Supermarkt

Spar folders

Ontvang nu korting bij Spar met folder aanbiedingen

advertentie

Spar Folder

Nog 2 dagen geldig
Geldig van 12-05-2022 t/m 25-05-2022

> Folder bekijken

Spar Magazine

Geldig van 18-03-2022 t/m 17-03-2023

> Folder bekijken

advertentie

Meer supermarkt folders

Dirk Folder

Nog 1 dag geldig
Geldig van 18-05-2022 t/m 24-05-2022

> Folder bekijken

Boni Folder

Nog 1 dag geldig
Geldig van 18-05-2022 t/m 24-05-2022

> Folder bekijken

Jumbo Folder

Nog 1 dag geldig
Geldig van 18-05-2022 t/m 24-05-2022

> Folder bekijken

ALDI Folder

Nog 6 dagen geldig
Geldig van 23-05-2022 t/m 29-05-2022

> Folder bekijken

Hoogvliet Folder

Nog 1 dag geldig
Geldig van 18-05-2022 t/m 24-05-2022

> Folder bekijken

Lidl Folder

Nog 6 dagen geldig
Geldig van 23-05-2022 t/m 29-05-2022

> Folder bekijken

Hoogvliet Folder

Geldig van 25-05-2022 t/m 31-05-2022

> Folder bekijken

DekaMarkt Folder

Nog 5 dagen geldig
Geldig van 22-05-2022 t/m 28-05-2022

> Folder bekijken

Meer supermarkt winkels

Verlopen Spar folders

Populaire folders

Spar folders

TitelStartdatumEinddatum
Spar Magazine18-03-202217-03-2023
Spar Folder12-05-202225-05-2022
Spar Folder28-04-202211-05-2022
Spar Folder21-04-202227-04-2022
Spar Folder07-04-202220-04-2022

Openingstijden van Spar winkels bij jou in de buurt

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Spar folder?

Ja, er zijn op dit moment 2 actieve Spar folders.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Spar folder van deze week geldig?

De nieuwe Spar folder van deze week is geldig van 12-05-2022 t/m 25-05-2022.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Spar folder?

De meest populaire aanbiedingen van deze week uit de nieuwste Spar folder zijn Valent Chorizo, Eru Smeerkaas Of Cheddar en Bolletje Pepsels.

Tips voor Spar korting

Spar folder

Boodschappen doen hoort er nu eenmaal bij ook al heb je er waarschijnlijk niet altijd evenveel zin in. Als je te maken hebt met een wat beperkt budget maar toch goed wilt eten kun je ook gebruik maken van de aanbiedingen die de winkels je bieden. Heb jij een Spar supermarkt in de buurt waar je regelmatig komt? Bekijk dan hun folder om zo te profiteren van korting.

Identieke online en papieren folder

De Spar folder verschijnt iedere twee weken en geldt dan voor de periode die erop vermeld staat. De looptijd van de folder is van donderdag tot en met de woensdag twee weken daarna. Als de geldigheid ervan afwijkt, bijvoorbeeld rond de feestdagen, dan staat dit op de folder vermeld. Je kunt de folder in een papieren versie lezen maar op de website van Spar vind je ook de online versie. De online folder is identiek aan de papieren folder en ook daar blader je doorheen om te zien wat er in de aanbieding is.

Altijd op de hoogte van de laatste acties

Naast de aanbiedingen die je terugvindt in de folder van Spar kun je regelmatig gebruik maken van speciale acties. Zo kun je bijvoorbeeld sparen voor bepaalde producten. Wil je graag de folder digitaal ontvangen en als eerste op de hoogte zijn van nieuwe acties? Dan meld je je het beste aan voor de nieuwsbrief van Spar. Hiermee krijg je alle nieuws meteen in je mailbox te zien zodat je weet wat er speelt en welk voordeel er te behalen is.

