Auto & Fiets

Loekie folders

Loekie folders

Bekijk de nieuwe Loekie folder aanbiedingen van deze week

advertentie

Loekie Folder

Nog 6 dagen geldig

Geldig van 28-10-2021 t/m 10-12-2022

> Folder bekijken

advertentie

Meer auto & fiets folders

ANWB Folder

Geldig van 13-06-2022 t/m 31-12-2022

> Folder bekijken

KOGA Folder

Geldig van 28-04-2022 t/m 31-01-2023

> Folder bekijken

Renault Twingo Folder

Geldig van 20-01-2022 t/m 31-01-2023

> Folder bekijken

Land Rover Folder

Geldig van 24-11-2021 t/m 31-01-2023

> Folder bekijken

Ford Fiesta Folder

Geldig van 25-11-2021 t/m 28-02-2023

> Folder bekijken

Renault Folder

Geldig van 20-01-2022 t/m 31-01-2023

> Folder bekijken

Renault Folder

Geldig van 20-01-2022 t/m 31-01-2023

> Folder bekijken

ŠKODA Fabia Folder

Geldig van 23-11-2021 t/m 31-01-2023

> Folder bekijken

advertentie

Meer auto & fiets winkels

Verlopen Loekie folders

Populaire folders

Veel gestelde vragen

Welke aanbiedingen staan er deze week in de Loekie folder?

Blader nu snel door de Loekie folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Is er op dit moment een actieve Loekie folder?

Ja, er is op dit moment 1 actieve Loekie folder.

Tot wanneer is de nieuwe Loekie folder van deze week geldig?

De nieuwe Loekie folder van deze week is geldig van 28-10-2021 t/m 10-12-2022.

Tips voor Loekie korting

Folder Loekie

Kinderen leren in Nederland al jong fietsen. Daarvoor hebben ze uiteraard wel een goed passende fiets nodig zodat ze dit het beste aanleren. Voor kinderfietsen kun je terecht bij tal van fietsenhandelaren maar kijk eerst ook eens goed rond op internet wat er zoal wordt aangeboden. Een merk dat speciaal kinderfietsen op de markt brengt is Loekie. De fietsen worden bij tal van fietsendealers aangeboden zodat je daar zeker eens een kijkje kunt nemen als je op zoek bent naar een goede kinderfiets.

Kies de juiste fiets voor je kind

Als je een kinderfiets van Loekie zoekt, dan is het zeker aan te raden eens op de website te kijken. Zo weet je meteen wat voor fietsen er allemaal worden aangeboden van dit merk en kun je bekijken wat deze kosten. Zo weet je waar je aan toe bent en wat een dergelijke fiets je gaat kosten. Omdat kinderen groeien is een fiets nog wel eens snel te klein voor ze dus houd daar ook rekening mee. Als er nog meer kinderen zijn, dan kunnen zij wellicht na de eerste nog gebruik maken van dezelfde fiets. Een Loekie fiets is van dermate goede kwaliteit dat dit geen probleem mag zijn.

Kijk of je online een folder of magazine kunt vinden

Als je voor een kinderfiets van Loekie wilt gaan, bekijk dan altijd even of er op dat moment leuke aanbiedingen of acties te vinden zijn. Op die manier kun je namelijk besparen op je aankoop. Als er acties zijn, dan kun je er zeker van zijn dat je deze op de website vindt. Loekie brengt ook een folder/lookbook uit. Is deze beschikbaar, dan kun je de folder altijd online vinden. Zo niet, kijk dan op de site voor meer informatie, inspiratie en aanbiedingen.

Bepaal welke maat fiets je kind nodig heeft

Als je een fiets voor een kind koopt, dan is het belangrijk dat je de juiste maat kiest. Te groot is niet goed, maar te klein uiteraard ook niet. Om de juiste maat te kunnen bepalen, kun je op de site gebruik maken van de maathulp. Zo bepaal je de juiste maat van het frame voordat je de fiets koopt. Heb je een fiets gezien die je wel wat lijkt? Klik deze dan aan en zoek er de verkooppunten bij. Zo weet je waar je terecht kunt om deze fiets te kopen bij jou in de buurt.

