Jumbo

Gratis verzending
www.jumbo.com

Supermarkt

Jumbo folders

Ontvang nu korting bij Jumbo met folder aanbiedingen

advertentie

Jumbo Folder

Nog 1 dag geldig
Geldig van 18-05-2022 t/m 24-05-2022

> Folder bekijken

Hallo Jumbo Magazine

Geldig van 01-05-2022 t/m 31-05-2022

> Folder bekijken

Hallo Jumbo BBQ Magazine

Geldig van 17-05-2022 t/m 30-06-2022

> Folder bekijken

Hallo Jumbo Magazine

Geldig van 01-05-2022 t/m 30-06-2022

> Folder bekijken

Hallo Jumbo Magazine

Geldig van 01-04-2022 t/m 31-05-2022

> Folder bekijken

Jumbo Gebak Folder

Geldig van 01-04-2022 t/m 31-08-2022

> Folder bekijken

advertentie

Meer supermarkt folders

Dirk Folder

Nog 1 dag geldig
Geldig van 18-05-2022 t/m 24-05-2022

> Folder bekijken

Boni Folder

Nog 1 dag geldig
Geldig van 18-05-2022 t/m 24-05-2022

> Folder bekijken

ALDI Folder

Nog 6 dagen geldig
Geldig van 23-05-2022 t/m 29-05-2022

> Folder bekijken

Hoogvliet Folder

Nog 1 dag geldig
Geldig van 18-05-2022 t/m 24-05-2022

> Folder bekijken

Spar Folder

Nog 2 dagen geldig
Geldig van 12-05-2022 t/m 25-05-2022

> Folder bekijken

Lidl Folder

Nog 6 dagen geldig
Geldig van 23-05-2022 t/m 29-05-2022

> Folder bekijken

Hoogvliet Folder

Geldig van 25-05-2022 t/m 31-05-2022

> Folder bekijken

DekaMarkt Folder

Nog 5 dagen geldig
Geldig van 22-05-2022 t/m 28-05-2022

> Folder bekijken

Meer supermarkt winkels

Verlopen Jumbo folders

Populaire folders

Jumbo folders

TitelStartdatumEinddatum
Jumbo Gebak Folder01-04-202231-08-2022
Hallo Jumbo Magazine01-05-202230-06-2022
Hallo Jumbo BBQ Magazine17-05-202230-06-2022
Hallo Jumbo Magazine01-05-202231-05-2022
Hallo Jumbo Magazine01-04-202231-05-2022

Openingstijden van Jumbo winkels bij jou in de buurt

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Jumbo folder?

Ja, er zijn op dit moment 6 actieve Jumbo folders.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Jumbo folder van deze week geldig?

De nieuwe Jumbo folder van deze week is geldig van 18-05-2022 t/m 24-05-2022.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Jumbo folder?

De meest populaire aanbiedingen van deze week uit de nieuwste Jumbo folder zijn Gezond Snoepen Jumbo Elstar Appels Of Jumbo Witte Druiven Pitloos, Rode Grapefruit en Lekker Duo Debic Room Met Suiker Of Jumbo Hollandse Aardbeien.

Tips voor Jumbo korting

Jumbo folder

Bij Jumbo kun je wekelijks terecht voor nieuwe aanbiedingen. Deze zijn te lezen in de folder van de supermarkt. Als je online kijkt kun je ervoor kiezen door de folder heen te bladeren zodat het feitelijk net hetzelfde werkt als je wanneer je de papieren versie van de folder zou raadplegen. De weekaanbiedingen bij Jumbo gelden vanaf woensdag tot en met de dinsdag van de week daarna. De aanbiedingen staan ook per product vermeld op de website van Jumbo. Zo kun je meteen op een bepaald product klikken en zien voor welke varianten van het product de aanbiedingsprijs geldig is.

Bestellingen of boodschappen doen binnen de actieperiode

Naast de weekaanbiedingen heeft Jumbo speciale maandaanbiedingen. Zoals de naam al zegt zijn deze de hele maand geldig. Als je voor de week- of maandaanbiedingen naar de fysieke winkel gaat kun je ze daar binnen de actieperiode met korting kopen. Voor online bestellingen bij Jumbo geldt dat je deze zelf kunt ophalen in de winkel maar er ook voor kunt kiezen deze thuis te laten bezorgen. Wil je profiteren van de lagere prijzen van producten die in de aanbieding zijn? Dan geldt dat de bestelling opgehaald of thuisgebracht dient te worden binnen de actieperiode.

Waar vind je een Jumbo winkel?

Jumbo heeft een groot aantal winkels die door het hele land verspreid zijn. Wil je het liefste zelf je boodschappen uitzoeken dan kun je op de website bekijken waar de filialen van de supermarkt te vinden zijn. Je kunt hierbij kijken op de kaart waar zich de winkels bevinden maar het zoeken werkt het makkelijkst door je postcode, plaatsnaam of adres in te vullen zodat de dichtstbijzijnde filialen automatisch gezocht worden voor je. Als je de filialen in beeld hebt krijg je niet alleen te zien waar deze zijn maar ook wat de openingstijden van de betreffende winkel zijn.

