PLUS

Ontvang nu korting bij PLUS met folder aanbiedingen

 » 
 » 
 » 

PLUS folders

advertentie

PLUS folder week 47

Nog 2 dagen geldig
Geldig van 17-11-2019 t/m 23-11-2019

Folder bekijken

PLUS folder week 48

Geldig van 24-11-2019 t/m 30-11-2019

Folder bekijken

Genieten

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 30-09-2019 t/m 24-11-2019

Folder bekijken

advertentie

Meer supermarkt folders

Lidl Pakjes Feest In 'T Land Folder

Geldig van 31-10-2019 t/m 05-12-2019

Folder bekijken

Aldi Wijn Wereld

Geldig van 27-10-2019 t/m 31-12-2019

Folder bekijken

Albert Heijn folder week 47

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 18-11-2019 t/m 24-11-2019

Folder bekijken

Dirk folder

Geldig van 01-11-2019 t/m 30-11-2019

Folder bekijken

Heerlijke Herfst

Geldig van 19-09-2019 t/m 01-12-2019

Folder bekijken

Jumbo Gebak & Banket

Geldig van 11-10-2019 t/m 29-02-2020

Folder bekijken

Meer supermarkt winkels

Verlopen PLUS folders

Populaire folders

Openingstijden van PLUS winkels bij jou in de buurt

Verlopen PLUS aanbiedingen

Meest gebruikte PLUS kortingscodes

Korting Omschrijving Verloopt op
100% kortingscode 100% KORTING met deze Plus Kortingscode 11-05-2019
% kortingscode Met deze kortingscode van PLUS worden jouw boodschappen gratis thuisbezorgd 24-03-2019
% kortingscode PLUS kortingscode voor GRATIS bezorging 17-03-2019

Tips voor PLUS korting

PLUS korting

Ben je op zoek naar leuke kortingen en aanbiedingen bij de supermarkt PLUS? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Er zijn namelijk wekelijks erg interessante aanbiedingen mogelijk. Daarom is het goed dat je hier een kijkje komt nemen en dan weet hoe jij zoveel mogelijk geld kunt besparen! Het enige wat je hoeft te doen is na te gaan welke korting tips wij voor je hebben en dan kun jij er het maximale uit halen. Zorg daarom dat je alles op je gemak door gaat nemen en dan weet je zeker dat je bij de PLUS nooit meer teveel hoeft te betalen!

Online winkels zoeken

Het eerste voordeel wat je hebt is dat je op de website van de PLUS kunt zoeken naar een winkel bij je in de buurt. Zo weet jij waar je moet zijn als je van de acties gebruik wilt maken. Je hoeft niet rond te rijden in je eigen regio op zoek naar de PLUS, maar je zoekt online eenvoudig op postcode of woonplaats en dan zie je waar de PLUS zich bevindt. Je kunt aan de hand van de website al een lijstje maken wat je nodig hebt en dan hoef je het alleen nog maar te halen.

PLUS Aanbiedingen

PLUS heeft een eigen website met een pagina aanbiedingen. Als je daar op klikt dan kun je alle acties bekijken en zie je of dat het 1+1 gratis is of dat je bepaalde producten voor bijvoorbeeld €1 krijgt of wat de korting is. Let daarbij goed op de datum wanneer een korting geldig is. Vaak is dat een hele week, soms een paar dagen en soms paar 1 dag. Daarom moet je daar wel van op de hoogte zijn zodat je weet wanneer je geld kunt besparen op bepaalde producten.

Nieuwsbrief

Je hebt de kans om je aan te melden voor de nieuwsbrief en dan moet je je mailadres invullen en dan krijg je via de mail een bevestiging. Daar moet je dan op de link klikken en dan krijg je alle van PLUS doorgestuurd. Zo word je op de hoogte gehouden van de laatste acties en kun jij er dus als een van de eerste gebruik van maken. Via de e-mail kun je dan ook weer doorlinken naar de website en zo meer over de betreffende aanbieding te weten komen.

Spaarzegels

Slimmer sparen bij PLUS kan dankzij de PLUS app. Daar kun je dan ook voor kiezen, ideaal als je bijvoorbeeld je boodschappen online wilt bestellen en dan via je mobiele telefoon de app gebruikt. Dit is veel sneller en je kunt nog eens extra sparen! Ook zijn er regelmatig acties waar je aan deel kunt nemen en dan kun je spaarzegels sparen of wat anders. Dit is per actie weer anders bij PLUS. Lees altijd goed de voorwaarden door zodat je weet waar je aan toe bent en tot wanneer een actie geldig is.

Online boodschappen doen

De PLUS heeft de mogelijkheid dat je online kunt shoppen. Je hebt dan alle tijd en kunt dan waar en wanneer je maar wilt boodschappen doen. Of dat je nou aan de laptop zit, aan de pc of op je mobiele telefoon wilt shoppen, je bent altijd op de hoogte van de laatste acties bij de PLUS. Een eenvoudigere optie bestaat niet, je kunt nu namelijk alles op je gemak bekijken, de prijzen zien, de kortingen berekenen, de producten bekijken en dan je eigen boodschappen bestellen.

