Fietsenwinkel

www.fietsenwinkel.nl

Auto & Fiets

Fietsenwinkel folder

Ontvang nu korting bij Fietsenwinkel met folder aanbiedingen

Fietsenwinkel folders

advertentie
advertentie

Meer auto & fiets winkels

Populaire folders

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Fietsenwinkel folder?

Helaas is er nu geen geldige Fietsenwinkel folder beschikbaar. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de Fietsenwinkel folder te ontvangen.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Fietsenwinkel folder van deze week geldig?

Er is op dit moment geen actieve Fietsenwinkel folder. Kom snel terug om te zien of er een nieuwe folder is.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Fietsenwinkel folder?

Blader nu snel door de Fietsenwinkel folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Over Fietsenwinkel

Buitenlandse toeristen zijn in ons land wel eens verbaasd over het aantal fietsen. Voor ons is dit echter compleet normaal; iedereen heeft tenslotte een fiets. Waar kan je dergelijke fietsen kopen? Onder meer bij de Fietsenwinkel. Deze webshop is in de afgelopen jaren flink gegroeid en heeft ook enkele fysieke winkels in zowel Nederland als België.

Bij de Fietsenwinkel ben je eigenlijk aan het juiste adres voor alles wat met fietsen te maken heeft. Je hebt niet alleen een uitgebreide keuze uit allerlei fietsen, maar ook uit allerlei soorten fietsaccessoires. In de webshop zijn onder meer fietstassen, fietssloten, fietskratten, fietsmanden, fietsonderdelen en kinderzitjes verkrijgbaar.

De nadruk ligt echter op de fietsen. In de webshop van Fietsenwinkel vind je onder meer damesfietsen, herenfietsen, elektrische fietsen, elektrische schoolfietsen, speed pedelecs, mountainbikes en racefietsen. Ongeacht naar wat voor fiets je op zoek bent; je vindt deze ongetwijfeld in het assortiment van Fietsenwinkel.

Bij het bestellen van een fiets betaal je in de meeste gevallen afleverkosten á € 29,99. De fiets wordt zonder stuur en pedalen afgeleverd, maar deze worden ter plekke voor je gemonteerd. Uiteraard afgestemd op je lichaamslengte. Bestel je alleen accessoires bij Fietsenwinkel? Bij orders van meer dan 50 euro hoef je voor accessoires geen verzendkosten te betalen. In andere gevallen betaal je 4,95 euro aan verzendkosten.

Het is mogelijk om de fiets weer te retourneren, maar dan moet je wel aan bepaalde voorwaarden voldoen. Daarnaast betaal je een bedrag van 29,99 euro aan retourneringskosten. Ook het retourneren van accessoires komt voor eigen rekening.

Overigens kan je de winkels van Fietsenwinkel door het hele land vinden. In onder meer Groningen, Assen, Apeldoorn, Rijswijk, Rotterdam, Utrecht en Venlo zijn de winkels te vinden. Hier ben je aan het juiste adres voor al je vragen en advies omtrent een nieuwe fiets.

De klantenservice is te bereiken via 020 705 2800. Ook is het mogelijk om live te chatten of een Whatsapp berichtje te sturen naar 06 15 17 87 59.