Bouwmarkt

Toolstation folders

Toolstation folders

Bekijk de nieuwe Toolstation folder aanbiedingen van deze week

advertentie

Toolstation Folder

Alleen vandaag nog geldig

Geldig van 11-01-2023 t/m 31-01-2023

> Folder bekijken

Toolstation Folder

Geldig van 21-01-2023 t/m 12-02-2023

> Folder bekijken

Toolstation Folder

Geldig van 17-01-2023 t/m 15-02-2023

> Folder bekijken

Toolstation Folder

Geldig van 21-11-2022 t/m 27-02-2023

> Folder bekijken

advertentie

Meer bouwmarkt folders

BAUHAUS Folder

Nog 5 dagen geldig

Geldig van 23-01-2023 t/m 05-02-2023

> Folder bekijken

Praxis Folder

Nog 5 dagen geldig

Geldig van 30-01-2023 t/m 05-02-2023

> Folder bekijken

Gamma Folder

Nog 6 dagen geldig

Geldig van 30-01-2023 t/m 06-02-2023

> Folder bekijken

KlusWijs Folder

Nog 5 dagen geldig

Geldig van 23-01-2023 t/m 05-02-2023

> Folder bekijken

Hubo Folder

Geldig van 30-01-2023 t/m 12-02-2023

> Folder bekijken

Multimate Folder

Geldig van 30-01-2023 t/m 12-02-2023

> Folder bekijken

Bouwmaat Folder

Geldig van 30-01-2023 t/m 12-02-2023

> Folder bekijken

KlusWijs Folder

Nog 5 dagen geldig

Geldig van 23-01-2023 t/m 05-02-2023

> Folder bekijken

advertentie

Meer bouwmarkt winkels

Verlopen Toolstation folders

Populaire folders

Openingstijden van Toolstation winkels bij jou in de buurt

Veel gestelde vragen

Welke aanbiedingen staan er deze week in de Toolstation folder?

De meest populaire aanbiedingen van deze week uit de nieuwste Toolstation folder zijn Dewalt DCH172E2T-QW Accu Combihamermachine PowerStack Combopack, Bridex Monotex Muurverf Extra Dekkend Mat en Dewalt DT70752-QZ SDS-Plus Betonborenset In Tough Case.

Is er op dit moment een actieve Toolstation folder?

Ja, er zijn op dit moment 4 actieve Toolstation folders.

Tot wanneer is de nieuwe Toolstation folder van deze week geldig?

De nieuwe Toolstation folder van deze week is geldig van 11-01-2023 t/m 31-01-2023.

Tips voor Toolstation korting

Folder Toolstation

Toolstation is een groot Brits bedrijf op het gebied van gereedschappen. De organisatie bestaat sinds 2003 en is gericht op het maken en verkopen van professioneel gereedschap tegen betaalbare prijzen. De soorten gereedschap die door het bedrijf op de markt gebracht worden zijn bedoeld voor het uitvoeren van werkzaamheden met betrekking tot installatie, schroeven, boren, bevestigen en elektra. Ook heeft Toolstation een breed assortiment aan werkkleding om veilig aan de slag te kunnen. De producten van Toolstation kunnen online gekocht worden via de website van het bedrijf en bijna 60 winkels die verspreid over het land te vinden zijn.

Elektrisch gereedschap

Het aanbod van elektrisch gereedschap dat te vinden is bij de winkels van Toolstation is zeer groot. Het bedrijf heeft een breed assortiment van verschillende merken in de meest uiteenlopende prijscategorieën. Apparaten die verkocht worden door het bedrijf zijn onder meer accu schroefboormachines, boorhamers, slagmachines, klopboormachines, bouwradio’s, multi-tools, zaagmachines, schuurmachines en freesmachines. In deze categorie heeft Toolstation meer dan 12.000 verschillende producten van de meest uiteenlopende merken en uitvoeringen op voorraad. Het voordeel van dit grote aanbod is dat je eenvoudig een overzicht hebt van de mogelijkheden en met gemak een vergelijking kunt maken voor het kopen van een apparaat dat bij jouw wensen en behoeften past.

Handgereedschap en tuingereedschap

Uiteraard is er nog meer in het assortiment van Toolstation te vinden waarmee je als doorgewinterde klusser aan de slag kunt. Zo is ook het assortiment van handgereedschap en tuingereedschap zeer uitgebreid. Producten die in deze groep te vinden zijn, zijn onder andere beitels, tangen, zagen, hamers, schroevendraaiers, metselgereedschap, soldeergereedschap, meetgereedschap en nog veel meer. Wil je aan de slag in de tuin, dan kun je bij Toolstation ook terecht voor bijvoorbeeld een heggenschaar, een kettingzaag, een grasmaaier, een snoeischaar, een schoffel, een bezem, een schep en andere soorten tuingereedschap.

