Wonen

Maison Lab folder

Ontvang nu korting bij Maison Lab met folder aanbiedingen

Maison Lab folders

advertentie
advertentie

Meer wonen folders

Leen Bakker Sale Folder

Nog 6 dagen geldig
Geldig van 06-07-2020 t/m 19-07-2020

> Folder bekijken

Marskramer Folder

Nog 2 dagen geldig
Geldig van 02-07-2020 t/m 15-07-2020

> Folder bekijken

Kwantum Zomerkorting Folder

Nog 6 dagen geldig
Geldig van 06-07-2020 t/m 19-07-2020

> Folder bekijken

Blokker Folder Week 29

Geldig van 13-07-2020 t/m 26-07-2020

> Folder bekijken

Jysk Folder Week 28

Nog 6 dagen geldig
Geldig van 06-07-2020 t/m 19-07-2020

> Folder bekijken

Profijt Meubel Zomer Opruiming Folder

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 10-07-2020 t/m 17-07-2020

> Folder bekijken

Meer wonen winkels

Populaire folders

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Maison Lab folder?

Helaas is er nu geen geldige Maison Lab folder beschikbaar. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de Maison Lab folder te ontvangen.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Maison Lab folder van deze week geldig?

Er is op dit moment geen actieve Maison Lab folder. Kom snel terug om te zien of er een nieuwe folder is.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Maison Lab folder?

Blader nu snel door de Maison Lab folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Over Maison Lab

Maison Lab is een van origine Belgisch merk en is opgericht door drie familieleden. Samira, Thanee en Djalil Labyed zijn de zoon/dochters van de welbekende Limburgse familie Labyed. Deze familie is al geruime tijd actief in de outlet business en daar is Maison Lab één van de bekendste voorbeelden van. In de afgelopen jaren heeft het Belgische merk een prachtige groei door weten te maken. Het gevolg daarvan is dat wij in Nederland óók van alle aanbiedingen van Maison Lab kunnen genieten.

Bij deze webshop ben je namelijk aan het juiste adres voor het kopen van kleding en schoenen van designer merken. Je betaalt niet de originele prijs. Nee, de kortingen bij Maison Lab beginnen vanaf 50%. Je kunt dus onwijs veel geld besparen door de designerkleding en schoenen bij Maison Lab aan te schaffen. In het assortiment vind je onder meer de merken Garcia, Guess, Levi’s, Pauls Boutique, Vans en Nike.

Het gehele assortiment is onderverdeeld in twee hoofdcategorieën: Dames en Heren. Per categorie vind je weer drie subcategorieën: Kleding, Schoenen en Accessoires. Per subcategorie vind je uiteenlopende sub-subcategorieën: Jurken, Tops & T-shirts, Jassen & Mantels, Jeans, Rokken, Broeken, Hemden & Blouses, Truien & Vesten, Jumpsuits & Overalls en Sokken & Panty’s zijn de sub-subcategorieën voor de dames.

Plaats je een order van meer dan 50 euro? Dan geniet je van gratis verzending. Bij een lagere orderwaarde betaal je slechts 5,95 euro aan verzendkosten. De artikelen heb je vervolgens binnen 2 tot 4 werkdagen thuis. Het retourneren is ook mogelijk, maar je dient wel zelf voor de kosten op te draaien. De exacte retourvoorwaarden zijn op de website van Maison Lab te vinden.

Voor allerlei vragen kan je op twee manieren contact opnemen: een mailtje sturen naar klantendienst@maison-lab.com of een bezoekje brengen aan Hasselt. Op de Demerstraat 71 te Hasselt vind je namelijk een ware Maison Lab winkel.