Strating Schoenen

www.strating-schoenen.nl

Mode

Strating Schoenen folders

Ontvang nu korting bij Strating Schoenen met folder aanbiedingen

Strating Schoenen folders

advertentie

Strating Schoenen Folder

Geldig van 20-07-2021 t/m 15-08-2021

> Folder bekijken

advertentie

Meer mode folders

Bristol Folder

Nog 5 dagen geldig
Geldig van 18-07-2021 t/m 31-07-2021

> Folder bekijken

Ziengs Folder

Nog 5 dagen geldig
Geldig van 18-07-2021 t/m 31-07-2021

> Folder bekijken

Selected Folder

Nog 5 dagen geldig
Geldig van 18-07-2021 t/m 31-07-2021

> Folder bekijken

VanHaren Folder

Nog 5 dagen geldig
Geldig van 21-07-2021 t/m 31-07-2021

> Folder bekijken

Zeeman Folder

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 24-07-2021 t/m 30-07-2021

> Folder bekijken

VanHaren Folder

Nog 5 dagen geldig
Geldig van 24-07-2021 t/m 31-07-2021

> Folder bekijken

MS Mode Folder

Geldig van 25-07-2021 t/m 08-08-2021

> Folder bekijken

Nelson Schoenen Folder

Nog 5 dagen geldig
Geldig van 22-07-2021 t/m 31-07-2021

> Folder bekijken

Meer mode winkels

Verlopen Strating Schoenen folders

Populaire folders

Strating Schoenen folders

TitelStartdatumEinddatum
Strating Schoenen Folder20-07-202115-08-2021
Strating Schoenen Folder16-06-202130-06-2021
Strating Schoenen Folder14-05-202131-05-2021
Strating Schoenen Folder31-03-202130-04-2021
Strating Schoenen Folder17-02-202131-03-2021

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Strating Schoenen folder?

Ja, er is op dit moment 1 actieve Strating Schoenen folder.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Strating Schoenen folder van deze week geldig?

De nieuwe Strating Schoenen folder van deze week is geldig van 20-07-2021 t/m 15-08-2021.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Strating Schoenen folder?

Blader nu snel door de Strating Schoenen folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Tips voor Strating Schoenen korting

Strating schoenen

Strating schoenen werd opgericht door de familie Strating die gespecialiseerd was in het vervaardigen en ontwerpen van leuke dames-, heren- en kinderschoenen. Door de jaren heen is dit bedrijf niet alleen overgenomen door een andere familie, maar hebben zij genoeg kennis en ervaring mogen opdoen. Ook zijn er gedurende de succesvolle jaren accessoires in de collectie toegevoegd en bestaat de volledige collectie uit enkele van de grote merknamen. De kennis, ervaring en uitbreiding, samen met de nieuwe mode, maakt Strating Schoenen tot dé schoenenwinkel voor jou. Kom en maak deel uit van deze geweldige schoenen familie!

De Strating schoenen klassiek voor dames en heren

Voor de dames- en herencollectie heeft Strating Schoenen de smaak authentiek gehouden met een toevoeging van de laatste modellen van schoenen. Zo kunnen de dames en heren op de website kiezen als ze de nieuwe collectie willen bezichtigen, van de categorie aanbiedingen gebruik willen maken, of overige modellen en categorieën van de Strating schoenen willen zien. Al deze schoenen kun je zeker ook halen van een bekend merk. Enkele merken die voorkomen zijn Blackstone, Birkenstock, Hogan en Tommy Hilfiger. Aanbevolen wordt zelf op de website te kijken en je zal zeker schoenen tegenkomen die wel mooi bij jouw kantoor pak of elegante outfit passen.

De geweldige en sportieve jongens- en meisjes collectie

Wat de jongens- en meisjes collectie betreft hebben ze de benadering en de modellen jong en sportief gehouden. Ze hebben ook neutrale modellen beschikbaar, maar gezien schoeisel bij de jeugdigen een belangrijk kenmerk achterlaat, willen ze dat de schoenen jouw stijl benadrukken. Met schoenmodellen zoals sneakers, pantoffels, veterschoenen, winter boots en zelfs babyschoenen, krijgt ook de jeugd de gelegenheid om uit een ruime collectie te kiezen. Deze collectie bevat schoenen van merken zoals Puma, Adidas, Timberland en Skechers.

Een persoonlijke rondleiding in de Strating schoenenwinkels

Strating schoenen wilt je graag ook persoonlijk ontmoeten voor meer advies en informatie over de ruime collectie. Vooralsnog hebben ze acht fysieke winkels voor jou opengesteld om meer van de collectie van dichtbij te mogen bezichtigen. In deze winkels zorgen ze er ook voor dat de deskundigen aanwezig zijn om jou te assisteren en te informeren over de schoenen en maten. Er gaan meer voordelen met de schoenen gepaard dan alleen het model en het merk, maar hierover willen ze je graag meer in de winkel vertellen. Op de website hebben ze van elk van de vestigingen de informatie zoals het adres, telefoonnummer en routebeschrijving vermeld, dus kijk gauw welke van de vestigingen het dichtst bij je liggen en loop bij hen langs!