Overig aanbod

Naast de gereedschappen in het assortiment van Toolstation, zijn er ook veel producten te koop om aan de slag te kunnen gaan met een klus. Hierbij kun je denken aan artikelen zoals ijzerwaren, hang- & sluitwerk, kranen, douches, verf, verlichting, verwarming, opbergmaterialen, lijm, kit, tape en middelen voor het onderhouden en reinigen van voorwerpen. Het volledige aanbod van deze artikelen is via de website van Toolstation te vinden en te bestellen. In de winkels van het bedrijf is een groot deel van het assortiment ook te koop. Wanneer er online een bestelling gedaan wordt, dan wordt deze via de post bezorgd.

Werkkleding

Als je vaak aan het klussen bent of als je als professional aan het werk bent, dan is het belangrijk dat je op een veilige manier kunt werken. Gereedschap en accessoires kunnen daar een bijdrage aan leveren. Een ander belangrijk onderdeel van een veilige werkomgeving is de juiste kleding. Bij Toolstation is dan ook een groot aanbod van werkkleding te vinden om veilig aan de slag te kunnen. Dit zijn de meest uiteenlopende producten zoals werkschoenen, gehoorbeschermers, handschoenen, veiligheidsbrillen en lasbeschermers. Uiteraard kun je bij Toolstation ook terecht voor het kopen van artikelen zoals werkbroeken, werkschoenen, regenkleding en overalls. Voor extra veiligheid tijdens het werken op buitenlocaties zijn er onder andere reflecterende jassen en andere kledingstukken met reflecterend materiaal in het assortiment te vinden.

Waar te koop

De producten die door Toolstation verkocht worden zijn op veel plekken verkrijgbaar. Verspreid over het land heeft het bedrijf bijna 60 filialen waar je als particuliere en zakelijke klant terecht kunt voor het kopen van gereedschappen, accessoires, werkkleding en materialen om aan de slag te kunnen gaan. De filialen hebben allemaal een ruime voorraad van artikelen en worden geleid door vakkundige mensen die jou op weg kunnen helpen. Voor het gemak kan er uiteraard ook via de website van het bedrijf gekeken worden naar het assortiment en kunnen aankopen eenvoudig online gekocht worden. In dat geval worden de producten vaak binnen 24 uur na het plaatsen van een bestelling geleverd.

Nieuwsbrief en folder

Vanwege het brede aanbod van gereedschappen en toebehoren, is er ook vaak nieuws rondom de artikelen die Toolstation verkoopt. Wil je op de hoogte zijn van alle aanbiedingen en nieuwe artikelen die in het assortiment worden opgenomen, neem dan een kijkje op Aanbiedingenfolders.nl. Via deze website kun je de recente folders en informatie vinden met betrekking tot Toolstation en de producten die er door het bedrijf gekocht worden. Een handige manier dus om professioneel gereedschap tegen lage prijzen aan te kunnen schaffen en om gebruik te kunnen maken van de snelle en goede service die door het bedrijf geleverd wordt aan zakelijke en particuliere klanten.

Over Toolstation

Toolstation werd in het jaar 2003 in het Verenigd Koninkrijk opgericht. Al snel kwam dit bedrijf ook in Nederland terecht. Momenteel kan je in onder meer Alkmaar, Barneveld, Breda, Culemborg, Dordrecht, Doetinchem, Ede, Goes, Hilversum, Nieuwegein, Nijmegen, Purmerend, Scheveningen, Weert en Zwolle vestigingen van deze detailhandelaar vinden. Toolstation kan het beste omschreven worden als een detailhandelaar op het gebied van accessoires, bouwmaterialen en gereedschappen. Men richt zich op zowel doe-het-zelvers als op professionals en reparateurs.

Op de website van Toolstation is te vinden dat zij ‘professioneel gereedschap voor lage prijzen leveren’. Dat is zeker het geval als we naar de categorie ‘Uitverkoop’ kijken. Andere categorieën in de webshop zijn onder andere Elektrisch Gereedschap, Sanitair, Tuingereedschap, Installatie, IJzerwaren, Verlichting, Verf & Accessoires, Automotive, Bevestigingsmiddelen en Lijmen & Kitten & Tapes. Voor alle klussen kunnen zowel doe-het-zelvers als professionals dus prima terecht bij Toolstation.

Via de webshop van Toolstation is het mogelijk om al deze producten te bestellen. Bestel je voor meer dan 10 euro? Dan krijg je de bestelde artikelen gratis thuis bezorgd. Indien je voor minder dan 10 euro een bestelling plaatst, betaal je verzendkosten á 5 euro. Bestel je op werkdagen voor 22:00 uur? Dan heb je de volgende werkdag de spullen al in huis.

Als je een product wilt retourneren, heb je daar tot 30 dagen na de aankoop de tijd voor. De producten moeten in de originele verpakking zitten en moeten ongebruikt zijn. Je kunt deze producten kosteloos retourneren; als geretourneerde de artikelen aan de voorwaarden voldoen, krijg je binnen 5 tot 7 dagen het geld teruggestort.

Voor uiteenlopende vragen kan je in de webshop een online contactformulier invullen. Daarnaast kan je ook in één van de vestigingen terecht voor het stellen van al jouw vragen. Via onder meer Facebook en Twitter kan je op de hoogte blijven van het assortiment en de nieuwste aanbiedingen van Toolstation.