Mode

Eastpak folder

Ontvang nu korting bij Eastpak met folder aanbiedingen

Eastpak folders

advertentie
advertentie

Meer mode folders

Zeeman Folder Week 43

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 17-10-2020 t/m 23-10-2020

> Folder bekijken

Scapino Folder Week 42

Nog 5 dagen geldig
Geldig van 12-10-2020 t/m 25-10-2020

> Folder bekijken

VanHaren Folder

Nog 5 dagen geldig
Geldig van 16-11-2020 t/m 25-10-2020

> Folder bekijken

Ziengs Folder Week 42

Nog 5 dagen geldig
Geldig van 12-10-2020 t/m 25-10-2020

> Folder bekijken

Novy Folder

Geldig van 15-10-2020 t/m 28-10-2020

> Folder bekijken

Suitable Folder Week 43

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 17-10-2020 t/m 23-10-2020

> Folder bekijken

Meer mode winkels

Populaire folders

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Eastpak folder?

Helaas is er nu geen geldige Eastpak folder beschikbaar. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de Eastpak folder te ontvangen.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Eastpak folder van deze week geldig?

Er is op dit moment geen actieve Eastpak folder. Kom snel terug om te zien of er een nieuwe folder is.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Eastpak folder?

Blader nu snel door de Eastpak folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Over Eastpak

De Amerikaan Monte Goldman produceerde onder de naam Eastern Canvas Products rugtassen voor het Amerikaanse leger. De zoon van Monte Goldman kwam er in 1976 achter dat steeds meer studenten voor dergelijke militaire rugzakken kozen. Hij overtuigde zijn vader er van om speciale rugtassen voor studenten te gaan ontwerpen. Deze tassen werden onder de naam Eastpak op de markt gebracht. De rest is eigenlijk geschiedenis; het bedrijf werd over de gehele wereld waanzinnig populair met de praktische, handige en fraaie rugtassen. De rugtassen zijn met name populair onder scholieren en studenten.

In het huidige assortiment van Eastpak zijn meer producten dan alleen rugzakken te vinden. Ook verschillende accessoires, zoals heuptassen, portemonnees, schoudertassen en koffers worden nu door Eastpak gefabriceerd en verkocht. Voor het kopen van deze spullen kan je terecht bij meerdere retailers, waaronder de Bijenkorf en verschillende tassenwinkels.

Het is echter ook mogelijk om de producten van Eastpak via de online webshop te bestellen. In deze webshop heb je de keus uit de volgende productcategorieën: Rugzakken, Bagage, Schoudertassen en Accessoires. Per categorie vind je een uitgebreid aanbod van handige producten met marktconforme tarieven. Het aanbod wordt verder uitgebreid door speciale samenwerkingen met verschillende merken, bedrijven en bekende personen. Door dergelijke samenwerkingen is het assortiment van Eastpak nóg interessanter te noemen.

Alle bestellingen die je online plaatst, worden door Eastpak gratis verzonden. Mocht het product niet naar wens zijn, kan je online een retouretiket aanmaken. Met dit retouretiket kan je het product vervolgens gratis retourneren. Dit dient wel binnen 30 dagen na ontvangst van het product te geschieden.

Heb je vragen over een bepaald product of bijvoorbeeld de retournering? De klantenservice van Eastpak staat graag voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Je kunt hiervoor een online contactformulier invullen. Het stellen van deze vragen is ook mogelijk via je persoonlijke Eastpak account; dit account kan je in de webshop aanmaken.