Warenhuis

SoLow folder

Ontvang nu korting bij SoLow met folder aanbiedingen

SoLow folders

advertentie
advertentie

Meer warenhuis folders

Action Folder Week 38

Nog 2 dagen geldig
Geldig van 16-09-2020 t/m 22-09-2020

> Folder bekijken

Big Bazar Folder Week 37

Alleen vandaag nog geldig
Geldig van 07-09-2020 t/m 20-09-2020

> Folder bekijken

Wibra Folder Week 38

Nog 6 dagen geldig
Geldig van 14-09-2020 t/m 26-09-2020

> Folder bekijken

Action Folder Week 39

Geldig van 23-09-2020 t/m 29-09-2020

> Folder bekijken

Prijsmepper Folder

Geldig van 01-09-2020 t/m 30-09-2020

> Folder bekijken

Prijsmepper Folder

Geldig van 01-09-2020 t/m 30-09-2020

> Folder bekijken

Meer warenhuis winkels

Populaire folders

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve SoLow folder?

Helaas is er nu geen geldige SoLow folder beschikbaar. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de SoLow folder te ontvangen.

✅ Tot wanneer is de nieuwe SoLow folder van deze week geldig?

Er is op dit moment geen actieve SoLow folder. Kom snel terug om te zien of er een nieuwe folder is.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de SoLow folder?

Blader nu snel door de SoLow folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Over SoLow

SoLow is een tamelijk uniek merk in ons land. Bij de winkels van SoLow ben je namelijk aan het juiste adres voor het aanschaffen van ‘verrassende gebruiksartikelen en hebbedingetjes’. Wat valt daar precies onder? Ja, dat verschilt van week tot week. Het assortiment van SoLow is aan de actualiteit onderhevig en wordt dus continue aangepast. Hierdoor kan je bij elk bezoek aan een winkel van SoLow naar hartenlust shoppen. Dat is dan ook precies het doel van SoLow: winkelen leuker maker.

Op de website van SoLow valt het volgende te lezen: SoLow heeft bijna alles wat je nodig hebt, én wat je niet nodig hebt, maar wel heel leuk is! Dit geeft precies aan waar deze winkelketen voor staat. In het assortiment zijn onder meer (verjaardag)cadeautjes, haaraccessoires, keukengerei en kledingaccessoires te vinden. Al deze producten worden voor bodemprijzen aangeboden, zodat het shoppen bij SoLow nóg leuker is.

In Nederland is SoLow overigens behoorlijk groot te noemen; het merk heeft door het hele land winkels zitten. In onder meer Almere, Amsterdam, Arnhem, Eindhoven, Groningen, Hilversum, Leiden, Maastricht, Nieuwegein, Rotterdam, Tilburg, Utrecht en Zaandam zijn vestigingen van SoLow te vinden. Sommige van deze vestigingen zijn zogeheten XXL vestigingen. Dit zijn nóg grotere vestigingen met een nóg groter (wisselend) aanbod. In deze vestigingen kan je dus nog langer door de winkelpaden struinen en allerlei leuke en handige artikelen aanschaffen.

Helaas is er weinig bekend over een centrale klantenservice van SoLow. Je kunt echter wel rechtstreeks contact opnemen met de filialen van SoLow. De adresgegevens van deze filialen zijn op de website van SoLow te vinden. Daarnaast kan je ook via Facebook met de meeste van deze vestigingen in contact komen. Je kunt onder meer via Facebook al je vragen stellen en opmerkingen/suggesties plaatsen. Dankzij SoLow is shoppen in ieder geval nóg leuker en voordeliger geworden.