Boodschappen online bestellen en thuis laten bezorgen

Zoals bij veel supermarkten het geval is kun je ook bij Spar online winkelen. Je klikt hiervoor op Boodschappen doen en plaatst alle producten die je wilt hebben in de winkelwagen. Het handigste is om een eigen account aan te maken zodat je daar iedere keer mee kunt inloggen als je iets bestelt. Als je klaar bent met bestellen kun je je boodschappen betalen en ze zelfs al dezelfde dag thuisbezorgd krijgen. Voorwaarde daarvoor is wel dat je de boodschappen voor 10 uur ’s ochtends besteld hebt. Als je een bestelling plaatst kun je zelf aangeven wanneer je graag wilt dat deze bezorgd wordt. Het is natuurlijk wel afhankelijk van de beschikbare tijd van de bezorgdienst van de supermarkt wanneer ze je boodschappen kunnen brengen.

Boodschappen zelf ophalen bij een Spar winkel

Boodschappen thuis laten bezorgen is geen nieuw fenomeen bij Spar. Dit doen ze al sinds de jaren 30 van de vorige eeuw dus ze zijn er bekend mee. Online bestellen is natuurlijk iets van de laatste tijd maar bestellen en laten bezorgen hoorde er bij Spar gewoon altijd al bij. Als je een bestelling wilt doen is daar bij Spar geen minimum bestelbedrag aan verbonden. Bij bestellingen van €50,- en hoger betaal je geen extra bezorgkosten. Wil je de bestelling liever zelf ophalen omdat je dit makkelijker vindt of omdat je niet vaak thuis bent en de bezorgdienst je dan niet treft? Dan kun je dit aangeven. De bestelling haal je vervolgens op bij een filiaal naar keuze en je betaalt daar geen extra kosten voor.

Zelf winkelen bij een van de filialen van Spar

Is online bestellen niets voor jou en wil je gewoon zelf je boodschappen uitzoeken en in de winkel kopen? Dan kun je op de website van Spar de filialen vinden die het dichtstbij jou in de buurt zijn. Op de website kun je daarvoor je woonplaats of postcode invoeren om zo te zoeken naar winkels in de buurt maar je vindt er ook een lijst op alfabetische volgorde die je kunt raadplegen. Als je op een specifiek filiaal klikt krijg je alle gegevens ervan te zien zoals openingstijden, adres en voor welke services je er terecht kunt zodat je nooit voor niks gaat of voor een gesloten deur komt te staan. Er zijn ook Spar winkels bij benzinepompen gevestigd waar je snel even terecht kunt voor een boodschap die je nog mist.

Online dezelfde korting en kwaliteit als in de winkel

Als je je boodschappen online besteld hebt betaal je er dezelfde prijs voor als in de winkel. Is een bepaald artikel in de aanbieding dan krijg je online ook korting. De producten worden voor je uitgezocht en daarbij wordt altijd gekeken naar goede kwaliteit zodat jij er tevreden mee kunt zijn. Is er onverhoopt iets mis met je bestelling dan kun je met je klacht altijd terecht bij de klantenservice van Spar. Deze is bereikbaar via het formulier op de website en je kunt je vraag natuurlijk ook altijd in een van de winkels stellen.

Over Spar

De SPAR is een internationaal gevestigde supermarkt met 12.000 filialen verspreid over de hele wereld, waarvan dus maar 260 filialen in Nederland. Wist je dat het logo geïnspireerd is op een daadwerkelijke spar (boom)?

Deze winkelketen houdt zich niet alleen bezig met het aanbieden van boodschappen die je er kunt halen, ze leveren ook aan de deur door middel van een bezorgservice. Spar levert ook verse maaltijden die ze zelf hebben samengesteld en bereiden. Dat niet alleen: ze hebben ook een fotoservice, een stomerijservice, PostNL punt en enkele geneesmiddelen.

Op hun webshop vul je je postcode in wanneer je gaat zoeken naar aanbiedingen. Hierbij geeft SPAR dus actueel aan welke aanbiedingen er bij een filiaal in de buurt beschikbaar zijn. Mocht je een SPAR City in de buurt hebben, dan heb je vaak ook de duo deals. Hierbij betaal je een zachte prijs voor een combinatie aan producten: bijvoorbeeld een croissant met een verse jus d’ orange.

De naam verraad het al: deze zijn alleen te vinden als je in de binnenstad van een grotere stad bent. Verder kan je voor elk filiaal de actuele openingstijden vinden en kun je boodschappen daar afhalen, als je ze via de webshop hebt besteld. Super handig!