Tamaris

tamaris.com

Mode

Tamaris folder

Ontvang nu korting bij Tamaris met folder aanbiedingen

Tamaris folders

advertentie
advertentie

Meer mode folders

VanHaren Folder Week 44

Geldig van 26-10-2020 t/m 08-11-2020

> Folder bekijken

Scapino Folder Week 44

Geldig van 26-10-2020 t/m 08-11-2020

> Folder bekijken

Suitable Folder Week 44

Alleen vandaag nog geldig
Geldig van 22-10-2020 t/m 31-10-2020

> Folder bekijken

Mango Folder

Nog 2 dagen geldig
Geldig van 20-10-2020 t/m 02-11-2020

> Folder bekijken

Shoetime Folder Week 43

Nog 1 dag geldig
Geldig van 19-10-2020 t/m 01-11-2020

> Folder bekijken

TerStal Folder Week 45

Geldig van 27-10-2020 t/m 08-11-2020

> Folder bekijken

Meer mode winkels

Populaire folders

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Tamaris folder?

Helaas is er nu geen geldige Tamaris folder beschikbaar. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de Tamaris folder te ontvangen.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Tamaris folder van deze week geldig?

Er is op dit moment geen actieve Tamaris folder. Kom snel terug om te zien of er een nieuwe folder is.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Tamaris folder?

Blader nu snel door de Tamaris folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Over Tamaris

Wil je nieuwe schoenen, een nieuwe tas of nieuwe sieraden bestellen? Alle vrouwen zijn daarvoor bij Tamaris aan het juiste adres. Deze onderneming heeft zich in de afgelopen jaren flink uit weten te breiden. De online webshop van Tamaris is onwijs populair, terwijl het bedrijf ook nog meerdere winkels in het land heeft. Deze winkels zitten eigenlijk door het gehele land verspreid. Via de Shopfinder op de website kan je de dichtstbijzijnde vestiging van Tamaris vinden.

Het is echter ook mogelijk om alle schoenen, kleding en accessoires via de webshop te bestellen. Kies voor één van deze categorieën en vergaap je vervolgens aan het uitgebreide assortiment. Onder de noemer Schoenen kom je onder meer de volgende categorieën tegen: Sandalen, Sneakers, Pumps, Pantoletten, Lage Schoenen, Ballerina’s, Halve Laarsjes, Laarzen en Winterschoenen. Je bent bij Tamaris dus zeker aan het juiste adres om jouw kledingkast, schoenenkast en sieradenkast aan te vullen.

Als je de producten wilt gaan bestellen, hoef je rekening te houden met verzendkosten van slechts 2,95 euro. Een groot gedeelte van de daadwerkelijke kosten van de verzending wordt door Tamaris op haar rekening genomen. Als je niet tevreden over de ontvangen kledingstukken, schoenen en/of accessoires bent, kan je deze moeiteloos retourneren. Sterker nog; het retourneren van de artikelen waar je niet tevreden mee bent, is volledig gratis. Je kunt hiervoor het meegeleverde retourformulier + -etiket voor gebruiken.

Heb je vragen of wil je meer informatie over bijvoorbeeld de retournering? Daarvoor kan je contact opnemen met de klantenservice van Tamaris. Deze klantenservice is op werkdagen bereikbaar tussen 09.00 en 20.00 uur op telefoonnummer +31 20 80 82 110. Het is ook mogelijk om een mail te sturen naar service.nl@tamaris.com. Indien gewenst kan je ook al je vragen stellen in één van de vestigingen van Tamaris. In die vestigingen kan je uiteraard naar hartenlust ook alle schoenen passen, zodat je in één keer de juiste schoenen aanschaft.