Telecom

GSMWEB folders

Ontvang nu korting bij GSMWEB met folder aanbiedingen

GSMWEB folders

advertentie
advertentie

GSMWEB acties

€100,-
cashback

Ontvang nu €100,- cashback op de SAMSUNG Galaxy S20 series bij GSMWEB

Toegevoegd op 26 december - Geldig tot en met 10 december

Meer telecom folders

Phone House Folder

Geldig van 26-07-2021 t/m 15-08-2021

> Folder bekijken

Ziggo Folder

Geldig van 26-07-2021 t/m 15-08-2021

> Folder bekijken

Vodafone Folder

Geldig van 26-07-2021 t/m 31-08-2021

> Folder bekijken

KPN Folder

Geldig van 31-07-2021 t/m 31-08-2021

> Folder bekijken

Belsimpel Folder

Geldig van 27-07-2021 t/m 15-08-2021

> Folder bekijken

Belsimpel Folder

Geldig van 02-08-2021 t/m 31-08-2021

> Folder bekijken

Meer telecom winkels

Populaire folders

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve GSMWEB folder?

Helaas is er nu geen geldige GSMWEB folder beschikbaar. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de GSMWEB folder te ontvangen.

✅ Tot wanneer is de nieuwe GSMWEB folder van deze week geldig?

Er is op dit moment geen actieve GSMWEB folder. Kom snel terug om te zien of er een nieuwe folder is.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de GSMWEB folder?

Blader nu snel door de GSMWEB folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Tips voor GSMWEB korting

Folder GSMWEB

Ben je wel toe aan een nieuwe smartphone? Dan kun je daarvoor bij talloze aanbieders terecht, zowel in fysieke winkels als in online shops. Een van deze aanbieders waar je in de webshop een nieuwe smartphone kunt bestellen is GSMWEB.

Voor alles wat met een smartphone te maken heeft ga je naar GSMWEB

Bij GSMWEB kun je terecht voor een telefoon inclusief abonnement, SIM Only en voor een los toestel. Is je smartphone stuk maar loopt je abonnement nog wel een poosje? Dan is alleen een toestel natuurlijk ook voldoende. Als je op de site van GSMWEB kijkt kun je zien dat je er tevens voor diverse accessoires, verlengen van abonnementen en verzekeren terecht kunt dus feitelijk kun je alles wat je maar hebben wilt en wat met een smartphone te maken heeft, daar in één keer regelen.

Kijk altijd of er een folder beschikbaar is

De kans dat GSMWEB, net als andere telefoonaanbieders, een folder uitgeeft bestaat ook. Is er een actuele folder beschikbaar? Kijk dan hier op Aanbiedingenfolders.nl om deze te bekijken. Is er een folder dan kun je er bij ons namelijk zeker van zijn dat deze er altijd op staat. Is er even geen folder die op dit moment geldt? Kijk dan op de site van GSMWEB zelf of er aanbiedingen of acties te vinden zijn.

Kijk en vergelijk smartphones, abonnementen en providers

Bij GSMWEB vind je allerlei verschillende toestellen met abonnementen die je bij diverse providers kunt afsluiten. Deze bieden vaak acties aan waarbij je de eerste maanden het abonnement tegen een lagere prijs krijgt. Het is altijd aan te raden goed te kijken wat voor abonnement jij denkt nodig te hebben en er een aantal met elkaar te vergelijken zodat jij weet met welk abonnement je het beste uit de bus komt. Heb je iets gezien dat je wel aanstaat? Dan kun je het toestel in kwestie met het bijbehorende abonnement direct via de site van GSMWEB bestellen zodat het snel geregeld is.

Kijk wat het je per maand gaat kosten

Op de site kun je precies zien bij welk toestel welk abonnement kan worden afgesloten. Zo kun je zien wat het toestel zelf kost, hoeveel je voor het abonnement kwijt bent en wat dit per maand betekent. Er staat ook bij hoe lang een abonnement loopt zodat je weet voor welke periode je eraan vast zit. Bijstellen kan doorgaans bij elke provider tussentijds zodat dit geen probleem hoeft te zijn. Kijk altijd even of je eenmalig aansluitkosten betaalt. Zo niet, dan is dat weer een extra voordeel.

