Basiclabel

basiclabel.nl

Wonen

Basiclabel folder

Ontvang nu korting bij Basiclabel met folder aanbiedingen

Basiclabel folders

advertentie
advertentie

Meer wonen folders

Leen Bakker Sale Folder

Nog 6 dagen geldig
Geldig van 06-07-2020 t/m 19-07-2020

> Folder bekijken

Marskramer Folder

Nog 2 dagen geldig
Geldig van 02-07-2020 t/m 15-07-2020

> Folder bekijken

Kwantum Zomerkorting Folder

Nog 6 dagen geldig
Geldig van 06-07-2020 t/m 19-07-2020

> Folder bekijken

Blokker Folder Week 29

Geldig van 13-07-2020 t/m 26-07-2020

> Folder bekijken

Jysk Folder Week 28

Nog 6 dagen geldig
Geldig van 06-07-2020 t/m 19-07-2020

> Folder bekijken

Profijt Meubel Zomer Opruiming Folder

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 10-07-2020 t/m 17-07-2020

> Folder bekijken

Meer wonen winkels

Populaire folders

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Basiclabel folder?

Helaas is er nu geen geldige Basiclabel folder beschikbaar. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de Basiclabel folder te ontvangen.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Basiclabel folder van deze week geldig?

Er is op dit moment geen actieve Basiclabel folder. Kom snel terug om te zien of er een nieuwe folder is.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Basiclabel folder?

Blader nu snel door de Basiclabel folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Over Basiclabel

Basiclabel is een winkelketen waarbij de nadruk licht op prachtige woonartikelen. Volgens het merk zelf zijn deze woonartikelen van de hoogste kwaliteit en heb je tevens de keus uit een uitgebreid assortiment. Voor het aanschaffen van deze woonartikelen kan je terecht in de twee vestigingen in Hoorn (provincie Noord Holland). In deze twee vestigingen vind je een uitgebreid assortiment van prachtige artikelen terug, waarbij je ook nog eens van professioneel advies voorzien kan worden.

Het aanschaffen van deze woonartikelen is ook mogelijk in de webshop van het merk. In deze webshop vind je onder meer banken & stoelen, tafels, kasten, verlichting, slapen, accessoires en artikelen voor in de kinderkamer terug. Onder de categorie ‘Aan de wand’ vind je allerlei muurdecoratie, wandplanken, klokken, fotolijsten, spiegels en kapstokken. Al met al kan je met het assortiment van Basiclabel dus je volledige woonkamer, slaapkamer, kinderkamer en overige ruimtes in een huis inrichten.

Binnen de webshop kan je ook op merk winkelen. Merken zoals Vtwonen, Zuiver, HKliving en WOOOD maken allemaal onderdeel uit van het hoogwaardige assortiment. Wil je de producten online gaan bestellen? Dan kan je genieten van gratis verzending én van gratis retournering. Aan de retournering worden wel bepaalde eisen c.q. voorwaarden gesteld. De retourtermijn is in ieder geval 60 dagen; dat is behoorlijk ruim te noemen. Voor een compleet overzicht van alle retourvoorwaarden kan je het beste de website van Basiclabel raadplegen. Verder valt op dat je een garantie van maar liefst 2 jaar van Basiclabel krijgt. Je kunt dus met een gerust hart gaan winkelen en vervolgens je huis op een prachtige manier inrichten.

Heb je vragen aan Basiclabel? Dan heb je meerdere mogelijkheden om in contact te komen. Je kunt naar één van de vestigingen in Hoorn gaan, maar je kunt ook digitaal contact opnemen. Daarvoor kan je een online contactformulier invullen, een live chat via de webshop starten of bellen naar 088 22 90100. Het is ook nog mogelijk om een mailtje te sturen naar info@basiclabel.nl.