Mode

Tango Shoes folder

Ontvang nu korting bij Tango Shoes met folder aanbiedingen

Tango Shoes folders

advertentie
advertentie

Meer mode folders

Zeeman Folder Week 43

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 17-10-2020 t/m 23-10-2020

> Folder bekijken

Scapino Folder Week 42

Nog 5 dagen geldig
Geldig van 12-10-2020 t/m 25-10-2020

> Folder bekijken

VanHaren Folder

Nog 5 dagen geldig
Geldig van 16-11-2020 t/m 25-10-2020

> Folder bekijken

Ziengs Folder Week 42

Nog 5 dagen geldig
Geldig van 12-10-2020 t/m 25-10-2020

> Folder bekijken

Novy Folder

Geldig van 15-10-2020 t/m 28-10-2020

> Folder bekijken

Suitable Folder Week 43

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 17-10-2020 t/m 23-10-2020

> Folder bekijken

Meer mode winkels

Populaire folders

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Tango Shoes folder?

Helaas is er nu geen geldige Tango Shoes folder beschikbaar. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de Tango Shoes folder te ontvangen.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Tango Shoes folder van deze week geldig?

Er is op dit moment geen actieve Tango Shoes folder. Kom snel terug om te zien of er een nieuwe folder is.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Tango Shoes folder?

Blader nu snel door de Tango Shoes folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Over Tango Shoes

Bij Tango Shoes kunnen alle dames terecht voor het aanschaffen van modieuze schoenen. Het bedrijf biedt een uitgebreid assortiment aan, waarbij de focus op een perfecte prijs-kwaliteitsverhouding ligt. Tango Shoes wil het kopen van schoenen niet alleen leuker maken, maar ook een stuk betaalbaarder.

De schoenen worden door het bedrijf zelf ontworpen, waarbij de focus ligt op mooie materialen, basic kleuren en uitneembare voetbedden. Door de schoenen op een efficiënte manier te ontwerpen, is het mogelijk om de prijzen zo laag mogelijk te houden. Met de collectie focust Tango Shoes zich naar eigen zeggen op ‘een vrouw die niet de grens op zoekt, maar wel van een trendy schoen met mooie pasvorm houdt’.

Via de webshop van het merk is het mogelijk om de gehele collectie in te zien. Je kunt hierbij kiezen tussen de volgende categorieën: Instappers, Slippers, Veterschoenen, Enkellaarsjes, Sneakers, Hakken en Laarzen. Ongeacht naar wat voor schoenen je op zoek bent, kan je bij Tango Shoes ongetwijfeld slagen.

Bestel je voor meer dan 50 euro bij dit merk? Dan hoef je géén verzendkosten te betalen. Bij kleinere orders dien je 4,95 euro aan verzendkosten te betalen. De schoenen worden vervolgens binnen enkele dagen op het gewenste adres bezorgd. Als je niet tevreden bent, heb je een termijn van 14 dagen waarin je de schoenen kunt retourneren. Volg hiervoor de retourinstructies van het bedrijf op; je dient hoe dan ook de retourkosten zelf te betalen.

Door de jaren heen heeft het merk een mooie groei door weten te maken. Het bedrijf werkt nu ook samen met wederverkopers, waardoor Tango Shoes bekender en bekender wordt. Heb je vragen of wil je bijvoorbeeld meer informatie over een bepaalde schoen? Daarvoor kan je een online contactformulier invullen. Tango Shoes volg je via Facebook, Instagram en Twitter.