Zo hoef je geen enkel nieuwtje meer te missen

Als je geen enkel nieuwtje van GSMWEB en over de laatste ontwikkelingen op het gebied van smartphones meer wilt missen, dan is het slim je aan te melden voor de nieuwsbrief van GSMWEB. Hiervoor geef je je emailadres door en ontvang je de nieuwsbrief automatisch (één keer per maand) in je mailbox. Zo mis je geen enkel nieuwtje of aanbieding meer en maak je ook nog eens kans op het winnen van een prijs met je aanmelding. Als je op de site kijkt, kun je daar de eerder uitgebrachte nieuwsbrieven lezen. Altijd handig als je je er toen nog niet voor aangemeld had.

Lees altijd de beschikbare informatie door voordat je een bestelling doet

Als je op de site van GSMWEB kijkt, zie al snel dat de aanbieder een prijsvechter is als het om smartphones gaat. Ze bieden je goede prijzen voor een telefoon, al dan niet met abonnement dus het loont zeker de moeite er altijd even goed te kijken. Als je iets gezien hebt dat je graag wilt hebben, dan kun je eenvoudig en veilig je bestelling plaatsen. Op de site zelf vind je de Bestelinformatie zodat je weet hoe bestellen in zijn werk gaat en waar je als klant van GSMWEB op mag rekenen. Lees deze voorwaarden en info altijd even goed door zodat je weet waar je aan toe bent.

Laat je adviseren en helpen door de klantenservice van GSMWEB

Als je er zelf niet helemaal goed uitkomt of het moeilijk vindt het juiste toestel en abonnement te kiezen, dan kun je bij GSMWEB ook terecht voor advies. Je kunt hiervoor de klantenservice telefonisch benaderen. Heb je al een abonnement afgesloten, weet je niet precies hoe een bepaald toestel werkt of krijg je er iets niet mee voor elkaar dat je wel graag zou willen? Dan mag je uiteraard altijd bellen. GSMWEB kan tevens gecontacteerd worden als je een zakelijke klant bent.

Over GSMWEB

Wil je graag een nieuwe gsm aanschaffen? Of heb je interesse om een nieuw telefoon abonnement af te sluiten? Daarvoor ben je bij de website Gsmweb.nl aan het juiste adres. Dit bedrijf heeft de beschikking over een unieke vergelijker, waardoor je snel het juiste abonnement en/of de juiste telefoon kunt vinden. Je maakt daardoor de zoektocht een stuk makkelijker; tijd is geld.

Als je de website van GSMWEB opent, zie je direct dat het aanbod behoorlijk uitgebreid te noemen is. Je hebt in de bovenbalk sowieso al de keus tussen de volgende producten: Abonnement met toestel, Sim Only, Verlengen, Zakelijk, Los toestel, Accessoires en Verzekering. Ongeacht waar je naar op zoek bent; bij GSMWEB vind je alle mogelijkheden om een goed vergelijk te maken. Vervolgens kan je ook via deze website een abonnement afsluiten of een toestel kopen. Daarbij heb je de keus tussen de diensten/producten van alle grote merken: T-Mobile, Tele2, Vodafone, KPN, Ben, Hollands Nieuwe, Apple, Samsung, Huawei en dergelijke.

GSMWEB benadrukt dat het bedrijf nagenoeg alle smartphones op voorraad heeft. Op het moment dat jij voor 15.00 uur een abonnement met toestel gaat bestellen, ontvang je deze vaak al de volgende dag. Bij het bestellen moet je goed kijken naar de verzendkosten; de verzendkosten zijn namelijk afhankelijk van het soort bestelling en van de orderwaarde. Indien je als particulier zijnde een bestelling bij GSMWEB hebt geplaatst, heb je 14 dagen de tijd om van deze aankoop af te zien. Je kunt het ontvangen toestel retourneren, waarbij je wel zelf voor de retourneringskosten op moet draaien.

Om de retournering in gang te zetten, dien je contact met de klantenservice op te nemen. Je kunt hiervoor op werkdagen van 09.00 tot 18.00 uur bellen naar 020 77 66 355. Ook kan je een mailtje sturen naar [email protected]

×