Stella Fietsen

www.stella.nl

Auto & Fiets

Stella Fietsen

Ontvang nu korting bij Stella Fietsen met folder aanbiedingen

Stella Fietsen folders

advertentie
advertentie

Meer auto & fiets folders

Heuts folder

Geldig van 27-01-2020 t/m 14-02-2020

> Folder bekijken

Bike Totaal folder

Geldig van 09-01-2020 t/m 31-01-2020

> Folder bekijken

Renault Twizy

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 23-01-2019 t/m 23-01-2020

> Folder bekijken

Slager Automaterialen folder

Nog 5 dagen geldig
Geldig van 13-12-2019 t/m 24-01-2020

> Folder bekijken

ANWB Kampioen

Geldig van 01-10-2019 t/m 31-03-2020

> Folder bekijken

Meer auto & fiets winkels

Verlopen Stella Fietsen folders

Populaire folders

Over Stella Fietsen

Stella Fietsen; het is binnen no time een gigantische speler binnen de fietsenmarkt geworden. Stella Fietsen omschrijft zichzelf als de grootste e-bike specialist van Nederland. In de webshop van Stella Fietsen heb je dan ook de keus uit een breed aanbod van betaalbare elektrische fietsen.

Als je op de webshop terecht komt, kan je uit verschillende categorieën kiezen. Alle elektrische fietsen zijn onderverdeeld in de categorieën, waaronder herenfiets, damesfiets, seniorenfietsen en mamafietsen. Voor alle situaties heeft Stella een geschikte elektrische fiets.

Wil je graag niet al te veel geld aan een elektrische fiets uitgeven? Dan kan je terecht in het aanbiedingengedeelte op de website van Stella Fietsen. Koop een elektrische fiets met behoorlijk veel korting! Daarnaast heb je ook altijd de mogelijkheid om een proefrit te maken bij een Stella E-bike Testcenter. Deze testcentra zitten over het hele land verspreid en zijn dus altijd dicht bij je huis.

Middels de livechat, via de Facebookpagina, via de telefoon of via de e-mail kan je contact opnemen met de klantenservice. De klantenservice is het eerste aanspreekpunt en helpt je met al je vragen.

Het verzenden van de e-bikes is volledig gratis! Stella Fietsen heeft hier een eigen bezorgteam voor. Zij bezorgen de fiets, stellen deze op maat af en geven aanvullende informatie. Op die manier kan je direct optimaal gebruik maken van je elektrische fiets! Bestel je accessoires in de webshop? Dan bedragen de verzendkosten € 6,95.

Niet tevreden over de aankoop? Geef dit binnen 14 dagen bij Stella Fietsen aan en stuur de elektrische fiets terug. De kosten hiervoor komen voor eigen rekening.