Gratis bezorging of ophalen

Als je gaat shoppen bij de PLUS dan heb je meerdere opties. Misschien spreken de kortingen je wel aan en wil je alles direct in huis halen of laten bezorgen. Deze kans heb je want bij PLUS kun je het gratis laten bezorgen of je kunt het ophalen in de winkel. Het is maar net wat jij prettiger vindt. Bekijk daarom goed wanneer je tijd hebt en wanneer je het nodig hebt en maak dan de keuze die het beste bij je past.

PLUS openingstijden

De openingstijden van PLUS winkels variëren. Zo zijn bijvoorbeeld niet alle PLUS filialen op zondag geopend. Om de openingstijden van jouw PLUS winkel op te zoeken zoek je naar jouw PLUS filiaal in ons winkel overzicht. Zo kom je op de lokale pagina terecht met openingstijden, aanbiedingen en folders van de PLUS in jouw regio.

Recepten

Op de PLUS website staan de lekkerste recepten. Je kunt kiezen uit duizende verschillende recepten voor elke gelegenheid en je kunt gebruik maken van diverse filters om jouw zoektocht naar het perfecte recept te vergemakkelijken. Kies bijvoorbeeld of je voor een hoofdgerecht of een lunchgerecht een recept zoekt. Ook heeft PLUS speciaal recepten laten bedenken door de chefs van niemand minder dan 24Kitchen! Deze recepten vindt je ook terug op de PLUS recepten website en je kunt deze selecteren door het filter uit te klappen en bij 24Kitchen 'Ja' te selecteren.

PLUS magazine

Uiteraard bekijk je de PLUS magazines ook gewoon eenvoudig online. Op deze pagina vindt je altijd het laatste magazine waarin je digitaal simpelweg kunt bladeren, mits er een actueel magazine beschikbaar is uiteraard. Het magazine van PLUS heet 'genieten' en dat is dan ook gelijk het thema met vele tips, recepten, aanbiedingen en nieuwe producten die nu in de supermarkt verkrijgbaar zijn.

Gebakservice

De PLUS beschikt ook over een gebakservice. Hier kun je gebak en taart bestellen als je iets te vieren hebt. Er worden dagelijks verse gebakjes en taarten gebakken, je kunt er dus echt van op aan dat het gebak vers is. Het gebak kun je natuurlijk ook online bestellen en eenvoudig aan je boodschappenlijstje toevoegen. Maar ook in de winkel kun je kiezen uit een groot assortiment aan gebak en taarten. Online is er een bestellijst beschikbaar waar je ook een fototaart kunt bestellen.

Over PLUS

PLUS staat bekend als grote supermarkt. Er zijn ruim 260 supermarkten en het is een grote speler op de Nederlandse levensmiddelenmarkt. Persoonlijke service en betrokkenheid horen bij de PLUS. De missie is dat zij een coöperatie zijn van trotse supermarktondernemers. Het gezamenlijke doel wat zij hanteren is een duurzame bedrijfsvoering waarbij de klant centraal staat. De focus ligt daarbij op goed eten, voor iedereen elke dag weer.

Bij de Plus houden ze van goed eten, althans, dat hoor je in de reclame als je TV aan het kijken bent. Hoewel de Plus een beetje uit de schijnwerpers zijn gestapt, zijn ze nog steeds erg actief en hebben ze nog steeds een krachtig productaanbod. Plus loopt voorop in de ontwikkelingen omtrent hoge kwaliteit eten en drinken en werken veel samen met lokale supermarktondernemers. Deze ondernemers zijn vaak ook betrokken met de buurt of het dorp. De consument betaalt hier overigens niet gelijk de hoofdprijs voor, want Plus slaat groot in en kunnen op die manier de prijzen laag houden. Op hun website kun je ook regelmatig aanbiedingen spotten, maar ook bijvoorbeeld “de laagblijvers” - producten die permanent in prijs zijn verlaagd en nergens anders goedkoper. Wist je overigens dat de Plus al zes keer op een rij is verkozen tot Beste wijnsupermarkt? Al sinds 2012 ben je daar dus op de beste plek wat wijnen betreft!

Even terugkomend op die laagblijvers en aanbiedingen: Plus biedt op hun website ook recepten aan. Regelmatig worden er recepten gepubliceerd met producten die in de aanbieding zijn of die laagblijvers bevatten, zo kun je dus relatief goedkoop lekkere maaltijden in elkaar flansen! Op de woensdagen hebben ze overigens ook altijd een Dagpakker: een specifiek soort fruit of groente die alleen die dag scherp is geprijsd. Zorg dus dat je zeker die dag eventjes langs probeert te gaan.