Takko Fashion

www.takko.com

Mode

Takko fashion folders

Ontvang nu korting bij Takko Fashion met folder aanbiedingen

Takko fashion folders

advertentie

Takko Fashion Folder

Nog 2 dagen geldig
Geldig van 25-11-2021 t/m 30-11-2021

> Folder bekijken

Takko Fashion Folder

Geldig van 25-11-2021 t/m 28-02-2022

> Folder bekijken

advertentie

Takko Fashion acties

30%
Korting

Ontvang In de Black Week 30% extra korting op een artikel naar keuze bij Takko fashion

Toegevoegd op 17 november - Geldig tot en met 6 december

Meer mode folders

MS Mode Black Friday Folder

Nog 1 dag geldig
Geldig van 22-11-2021 t/m 29-11-2021

> Folder bekijken

Scapino Black Friday Folder

Nog 1 dag geldig
Geldig van 22-11-2021 t/m 29-11-2021

> Folder bekijken

TerStal Black Friday Folder

Nog 2 dagen geldig
Geldig van 23-11-2021 t/m 30-11-2021

> Folder bekijken

Zeeman Folder

Nog 5 dagen geldig
Geldig van 27-11-2021 t/m 03-12-2021

> Folder bekijken

VanHaren Folder

Geldig van 29-11-2021 t/m 12-12-2021

> Folder bekijken

Brandfield Black Friday Folder

Nog 1 dag geldig
Geldig van 23-11-2021 t/m 29-11-2021

> Folder bekijken

TerStal Folder

Geldig van 29-11-2021 t/m 12-12-2021

> Folder bekijken

Durlinger Schoenen Black Friday Folder

Nog 2 dagen geldig
Geldig van 26-11-2021 t/m 30-11-2021

> Folder bekijken

Meer mode winkels

Verlopen Takko Fashion folders

Populaire folders

Takko Fashion folders

TitelStartdatumEinddatum
Takko Fashion Folder25-11-202128-02-2022
Takko Fashion Folder25-11-202130-11-2021
Takko Fashion Folder17-11-202122-11-2021
Takko Fashion Folder10-11-202117-11-2021
Takko Fashion Folder30-07-202131-10-2021

Openingstijden van Takko Fashion winkels bij jou in de buurt

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Takko Fashion folder?

Ja, er zijn op dit moment 2 actieve Takko Fashion folders.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Takko Fashion folder van deze week geldig?

De nieuwe Takko Fashion folder van deze week is geldig van 25-11-2021 t/m 30-11-2021.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Takko Fashion folder?

Blader nu snel door de Takko Fashion folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Tips voor Takko Fashion korting

Takko Fashion folder

De modeketen Takko Fashion zag in 1982 het levenslicht en werd opgericht door de Hettlage Gruppe. Het Duitse bedrijf heette bij aanvang Modea, maar dit werd in 1999 veranderd in Takko. Het hoofdkantoor van Takko is gevestigd in het Duitse Telgte en de winkels verkopen mode voor het hele gezin voor een mooie betaalbare prijs. De winkels van Takko Fashion zijn in 17 verschillende landen te vinden en telt zo’n 1900 winkels. Takko is in de jaren uitgegroeid als bedrijf en heeft vandaag de dag 18.000 mensen in dienst wereldwijd. Tevens is Takko een van de grootste mode discounters in Europa.

Actuele mode

Voor het bedrijf staat de klant centraal. Takko Fashion hecht er waarde aan dat haar klanten de winkels kunnen vinden. Daarnaast is de band met jou als klant ook belangrijk. Ze staan dus voor je klaar om je te helpen. In de winkels vind je een groot scala aan kleding in allerlei stijlen, maten en vormen. Voor iedereen is er wel wat te vinden bij Takko Fashion. Het ontwerpteam achter Takko blijft goed op de meest actuele modetrends letten en probeert deze toe te passen in haar eigen collectie. Zo loop je dus met kleding die voldoet aan de laatste modetrends en zeer scherp geprijsd is.

Ruim assortiment

Het assortiment van Takko Fashion blijft groeien. Ze hebben een grote variatie artikelen en hebben zeer sterke eigen merken. Doordat het aanbod zo breed is, zijn de producten van de modewinkel zeer goed te combineren. Hierdoor mix je verschillende stijlen met elkaar en kun je de klassieke basics bijvoorbeeld mooi combineren met de trends van nu. De kleding van het merk is van goede kwaliteit en is ook zeer comfortabel om te dragen. De pasvorm is mooi, ook al heb je een maatje meer, de kleding zit mooi en belicht de pluspunten van je lichaam. Takko Fashion weet wat jij als klant wilt en speelt daar met elke collectie weer op in.

