Cavallaro Napoli

www.cavallaronapoli.com

Mode

Cavallaro Napoli folder

Ontvang nu korting bij Cavallaro Napoli met folder aanbiedingen

Cavallaro Napoli folders

advertentie
advertentie

Meer mode folders

Zeeman Folder Week 43

Alleen vandaag nog geldig
Geldig van 17-10-2020 t/m 23-10-2020

> Folder bekijken

Scapino Folder Week 42

Nog 2 dagen geldig
Geldig van 12-10-2020 t/m 25-10-2020

> Folder bekijken

VanHaren Folder

Nog 2 dagen geldig
Geldig van 16-11-2020 t/m 25-10-2020

> Folder bekijken

Ziengs Folder Week 42

Nog 2 dagen geldig
Geldig van 12-10-2020 t/m 25-10-2020

> Folder bekijken

Novy Folder

Nog 5 dagen geldig
Geldig van 15-10-2020 t/m 28-10-2020

> Folder bekijken

Suitable Folder Week 43

Alleen vandaag nog geldig
Geldig van 17-10-2020 t/m 23-10-2020

> Folder bekijken

Meer mode winkels

Verlopen Cavallaro Napoli folders

Populaire folders

Cavallaro Napoli folders

TitelStartdatumEinddatum
Cavallaro Napoli Zomer Magazine20-04-202031-08-2020

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Cavallaro Napoli folder?

Helaas is er nu geen geldige Cavallaro Napoli folder beschikbaar. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de Cavallaro Napoli folder te ontvangen.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Cavallaro Napoli folder van deze week geldig?

Er is op dit moment geen actieve Cavallaro Napoli folder. Kom snel terug om te zien of er een nieuwe folder is.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Cavallaro Napoli folder?

Blader nu snel door de Cavallaro Napoli folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Over Cavallaro Napoli

Giuseppe Cavallaro is het kind van een Italiaanse vader en een Nederlandse moeder. Al op jonge leeftijd waren de invloeden van het Italiaanse bloed duidelijk zichtbaar, aangezien Giuseppe Cavallaro een ware voorliefde voor mooie mode had. Uiteindelijk resulteerde dit in 1999 in de oprichting van het modemerk Cavallaro Napoli. Met dit modemerk probeerde Giuseppe de Italiaanse flair naar Nederland te halen; hij handelde hierbij met het motto ‘Fare una bella figura’. Vrij vertaald betekent dit ‘het maken van een geweldige indruk’. Dat was het doel dat Giuseppe had met de kleding van zijn eigen kledingmerk.

Dit doel heeft hij uiteindelijk weten te bereiken. In Nederland is Cavallaro Napoli uitgegroeid tot een gekend modemerk, maar dat geldt ook voor België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. In het Verenigd Koninkrijk is Cavallaro Napoli zelfs de vaste kledingpartner van Arsenal, terwijl het merk in Nederland onder meer de voetballers van AZ en het Nederlands (vrouwen)elftal aankleedt.

Voor het aanschaffen van de kleding kan je terecht bij meerdere officiële winkels. Door op de website naar ‘Winkels’ te gaan, krijg je een compleet overzicht van alle winkels. De winkels bevinden zich onder meer in Haarlem, Utrecht en Maastricht.

Het is echter ook mogelijk om via de webshop van Cavallaro Napoli te shoppen. In deze webshop kan je een keuze tussen Dames en Heren maken, waarna je een uitgebreid assortiment voorgeschoteld krijgt. Fraaie details, een strakke pasvorm en hoogwaardige materialen zijn enkele van de pijlers in het assortiment.

Als je een account op de website aangemaakt hebt, hoef je géén verzendkosten te betalen. Voor niet-leden bedragen de verzendkosten 4,95 euro. Nadat je de artikelen in ontvangst hebt genomen, heb je 30 dagen de tijd om de artikelen gratis te retourneren. Volg hiervoor de retourinstructies van Cavallaro Napoli op; deze zijn op de website en in jouw persoonlijke Cavallaro account te vinden.

Voor vragen kan je op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met de klantenservice van Cavallaro Napoli. Daarvoor kan je een live chat via de website starten, een bericht via Facebook/Twitter sturen, bellen naar 023 3030 369 of mailen naar support@cavallaronapoli.com.