Inter Chalet

www.interchalet.nl

Wonen

Inter Chalet folders

Ontvang nu korting bij Inter Chalet met folder aanbiedingen

Inter Chalet folders

advertentie

Inter Chalet Folder

Geldig van 18-09-2021 t/m 03-10-2021

> Folder bekijken

advertentie

Meer wonen folders

Leen Bakker Folder

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 13-09-2021 t/m 26-09-2021

> Folder bekijken

Blokker Folder

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 13-09-2021 t/m 26-09-2021

> Folder bekijken

Leen Bakker Folder

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 13-09-2021 t/m 26-09-2021

> Folder bekijken

Jysk Folder

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 13-09-2021 t/m 26-09-2021

> Folder bekijken

Budget Home Store Folder

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 17-09-2021 t/m 26-09-2021

> Folder bekijken

Woonsquare Folder

Nog 2 dagen geldig
Geldig van 20-09-2021 t/m 25-09-2021

> Folder bekijken

Blokker Folder

Geldig van 20-09-2021 t/m 03-10-2021

> Folder bekijken

Xenos Folder

Geldig van 20-09-2021 t/m 03-10-2021

> Folder bekijken

Meer wonen winkels

Verlopen Inter Chalet folders

Populaire folders

Inter Chalet folders

TitelStartdatumEinddatum
Inter Chalet Folder18-09-202103-10-2021
Inter Chalet Folder13-09-202119-09-2021
Inter Chalet Folder28-08-202112-09-2021
Inter Chalet Folder27-08-202131-08-2021
Interchalet Weekdeal23-08-202129-08-2021

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Inter Chalet folder?

Ja, er is op dit moment 1 actieve Inter Chalet folder.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Inter Chalet folder van deze week geldig?

De nieuwe Inter Chalet folder van deze week is geldig van 18-09-2021 t/m 03-10-2021.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Inter Chalet folder?

De meest populaire aanbiedingen van deze week uit de nieuwste Inter Chalet folder zijn Alpha Projecttex 10 Liter, Op De Hele Voorraad Rockwool Wand-, Vloer- En Dakisolatie 15% Korting en Op Vershouddozen,Curver Grand Chef 20% Korting.

Tips voor Inter Chalet korting

Folder Inter Chalet

Ben je naar van alles op zoek om te klussen in huis of om je woning leuk in te richten? Dan kun je daar prima voor bij Inter Chalet terecht. Je kunt er allerlei materialen vinden om zowel in huis als buitenshuis te klussen, maar ook om een leuke inrichting in huis of tuin te maken. Bij Inter Chalet kun je op de website zien wat voor producten er in het assortiment zitten maar online bestellen kan niet. Wil je iets hebben van Inter Chalet? Dan dien je daarvoor een bezoek te brengen aan de winkel in Horst (Limburg).

Alleen kopen in de winkel mogelijk

Op de website van Inter Chalet vind je tal van categorieën van producten die ze verkopen in de winkel. Klik je op een bepaalde categorie, dan kun je meteen zien wat voor producten daar allemaal onder vallen en er de nodige informatie over lezen. Je dient er dus voor naar de winkel te gaan om deze aan te schaffen maar deze is wel zeven dagen per week geopend. Op de website vind je de precieze openingstijden en waar de winkel zich bevindt, zodat je weet waar je dient te zijn.

Extra services en diensten

Het assortiment is groot en je kunt kiezen uit veel producten. Je kunt bij Inter Chalet ook gebruik maken van bepaalde services en diensten. Zo kan alle houtwerk dat je wilt hebben voor je op maat gezaagd worden en zijn er ook aanhangwagens die je gratis kunt lenen, mocht je een grote aankoop gedaan hebben die je niet zelf kunt vervoeren. Heb je een bestelling gedaan bij Inter Chalet? Dan wordt deze voor je verzameld en compleet gemaakt en kun je deze aan de afhaalbalie ophalen. Zo hoef je er niet lang op te wachten en kun je je bestelling snel mee naar huis nemen.

Folder met aanbiedingen en weekdeals bij Inter Chalet

Inter Chalet geeft regelmatig een folder met aanbiedingen uit. Deze vind je op de website van Inter Chalet zelf maar ook op sites waarop folders van verschillende aanbieders staan. De folders is doorgaans twee weken geldig en er staat altijd bij vermeld wat de exacte looptijd is en hoe lang dit is. Zo weet jij als klant wanneer je gebruik kunt maken van bepaalde aanbiedingen. Als de folder eenmaal verlopen is, komt er weer een ander exemplaar met nieuwe aanbiedingen. Inter Chalet biedt ook een Weekdeal aan. Deze is wel exclusief voor klanten van Inter Chalet die een klantenkaart hebben.