Betaalbaar

Takko Fashion heeft zoals gezegd vele winkels over heel Europa verspreid. Zo zijn ze ook met winkels aanwezig in Nederland. De kans dat 1 van de winkels bij jou in de buurt zit, is groot. Zo kun je dus altijd wel even een bezoekje brengen aan de shop. Hier vind je het complete Takko Fashion assortiment en kun je een mooi outfit voor jezelf of voor je naasten samenstellen. Doordat de mode die Takko aanbiedt zo betaalbaar is, kun je een hele nieuwe outfit voor een mooi bedrag in handen krijgen. Het leuke is ook dat als je 2 outfits aanschaft, je die ook weer kunt combineren en zo nog meer outfits samen kunt stellen.

Persoonlijk advies

Als je graag een keer een nieuwe look wilt, maar geen idee wat precies, kan je in de winkel de medewerkers om hulp vragen. Ze hebben een passie voor mode en weten precies wat er aan de rekken hangt. Ze kunnen je bepaalde combinaties laten zien en aan laten passen. 2 zien meer dan 1 en zo stap je misschien een keer uit je comfort-zone, waar je normaal altijd bij dezelfde look of stijl zou blijven. Ook voor maatadvies kun je de verkoopmedewerkers om hulp vragen. Ze hebben een getraind oog en kunnen je helpen bij het vinden van de juiste maat. Het is natuurlijk ook gewoon mogelijk zelf even rond te kijken en gewoon rustig zelf te kunnen winkelen. Deze keuze ligt bij jou.

Inspiratie

Voordat je een van de winkels van Takko Fashion bezoekt, is het ook een idee om alvast eens op de webpagina te kijken. Het hele assortiment staat gewoon online en zo kun je je favoriete items alvast uitzoeken voor in de winkel. Alle artikelen zijn op kleur te selecteren en zo komt jouw nieuwe favoriete item gewoon op je scherm te staan. Ook voor inspiratie kun je op de website terecht. Ze hebben namelijk ook combinaties alvast voor je samengesteld. Deze staan op de website en van alle artikelen staat daarbij ook de prijs vermeld.

Nieuws en folder

Als je wilt weten waar de winkels van Takko Fashion zijn, kun je de store locator op de website inschakelen. Zo kun je zien welke winkel het dichtst bij je is. Om het laatste nieuws van Takko Fashion te lezen, kun je het beste gewoon de website van de modewinkel bezoeken. Hier komen de nieuwste collecties direct online te staan. Ook als je de klantenservice nodig bent, kun je op de webpagina bekijken hoe je het snelst contact met ze opneemt. De actuele aanbiedingen staan in de Takko Fashion folder en deze is onder andere op Aanbiedingenfolders.nl te lezen.

Over Takko Fashion

De nieuwe fashion en lifestyle trends kan je kopen bij Takko Fashion. Dit van origine Duitse bedrijf heeft in de afgelopen jaren behoorlijk uitgebreid in Nederland. Sinds de oprichting van Takko Fashion in 1982 heeft het bedrijf sowieso een bijzondere groei door weten te maken.

Het bedrijf biedt mode items voor het gehele gezin aan. Voor zowel mannen, vrouwen, jongens en meisjes kan je leuke en betaalbare kleding bij Takko fashion vinden. Deze kleding is perfect inzichtelijk op de website van het bedrijf.

Via de online website is het echter niet mogelijk om de kleding te bestellen. Nee, als je graag kleding van Takko fashion wenst te kopen, moet je naar één van de winkels van het merk gaan. Deze winkels vind je in het gehele land terug; via de store locator op de website kan je het totale aanbod van winkels vinden.

Ook is het mogelijk om via de website contact op te nemen met de klantenservice van Takko fashion. Je kunt hiervoor een online contactformulier invullen, maar je kunt ook rechtstreeks een mailtje sturen naar [email protected] Ook kan je Takko fashion vinden op YouTube en op Facebook.

Een opvallende categorie op de website is ‘Grote maten’. Ja, je kunt bij Takko fashion ook perfect terecht voor het kopen van kleding in grote maten. Hiermee bewijst Takko des te meer dat zij kleding voor het hele gezin leveren.

Wil je graag op de hoogte blijven van de nieuwste trends? Ook daarvoor kan je terecht op de website van Takko fashion. Uiteraard is het ook mogelijk om langs te gaan in één van de vele winkels van het merk. In deze winkels kan je ook voor kortingen sparen met behulp van stempelkaarten. Deze stempelkaarten maken de kleding van Takko fashion nóg betaalbaarder.