Banken

ING folder

Ontvang nu korting bij ING met folder aanbiedingen

ING folders

advertentie
advertentie

Meer Banken winkels

Populaire folders

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve ING folder?

Helaas is er nu geen geldige ING folder beschikbaar. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de ING folder te ontvangen.

✅ Tot wanneer is de nieuwe ING folder van deze week geldig?

Er is op dit moment geen actieve ING folder. Kom snel terug om te zien of er een nieuwe folder is.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de ING folder?

Blader nu snel door de ING folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Over ING

In het verleden waren in ons land allerlei verzekeringsmaatschappijen en betaaldiensten in de handen van de Nederlandse overheid. Uiteindelijk zijn meerdere van deze bedrijven gefuseerd en daardoor ontstond in 1991 de ING. Deze benaming is de afkorting van ‘Internationale Nederlanden Groep’. Na de fusie ging het al snel hard met deze bank, aangezien ING uitgroeide tot één van de grootste banken in ons land.

Ook hedendaags speelt ING een belangrijke rol in de Nederlandse economie. Het bedrijf heeft gigantisch veel werknemers, heeft veel kantoren door het gehele land en biedt ook veel verschillende producten en diensten aan. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ING terecht voor bijvoorbeeld een betaalrekening, een spaarrekening, een lening, een verzekering, een pensioen, een hypotheek of voor het beleggen.

Deze bank houdt zich niet alleen bezig met het aanbieden van bovengenoemde producten, maar heeft ook een belangrijke maatschappelijke rol. Zo bestaat er het ING Nederland fonds, waarmee initiatieven worden gesteund die Nederland vooruit helpen. Ook houdt deze bank zich veelvuldig bezig met het sponsoren van sportwedstrijden.

Op de website van de ING kan je een compleet overzicht vinden van alle producten/diensten die aangeboden worden. Via deze website kan je ook direct een afspraak maken bij één van de kantoren; bij die kantoren ben je aan het juiste adres voor het afsluiten van bepaalde producten en voor het stellen van jouw vragen. Ook kan je via de website een compleet overzicht vinden met alle vestigingen van de ING. Je kunt daardoor direct achterhalen waar de dichtstbijzijnde vestiging voor jou te vinden is.

Heb je meer vragen? Daarvoor kan je direct contact opnemen met de klantenservice van de ING. Je dient je daarvoor wel eerst aan te melden met jouw ING Account. Ook kan je een live chat starten of kan je jouw vraag via Facebook/Twitter sturen.