Stella Fietsen

www.stella.nl

Auto & Fiets

Stella Fietsen folders

Ontvang nu korting bij Stella Fietsen met folder aanbiedingen

advertentie

Stella Fietsen Folder

Geldig van 09-05-2022 t/m 31-05-2022

> Folder bekijken

Stella Fietsen Folder

Geldig van 01-05-2022 t/m 31-05-2022

> Folder bekijken

Stella Fietsen Folder

Geldig van 01-04-2022 t/m 31-05-2022

> Folder bekijken

advertentie

Meer auto & fiets folders

Gazelle Folder

Geldig van 22-01-2021 t/m 30-06-2022

> Folder bekijken

Heuts Magazine

Geldig van 01-04-2022 t/m 01-10-2022

> Folder bekijken

Sensa Folder

Geldig van 17-10-2021 t/m 31-07-2022

> Folder bekijken

Bikkel Bikes Folder

Geldig van 27-02-2022 t/m 30-06-2022

> Folder bekijken

ANWB Folder

Nog 1 dag geldig
Geldig van 09-05-2022 t/m 22-05-2022

> Folder bekijken

Mantel Folder

Geldig van 13-04-2022 t/m 31-05-2022

> Folder bekijken

Land Rover Folder

Geldig van 24-11-2021 t/m 31-01-2023

> Folder bekijken

Renault Twingo Folder

Geldig van 20-01-2022 t/m 31-01-2023

> Folder bekijken

Meer auto & fiets winkels

Verlopen Stella Fietsen folders

Populaire folders

Stella Fietsen folders

TitelStartdatumEinddatum
Stella Fietsen Folder01-05-202231-05-2022
Stella Fietsen Folder01-04-202231-05-2022
Stella Fietsen Folder09-05-202231-05-2022
Stella Fietsen Folder01-04-202230-04-2022
Stella Fietsen Folder23-04-202227-04-2022

Openingstijden van Stella Fietsen winkels bij jou in de buurt

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Stella Fietsen folder?

Ja, er zijn op dit moment 3 actieve Stella Fietsen folders.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Stella Fietsen folder van deze week geldig?

De nieuwe Stella Fietsen folder van deze week is geldig van 09-05-2022 t/m 31-05-2022.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Stella Fietsen folder?

De meest populaire aanbiedingen van deze week uit de nieuwste Stella Fietsen folder zijn Livorno Superior FDST Fiets, Dolce Comfort FDST Fiets en Bosch Vicenza Superior MDB Fiets.

Tips voor Stella Fietsen korting

Stella Fietsen folder

In de nieuwe Stella folder kun je terecht voor alle Stella Fietsen aanbiedingen. Je vindt deze folder altijd op onze website, Aanbiedingenfolders.nl. In 2010 zette Daan van Renselaar in de schuur van z’n ouderlijk huis zijn eerste e-bike in elkaar en daar begint het verhaal van Stella Fietsen. Samen met Wilco van der Kamp breidde de ondernemer zijn zaak uit. Het bedrijf heeft nu meer dan 500 werknemers in dienst en is marktleider op het gebied van e-bikes. Binnen een paar jaar is de vraag naar e-bikes ontzettend gestegen en daar speelde Stella Fietsen perfect op in. Dat maakt dat het bedrijf nu zo succesvol is. Het bedrijf begon in Nunspeet en heeft onderhand 41 winkels die verspreid zijn over het hele land.

Marktleider

Stella is de grootste e-bike specialist en verkoper van Nederland en het bedrijf werd zo succesvol omdat het inspeelde op de markt door goedkopere e-bikes aan te kopen dan die beschikbaar waren. Daarnaast biedt het bedrijf ook een top service en dat maakt dat Stella marktleider is geworden. Dankzij deze goede service heeft de firma ontzettend veel tevreden klanten die Stella groot gemaakt hebben. Het bedrijf gebruikt enkel a-merk onderdelen en daardoor krijg je altijd gegarandeerd de beste kwaliteit. Net als een gewone fiets heeft een e-bike ook gewoon onderhoud en reparaties nodig en dat is waar Stella een unieke service biedt.

Landelijke service

Het bedrijf biedt jou als klant namelijk een landelijke service aan huis of op je werk aan. Dagelijks rijdt het Stella team door Nederland om zo service aan huis of op het werk te bieden. Zo hoef je je daar in ieder geval niet druk om te maken. Daarnaast is er altijd wel een winkel of testcenter bij je in de buurt waar je terecht kunt voor onderhoud of reparaties. Doordat het bedrijf alles in eigen beheer heeft van research & development tot het produceren en verkopen, kan Stella de prijzen van de e-bikes lager houden. Er is geen sprake van tussenhandel en daardoor komen er geen extra kosten bovenop die je waarschijnlijk wel bij een andere verkoper betaalt.