Laat je kind altijd een proefritje maken

Het is ook voor kinderfietsen uitermate belangrijk dat ze goed zijn en dat je kind ermee overweg kan. Heb je een bepaalde fiets op het oog? Zoek dan een dealer en ga er samen met je kind een proefrit maken. De fiets kan nog zo leuk zijn, als deze niet geschikt is voor je kind, dien je een ander model uit te zoeken waar hij of zij wel prima mee vooruit kan.

Laat je kind de fiets veilig uitproberen op het speciale testcenter

Je kunt altijd een proefrit maken bij een fietsenhandelaar die in dit merk doet maar je kunt je kind ook naar het testcenter laat gaan van Loekie. Dit is gevestigd in Ede en je kind kan er op een speciaal circuit allerlei fietsen uitproberen zodat je kunt kijken welke de beste voor hem of haar is. In testcenter De Fietser kun je je kind veilig een fiets laten uitproberen en er zelfs een waar dagje uit van maken.

Kijk waar de dichtstbijzijnde Loekie dealer te vinden is

Als je een fiets van Loekie wilt kopen en daarvoor een dealer zoekt, dan is het handig op de site te kijken waar deze gevestigd zijn. Je vult hiervoor je postcode in en de afstand waarbinnen je wilt zoeken en krijgt zo het snelste de resultaten op je scherm te zien. Je kunt deze op de kaart en in een lijst bekijken zodat je de dichtstbijzijnde dealer vindt. Klik je op de naam van de dealer, dan vind je daar nog meer informatie zoals de contactgegevens en openingstijden.

Zo mis je geen enkel nieuwtje van Loekie meer

Als je geen enkel nieuwtje van Loekie wilt missen dan kun je het fietsenmerk het beste volgen op social media. Loekie is actief op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram. Zo hoef je geen enkele actie of weetjes meer te missen en ben je altijd als eerste op de hoogte als er nieuwe fietsen in het assortiment verkrijgbaar zijn. Je doet er inspiratie op en kunt er vragen stellen. Kijk voor meer informatie en leuke ideeën ook bij de blogs die je op de site vindt.

Over Loekie

Ben je op zoek naar een prachtige en veilige fiets voor jouw kind? Dan ben je bij Loekie absoluut aan het juiste adres. Dit bedrijf heeft zich gespecialiseerd in het ontwerpen en fabriceren van kinderfietsen, waarbij de kwaliteit onwijs hoog ligt. Bovendien besteed het bedrijf veel aandacht aan de uitstraling van de fietsen; jouw zoon/dochter steelt dus overal de show met één van de prachtige fietsen van Loekie.

Via de website van Loekie kan je meer informatie vinden over de fietsen. Het bedrijf geeft op de website onder meer advies over de juiste kindermaat en toont het gehele assortiment van kinderfietsen. Daarbij kan onderscheid gemaakt worden tussen loopfietsen, 12 inch fietsen, 16 inch fietsen, 18 inch fietsen, 20 inch fietsen en 22 inch fietsen. De fietsen hebben stuk voor stuk een opvallend en fraai design; sommige fietsen zijn specifiek geschikt voor jongens en sommige fietsen specifiek voor meisjes.

Wil je graag een fiets van Loekie kopen? Daarvoor kan je terecht bij de fietsenwinkels waar het merk samen mee werkt. Als je op de website op ‘Fietsenwinkels’ klikt, krijg je een compleet overzicht van alle Loekie-fietsenwinkels. Bij deze fietsenwinkel kan de fiets bestellen, waarbij je ook nog advies krijgt over de juiste maat.

Wil je de fiets eerst uitproberen? Ook dat is mogelijk. Loekie heeft namelijk een eigen fietscentrum in Ede. Bij Testcenter De Fietser staat altijd de nieuwste collectie klaar waar jouw kind proefritten op kunt maken. Kom je er bij dit fietscentrum achter dat jouw kind al te groot is voor een fiets van Loekie? Dan vind je in dit fietscentrum ook nog fietsen van de merken Sparta en Batavus terug.

De klantenservice van Loekie staat graag voor je klaar om alle vragen te beantwoorden. Je kunt hier een contactformulier voor invullen. Ook kan je contact opnemen met één van de Loekie-fietsenwinkels!