Sanitair & Badkamer

Mega folder

Ontvang nu korting bij Mega met folder aanbiedingen

Mega folders

advertentie
advertentie

Meer sanitair & badkamer folders

KeukenConcurrent Magazine

Geldig van 01-03-2020 t/m 31-12-2020

> Folder bekijken

Wave Keuken Folder

Geldig van 01-06-2019 t/m 31-12-2020

> Folder bekijken

Binnen Folder

Geldig van 01-09-2020 t/m 31-12-2020

> Folder bekijken

Meer sanitair & badkamer winkels

Populaire folders

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Mega folder?

Helaas is er nu geen geldige Mega folder beschikbaar. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de Mega folder te ontvangen.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Mega folder van deze week geldig?

Er is op dit moment geen actieve Mega folder. Kom snel terug om te zien of er een nieuwe folder is.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Mega folder?

Blader nu snel door de Mega folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Over Mega

Ben je op zoek naar een nieuwe badkamer, een nieuwe keuken, nieuwe tegels aan de muur of nieuwe tegels voor op de vloer? Bij het bedrijf Mega ben je daarvoor aan het juiste adres. Naar eigen zeggen is Mega een ‘professionele en groeiende organisatie binnen de tegel- en badkamerbranche’. Het bedrijf is al ruim 25 jaar actief en heeft door de jaren heen een flinke groei door weten te maken.

Momenteel heeft het bedrijf meer dan 10 vestigingen in de provincies Flevoland, Noord-Holland en Utrecht. Meer informatie over deze vestigingen is op de website van het bedrijf te vinden. Via die website kan je ook direct achterhalen waar de dichtstbijzijnde vestiging te vinden is.

Mega richt zich op verschillende doelgroepen: particuliere doe-het-zelver, de particuliere totaalklant en de ervaren klussers (aannemers en ZZP’ers). Het bedrijf biedt hiervoor een onwijs uitgebreid aanbod aan. Je hebt bijvoorbeeld keus uit meer dan 1000 verschillende wandtegels, vloertegels en natuurstenen.

Via de website kan je het gehele assortiment van Mega in zien. Je hebt hierbij keus tussen de volgende categorieën: Badkamers, Keukens, Toiletten, Vloeren en Inspiratie. Per categorie vind je een gevarieerd en uitgebreid aanbod van hoogwaardige producten. Veel van deze producten liggen op voorraad in het magazijn van de vestigingen, waardoor een snelle levering mogelijk is.

Het is helaas niet mogelijk om de producten online te bestellen. Wat je wel kunt doen, is de producten in de winkel te bestellen en gebruik te maken van de bezorgservice. Voor een geringe vergoeding brengt Mega de spullen bij je thuis.

Voor meer informatie over het assortiment en de bezorgservice kan je contact opnemen met de klantenservice. Het bedrijf kent hier géén overkoepelende klantenservice voor. Je dient dus rechtstreeks naar één van de vestigingen te bellen of te mailen; alle gegevens van de vestigingen zijn op de website van Mega te vinden.