Wonen

Lifestyle folder

Ontvang nu korting bij Lifestyle met folder aanbiedingen

Lifestyle folders

advertentie
advertentie

Meer wonen folders

Blokker Folder Week 48

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 23-11-2020 t/m 06-12-2020

> Folder bekijken

Leen Bakker Black Friday Super Weekend Deals Folder

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 04-12-2020 t/m 06-12-2020

> Folder bekijken

Kwantum Black Friday Folder

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 23-11-2020 t/m 06-12-2020

> Folder bekijken

Leen Bakker Folder Week 48

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 23-11-2020 t/m 06-12-2020

> Folder bekijken

Kwantum Folder Week 49

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 01-12-2020 t/m 06-12-2020

> Folder bekijken

Xenos Folder Week 49

Geldig van 30-11-2020 t/m 13-12-2020

> Folder bekijken

Meer wonen winkels

Populaire folders

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Lifestyle folder?

Helaas is er nu geen geldige Lifestyle folder beschikbaar. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de Lifestyle folder te ontvangen.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Lifestyle folder van deze week geldig?

Er is op dit moment geen actieve Lifestyle folder. Kom snel terug om te zien of er een nieuwe folder is.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Lifestyle folder?

Blader nu snel door de Lifestyle folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Over Lifestyle

In 1994 was het merk Lifestyle één van de eerste woonwinkels die een compleet nieuw winkelconcept op de markt bracht. Dit merk bedacht als één van de eerste dat het een goed idee was om de woonwinkel volledig in sfeer te brengen, zodat de consumenten direct een duidelijk beeld van alle producten zouden krijgen. Dat concept sloeg direct goed aan, waardoor nu eigenlijk alle woonwinkels op een dergelijke wijze ingericht zijn.

Door de jaren heen heeft Lifestyle, onder meer door bovengenoemde keuze, een indrukwekkende groei door weten te maken. Het assortiment is flink uitgebreid, maar het bedrijf heeft ook meerdere verkooppunten in ons land weten te openen. Daarnaast is het ook samenwerkingen met vrij veel wederverkopers aangegaan, waardoor het bedrijf hedendaags meer dan 1000 verkooppunten in heel Europa heeft.

Wil je graag bij Lifestyle gaan shoppen? Dan kan je daarvoor het beste op de website even de dichtstbijzijnde winkel opzoeken. Als je in de bovenbalk op ‘Dealers’ klikt, krijg je direct een overzicht te zien van alle verkooppunten c.q. winkels in ons land.

Via de website van Lifestyle kan je ook het gehele assortiment inzien. Als je op ‘Collectie’ klikt, krijg je direct vele verschillende categorieën te zien. Het gehele aanbod is daarbij overigens onderverdeeld in de categorieën ‘Decoratie’ en ‘Meubilair’. Ook is het mogelijk om via de website de catalogus van Lifestyle door te nemen, waarbij de catalogus continue aangepast wordt aan het seizoen van het jaar.

Het is helaas (nog) niet mogelijk om via de website van Lifestyle een order te plaatsen. Je dient daarvoor dus echt naar één van de Lifestyle winkels of naar één van de verkooppunten te gaan. Heb je op dit moment vragen?
Dan kan je het beste een online contactformulier via de website invullen; je krijgt dan binnen een korte termijn reactie op jouw vraag/opmerking per mail!