Maak gebruik van de Weekdeal

Indien je bij Inter Chalet graag gebruik wilt maken van andere aanbiedingen, die niet in de folder staan, dan kun je ook eens op de site kijken bij de Weekdeal. Deze is iedere week natuurlijk weer anders, de naam zegt het ook al. Er staat bij de Weekdeal exact wat deze inhoudt en tot hoe lang deze geldig is. Zo weet je precies wanneer je er van kunt profiteren. Is de Weekdeal de ene week net niet waar je naar op zoek bent? Kijk dan de volgende week weer en blijf dit doen totdat je een aanbieding vindt die je aanspreekt. Zo weet je ook dat je dan het beste een bezoek kunt brengen aan de winkel van Inter Chalet.

Vraag een klantenkaart aan voor meer voordeel

Heb je nu geen klantenkaart en wil je toch graag gebruik maken van de Weekdeal? Dan kun je online een klantenkaart aanschaffen. Deze wordt daarna voor je aangemaakt en kun je bij de eerstvolgende bezoek aan Inter Chalet ophalen. Met de kaart kun je gebruik maken van de weekdeals en andere exclusieve acties. De kaart aanvragen kost je niks dus weinig reden om dit niet te doen. Op de site kun je alle voorwaarden van de klantenkaart lezen dus wil je niet voor verrassingen komen te staan, dan is het altijd aan te raden dit even te doen voordat je de kaart aanvraagt.

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Inter Chalet

Als je niks wilt missen van alle acties, aanbiedingen en de laatste trends op woon- en klusgebied, kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief van Inter Chalet. Dit doe je door je emailadres door te geven via de site. Daarna ontvang je iedere keer als de nieuwsbrief verschijnt deze automatisch in je mailbox. Als je vragen hebt aan Inter Chalet dan kun je het beste even contact met het bedrijf opnemen. Dit doe je telefonisch, via de mail of door het versturen van je gegevens en vraag via het contactformulier dat je op de site vindt.

Over Inter Chalet

Wil je graag een vakantiehuis in eigen land of in het buitenland huren? Dan kan je dit via Inter Chalet doen. Deze reisorganisatie is gespecialiseerd in het verhuren van vakantiehuizen en heeft een behoorlijk uitgebreid aanbod van vakantiehuizen. Het bedrijf werd al in 1974 opgericht en is van origine een Duits bedrijf. Door de jaren heen is het bedrijf (deels) in Zwitserse handen gekomen. Ondertussen heeft het bedrijf meer dan 40.000 vakantiehuizen en vakantiewoningen in onwijs veel landen. Je kunt voor vakantiehuizen in Europa bij Inter Chalet terecht, maar ook voor vakantiehuizen op andere continenten.

Via de website van Inter Chalet is het zoeken van een geschikt vakantiehuis onwijs makkelijk. Je vult de gewenste bestemming in, de gewenste reisperiode en het aantal personen en de zoekmachine van Inter Chalet gaat voor jou aan het werk. In onder meer België, Duitsland, Frankrijk, Hongarije, Italië, Malta, Noorwegen, Polen, Portugal, Slowakije, Spanje, Tsjechië, USA en Zuid-Afrika heeft het bedrijf onwijs veel vakantiehuizen in de aanbieding.

Heb je jouw gewenste vakantiehuis gevonden? Boek deze direct via de website van Inter Chalet en let daarbij goed op het eventueel afsluiten van reisverzekeringen. Met een dergelijke verzekering kan je mogelijk jouw vakantie op een later tijdstip kosteloos annuleren. Raadpleeg goed de voorwaarden van deze verzekeringen en bepaal of een dergelijke verzekering voor jou interessant is. Ook is het aan te raden om op de website naar het kopje ‘Reisvoorwaarden’ te gaan. Daar kan je meer lezen over de voorwaarden waarmee je akkoord gaat bij het boeken van een vakantiehuis/vakantiewoning.

Zie je door de bomen het bos niet meer? Kan je wel wat hulp gebruiken bij het vinden van een geschikte vakantiewoning? Daarvoor kan je op de website naar ‘Vakantie ideeën’ gaan. Het is daarnaast ook mogelijk om advies aan de klantenservice van Inter Chalet te vragen. Je kunt hen op werkdagen tussen 08.00 en 19.00 uur bereiken en op zaterdag tussen 09.00 en 14.00 uur. Mail hiervoor naar [email protected] of bel naar +49 761 21 00 77.

×