Proefrit

Als je op zoek bent naar een e-bike kun je voor een proefrit naar de testcenters toe. Door een proefrit te maken, net zoals je dat met een auto zou doen, weet je wat je koopt en of de fiets echt wat voor jou is. Het kan zijn dat je bijvoorbeeld een ander type wilt of 1 die niet te hard of juist wel harder kan. Met een proefrit kun je een fiets kiezen die precies aan je wensen voldoet. Daarnaast is het gehele assortiment elektrische fietsen ook gewoon thuis te proberen. Het bedrijf komt bij je langs en zo kun je thuis gewoon een proefrit maken. Doordat je de omgeving kent, kun je je focussen op de fiets en zo goed een keuze maken.

Informatie online

Op de website kun je veel informatie vinden over de fietsen. Zo kun je je voor je bezoek aan de winkel alvast inlezen over alles wat Stella je te bieden heeft. Daarnaast staan alle adres- en contactgegevens van de verschillende Stella-winkels ook online op de webpagina. Via de winkelzoeker kun je snel zien welke winkel het dichtst bij jou in de buurt is en ook gelijk de openingstijden bekijken. Op de website kun je ook een vrijblijvende proefrit aanvragen. Je kunt zelf de datum en locatie bepalen en zo een proefrit maken in je eigen omgeving. Kijk voor de contactgegevens van Stella Fietsen ook de website, zo word je je snel en goed verder geholpen.

Brochure en nieuws

Het is ook mogelijk om via de webpagina een brochure aan te vragen. Je krijgt gratis de brochure toegestuurd met alle informatie over de e-bike winkel en de actuele prijzen van haar e-bikes. Voor het laatste nieuws moet je ook op de website van het bedrijf zijn. Hier staat alles wat met Stella Fietsen te maken heeft online en blijf je altijd op de hoogte. Op de website houdt Stella Fietsen ook een handige blog bij. Hier staan allerlei artikelen over de fietsen, de accu’s en verschillende mooie fietsroutes. Ook vind je er tips en tricks voor het onderhoud en beveiliging van je fiets en hoe je de fiets bijvoorbeeld veilig oplaadt. Op Aanbiedingenfolders.nl staat ook steeds de nieuwste folder online.

Webwinkel

Als je gewoon vanuit huis je e-bike wilt bestellen is dit via de webwinkel van Stella Fietsen ook mogelijk. Door de handige e-bike keuzehulp te gebruiken, vind je snel een fiets die helemaal bij jou past. Je geeft aan of je man of vrouw bent, tot welke leeftijdscategorie je hoort, welk model je graag wilt, waar je de fiets voor gebruikt en op wat voor soort wegdek en je krijgt alle fietsen te zien die perfect bij jou passen. De fiets die uit de keuzehulp komen, kun je snel en eenvoudig in de webshop bestellen en wordt bij jou thuis bezorgd.

Over Stella Fietsen

Stella Fietsen; het is binnen no time een gigantische speler binnen de fietsenmarkt geworden. Stella Fietsen omschrijft zichzelf als de grootste e-bike specialist van Nederland. In de webshop van Stella Fietsen heb je dan ook de keus uit een breed aanbod van betaalbare elektrische fietsen.

Als je op de webshop terecht komt, kan je uit verschillende categorieën kiezen. Alle elektrische fietsen zijn onderverdeeld in de categorieën, waaronder herenfiets, damesfiets, seniorenfietsen en mamafietsen. Voor alle situaties heeft Stella een geschikte elektrische fiets.

Wil je graag niet al te veel geld aan een elektrische fiets uitgeven? Dan kan je terecht in het aanbiedingengedeelte op de website van Stella Fietsen. Koop een elektrische fiets met behoorlijk veel korting! Daarnaast heb je ook altijd de mogelijkheid om een proefrit te maken bij een Stella E-bike Testcenter. Deze testcentra zitten over het hele land verspreid en zijn dus altijd dicht bij je huis.

Middels de livechat, via de Facebookpagina, via de telefoon of via de e-mail kan je contact opnemen met de klantenservice. De klantenservice is het eerste aanspreekpunt en helpt je met al je vragen.

Het verzenden van de e-bikes is volledig gratis! Stella Fietsen heeft hier een eigen bezorgteam voor. Zij bezorgen de fiets, stellen deze op maat af en geven aanvullende informatie. Op die manier kan je direct optimaal gebruik maken van je elektrische fiets! Bestel je accessoires in de webshop? Dan bedragen de verzendkosten € 6,95.

Niet tevreden over de aankoop? Geef dit binnen 14 dagen bij Stella Fietsen aan en stuur de elektrische fiets terug. De kosten hiervoor komen voor eigen rekening.