.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Lidl Belgie folder van deze week geldig?

De nieuwe Lidl Belgie folder van deze week is geldig van 16-08-2022 t/m 20-08-2022.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Lidl Belgie folder?

Blader nu snel door de Lidl Belgie folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Tips voor Lidl België korting

Folder Lidl België

De naam Lidl is een waar begrip geworden in de wereld van supermarkten. Het bedrijf werd zo’n 50 jaar geleden opgericht in ons buurland Duitsland, maar al snel verspreidde het merk zich over Europa. Momenteel heeft het bedrijf zo’n 11.000 winkels in meer dan 23 landen ter wereld en is de naam Lidl niet meer weg te denken uit het beeld van ons dagelijks leven. Alle vestigingen zijn onderdeel van een vennootschap dat op zijn beurt weer valt onder het bedrijf Schwarz Gruppe.

De geschiedenis van de populaire supermarktketen

Officieel werd de eerste Lidl zoals we die vandaag de dag kennen geopend in 1973, maar om te begrijpen hoe die winkel precies tot stand is gekomen moeten we nog een stukje verder terug. In 1930 werd het moederbedrijf opgericht door Joseph Schwarz en al snel ontstond er een samenwerking met de destijds fruitgroothandel Lidl & Co. Niet veel later besloot deze laatste te gaan uitbreiden en al snel werden andere voedselwaren verkocht naast groente en fruit. De supermarkt Lidl waar we nu mee bekend zijn ontstond door de uitvinding van de discountformule van de zoon van Dhr. Schwarz. Hij besloot bijvoorbeeld dat voedsel direct vanuit de doos waarin het geleverd was in de schappen geplaatst kon worden en dat er geen noodzaak was voor achtergrondmuziek.

Waarom is Lidl België interessant voor jou?

Voor veel Nederlanders die aan de grens wonen is boodschappen doen in België een aanlokkelijk idee. Je hebt namelijk toegang tot een net iets anders assortiment dan je gewend bent in je eigen land. Voor de mensen die wat verder weg wonen is België bovendien ideaal voor een leuke stedentrip of om je vakantie op een camping door te brengen. België heeft namelijk veel meer heuvellandschappen en zelfs bergen die we in ons platte kikkerlandje niet gewend zijn. Uit eten hoort er natuurlijk wel bij dan, maar voor jezelf koken spaart geld en is nog gezellig ook. Onze zuiderburen hebben weliswaar vele supermarkten, maar Lidl België is misschien wel de beste keuze voor jou. Het geeft je namelijk de ideale combinatie tussen wat je kent en een beetje avontuur. Lidl België werkt namelijk volgens de welbekende discountformule, maar bevat ook eetwaren die specifiek zijn voor die streek. Op deze manier geniet je van je vertrouwde producten in een nieuw jasje.

Waarom is de folder van Lidl België de moeite waard om te bekijken?

Ook Lidl België brengt regelmatig een folder uit. Deze wordt natuurlijk niet bezorgd in de brievenbus zoals we dat gewend zijn. Daarom is het wellicht verstandig om voor je in de auto stapt te kijken of er een actuele folder is van Lidl België op Aanbiedingenfolders.nl. Hier worden namelijk alle folders gepubliceerd. Er staan aantrekkelijke aanbiedingen in met soms hoge kortingen op allerlei producten en combinaties. Bovendien wordt er meteen bij vermeld wanneer en waar de desbetreffende actie precies geldig is. Zodoende ga je voorbereid op reis.

De lancering van de Lidl app

Nog niet zo lang geleden lanceerde de supermarktketen Lidl Plus aan de hand van een applicatie. De app is gemakkelijk te downloaden op je telefoon of tablet en is bovendien helemaal gratis. Je krijgt toegang tot een hele reeks kortingscoupons die specifiek op jouw aankoopgedrag afgestemd zijn. Door de locatie van je apparaat weet de app waar je bent en welke vestiging het dichtst in de buurt ligt. Daardoor profiteer je altijd van de beste aanbiedingen bij jou in de buurt. Je ontvangt je kassabon digitaal waardoor je ook nog eens een steentje bijdraagt aan het milieu. Het praktische voordeel is bovendien dat je papieren bonnetjes niet meer kunt kwijtraken. Wacht dus niet langer en registreer snel je Lidl Plus account zodat jij altijd als eerste op de hoogte punt van het laatste nieuws van Lidl België.

Laat je inspireren door Lidl België

Als je wel eens in eigen land naar een Lidl bent geweest voor je boodschappen, dan weet je waarschijnlijk ook dat ze hun klanten willen inspireren. Niet alleen met tips en tricks over allerlei materialen en producten die van tijd tot tijd verkocht worden door de supermarkt, maar ook met de lekkerste recepten met voedselwaren van Lidl. Lidl België is niet anders, maar geeft wel een andere insteek. In de gerechten proef je de Belgische cultuur terug, die net even anders is dan je gewend bent. Laat je inspireren door de lekkerste combinaties waar je zelf misschien nog niet aan gedacht had. Lidl België is vertrouwd, maar net even anders. Zoek het avontuur op en bekijk snel de actuele folder.

Over Lidl België

Voor de oprichting van de Lidl moeten we terug naar het jaar 1930. In dat jaar wist de heer Josep Schwarz zijn eigen groothandel op te richten. Deze groothandel droeg op dat moment nóg niet de naam Lidl. Die naam werd pas aan de keten gegeven nadat hij een samenwerking aan ging met Ludwig Lidl. Beide heren vonden het verstandig om een discountketen op te richten, waarbij de focus dus op het verkopen van huishoudelijke artikelen tegen bodemprijzen zou liggen.

Uiteindelijk heeft die keuze bijzonder goed uitgepakt. De Lidl is immers uitgegroeid tot één van de grootste supermarktketen in Europa, waaronder in ons land, in Duitsland en in België. Mocht je in bijvoorbeeld België op vakantie zijn, kan je daar ook meer dan voldoende supermarkten van Lidl vinden.

Ben je op zoek naar de supermarkt van Lidl die het dichtstbij gevestigd zit? Dan kan je op de website van Lidl jouw huidige locatie invullen. De website van Lidl België toont direct aan waar de vestigingen in de buurt te vinden zijn. Ook kan je daar direct de openingstijden en adresgegevens vinden. Mocht je toevallig in België wonen, kan je ook gebruik maken van de Belgische online webshop van Lidl. Mocht je ‘gewoon’ in Nederland wonen, kan je overigens gebruik maken van de Nederlandse online webshop van deze supermarktketen.

Op de website van Lidl België vind je overigens ook alle informatie over het complete assortiment. Je ziet dan direct dat het aanbod behoorlijk uitgebreid is én dat de Lidl veel meer producten aanbiedt dan alleen maar huishoudelijke artikelen.

Heb je vragen over bijvoorbeeld het assortiment of over een bepaalde vestiging van Lidl in België? De Belgische klantenservice staat in dat geval graag voor je klaar. Je kunt daarvoor het beste via de website van Lidl België een online contactformulier invullen. Uiteraard kan je ook in één van de Belgische winkels van Lidl jouw vragen stellen!