Maak jouw eigen account aan en beheer zelf jouw bestellingen

Het komt best handig uit om overzicht te hebben over jouw bestellingen. Op deze wijze heb je niet alleen meer controle over het plaatsen van een bestelling, maar ook de betalingen beheers je dan redelijk. Om deze redenen maakt Strating Schoenen het mogelijk dat je bij hen kunt registreren en een persoonlijk account kunt aanmaken. Met dit account kun je altijd inloggen om bestellingen te controleren, in de gaten te houden en te bevestigen waar nodig.

Contacteer het Strating schoenen klantenserviceteam

Bij Strating Schoenen hebben ze liever niet dat je met vragen zit. Daarom proberen ze zoveel als mogelijk alle noodzakelijke informatie op de website te vermelden. Op de website hebben ze ook de veelgestelde vragen opgenomen, met als doel om jou als klant meteen te helpen als je met een vraag zit. Maar mocht het zijn dat jouw vraag niet in de lijst voorkomt, dan hebben ze altijd de klantenservice beschikbaar om jou hiermee te helpen. Vanuit de website kun je het e-mailadres noteren en een mail naar hen opsturen over jouw vragen of klachten. Het klantenserviceteam zorgt ervoor dat deze zo spoedig mogelijk in behandeling worden genomen, verder verwerkt zijn en met jou teruggekoppeld worden. Wens je hen sneller te spreken, dan kun je hen ook bereiken op het telefoonnummer.

Krijg meteen door wat nieuw is binnen de collectie

Een paar leuke schoenen wil vast wel een ieder in zijn of haar collectie hebben en als dat ook nog goedkoper kan, is dat wel het meest perfecte dat je aangeboden kunt krijgen. Bij Strating Schoenen hebben ze continu schoenen die ze binnenkrijgen en vaak ook genoeg aanbiedingen die jou voordelig uit kunnen komen. Om zeker te zijn dat je geen van deze nieuwtjes en acties mist, raden ze je aan om meteen jouw e-mailadres op te geven en in te schrijven voor de nieuwsbrief. Schrijf je vandaag nog in en geniet van de voordelen! Deze zie je ook hier op Aanbiedingenfolders.nl.

Over Strating Schoenen

In het jaar 1898 werd de firma Strating Schoenen al in het Gooi opgericht. Lange tijd was Strating Schoenen een familiebedrijf, maar eind jaren 70 werd de firma overgenomen door de familie Wensing. Deze familie besloot om de winkel te verhuizen naar een andere straat in Hilversum, waarna ook meerdere vestigingen in andere steden geopend werden.

Hedendaags heeft Strating Schoenen enkele winkels in ons land, waarover je op de website meer informatie kunt vinden. Ook zijn de schoenen van dit merk langere tijd via de Bijenkorf verkocht, maar die samenwerking is in januari 2020 gestopt. Gelukkig is het wel gewoon mogelijk om de schoenen via de webshop van dit merk aan te schaffen.

In de webshop van Strating Schoenen kan je een keuze maken tussen de volgende categorieën: Dames, Heren, Meisjes, Jongens, Accessoires, Sale en Merken. Onder de categorie ‘Dames’ vind je onder meer de volgende soorten schoenen terug: Sneakers, Loafers, Mocassins, Sandalen, Pumps, Slippers, Laarzen, Veterschoenen, Instapschoenen, Gevoerde laarzen, Snowboots en Pantoffels. Een dergelijk uitgebreid aanbod vind je óók onder de andere categorieën terug.

Indien je voor meer dan 50 euro een bestelling bij Strating Schoenen plaatst, hoef je helemaal geen verzendkosten te betalen. Bij kleinere orders rekent deze onderneming slechts 4,95 euro aan verzendkosten. Vervolgens kan je de bestelde artikelen binnen 3 dagen in huis verwachten. Ben je vervolgens niet tevreden met de ontvangen artikelen? Dan kan je deze binnen een termijn van 4 dagen retourneren; gebruik hiervoor het retourformulier en het retourlabel, waardoor de retournering volledig gratis voor jou is.

Heb je vragen? Bel daarvoor naar 035 621 31 51 of vul een online contactformulier in. De klantenservice van Strating Schoenen staat op werkdagen van 10.00 tot 15.00 uur graag voor je klaar. Via Facebook, Instagram en Pinterest blijf je op de hoogte van de nieuwste collecties en aanbiedingen!

×