Jumbo nieuwsbrief en magazine

Als je graag altijd op de hoogte wilt blijven van alle aanbiedingen van Jumbo en de acties die er lopen kun je je het beste inschrijven voor de nieuwsbrief. Zo weet je als eerste wat er allemaal te doen is en waarvoor je kunt sparen of wat je kunt kopen met korting. Aanmelden doe je via de mail en daarna ontvang je twee keer per week de Jumbo nieuwsbrief. In de nieuwsbrief staan tal van recepten zodat je inspiratie kunt opdoen voor de dagelijkse maaltijd of ideeën krijgt over wat je gaat kopen en koken die dag. Naast de nieuwsbrief brengt Jumbo ook een (papieren) magazine uit, onder de naam Jumbo Magazine. Ook hierin vind je allerlei leuke wetenswaardigheden over producten en wat je ermee kunt doen.

Speciale acties bij Jumbo

Jumbo heeft regelmatig speciale acties lopen. Zo kun je bijvoorbeeld sparen voor speciale artikelen of voor gratis toegangskaartjes. In de winkel ontvang je daarvoor doorgaans zegeltjes bij een bepaald bedrag of bij speciaal geselecteerde producten zodat het sparen nog sneller gaat. Welke acties op een bepaald moment lopen kun je lezen op de website van Jumbo. Soms betreft het producten van een bepaald merk en ze hebben ook een eigen actie voor als je jarig bent. Dan krijg je 20% korting op het gebak zodat het nog leuker wordt om je verjaardag te vieren.

Boodschappen thuis laten bezorgen

Als je ervoor kiest je boodschappen online te doen kun je deze ook thuis laten bezorgen. Hiervoor betaal je een extra bedrag aan bezorgkosten maar iedere week gelden er bij bepaalde producten acties zodat de boodschappen gratis thuisbezorgd worden als je deze artikelen erbij bestelt. Op de website van Jumbo kun je precies lezen hoe het online bestellen werkt en wat alle voorwaarden zijn. Om er voordat je overgaat tot het vullen van je online winkelmandje zeker van te zijn dat Jumbo ook bij jou thuis kan bezorgen doe je het beste eerst even een postcodecheck. Betalen doe je bij de levering met pin.

Zelf je bestelling ophalen bij Jumbo

Thuisbezorgen is bijna overal mogelijk maar mocht dit nu net bij jou niet mogelijk zijn of komt het tijdstip niet goed voor je uit dan kun je ook een ander tijdstip aangeven of ervoor kiezen de boodschappen zelf op te halen bij een Jumbo Pick Up Point. Daar kun je met pin betalen als je de boodschappen ophaalt. De locatie van een Jumbo Pick Up Point vind je online. Bij ieder filiaal van Jumbo staat op de website vermeld waarvoor je er terecht kunt. Zijn er speciale services zoals bijvoorbeeld een stomerij of zelfscan dan kun je dat er ook terugvinden.

Service

Een andere zekerheid is de service met een glimlach: medewerkers wordt ingeprent te glimlachen naar de klant en deze zo goed mogelijk van dienst te zijn. Daarbij probeert de Jumbo een assortiment te bieden die erg breed is. Zo kun je voor al je boodschappen bij de Jumbo terecht. Vers is ook écht vers bij de Jumbo: niets mag een expiratiedatum van dezelfde dag hebben. Heeft een product dit wel, dan krijg je die gratis mee!

Gratis boodschappen

Ben je de vierde wachtende in de rij, dan moet er een kassa bij. De regel is dat je anders al je boodschappen gratis meekrijgt! Dit geldt overigens niet als alle kassa’s al geopend zijn. Zo bevordert de Jumbo een vlotte manier van winkelen. Mocht je toch niet helemaal tevreden zijn, dan krijg je je geld terug.

Speelhoek

Voor de kinderen is er altijd wel iets van een speelhoek aanwezig, waardoor je gerust met de kinderen boodschappen kunt doen. Al met al zorgt deze behulpzaamheid voor een goede sfeer en een welkom gevoel.

Over Jumbo

Jumbo bestaat al meer dan 95 jaar. Dit familiebedrijf uit Veghel, opgericht in 1921, is tegenwoordig één van de bekendste supermarktketen van Nederland. De supermarktketen is de laatste jaren enorm gegroeid. Dankzij verschillende overnames vind je inmiddels meer dan 600 Jumbo’s verspreid door heel Nederland. Dit maakt Jumbo de tweede na grootste supermarkt van Nederland.

De supermarkt heeft deze sterke positie veroverd doordat zij streven om iedere dag, overal, en voor elke klant de verwachting te overtreffen. Verder gaan waar andere stoppen, aldus Jumbo. Vanuit de overtuiging dat het altijd beter en goedkoper kan, heeft Jumbo een drive gevonden om iedere dag door te blijven ontwikkelen. Zo maken zij van een klant, een fan.

Bij Jumbo streven zij niet alleen in de allerbeste service, het grootste en allerbeste assortiment maar ook nog eens de allerlaagste prijs. Om te laten zien dat ze dit ook echt doen, heeft Jumbo de 7 zekerheden. Deze zekerheden zijn samengesteld op basis van een onderzoek na wat klanten het meest vervelend vinden als ze boodschappen doen, zoals lange wachten bij de kassa, slechte producten en een hoge prijs.

Naast de Jumbo supermarkt vind je op verschillende plekken in Nederland ook de Jumbo Foodmarkt. Hier kun je terecht voor je dagelijkse boodschappen, maar ook staan er bakkers, slagers en zelfs koks voor je klaar. Een hapje kun je doen in het Foodmarkt Café. Ook vind je in verschillende steden tegenwoordig de Jumbo City. Dit is het nieuwe gemakswinkelconcept van Jumbo, een combinatie van de beste elementen van de reguliere Jumbo winkels, Foodmarkt én van restaurantketen La Place.