Sahan Supermarkten

Sahan Supermarkten folders

Sahan Supermarkten Folder

Sahan Supermarkten Folder

Geldig van 01-12 t/m 10-12

Profiteer nog 6 dagen van deze Sahan Supermarkten Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Sahan Supermarkten aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Lidl
Albert Heijn
PLUS
ALDI
Dirk
Spar
Jan Linders
Vomar
Ekoplaza
Jumbo
Hoogvliet
Coop
DekaMarkt
Attent
DEEN
Poiesz
Boni
Naanhof

Populaire folders

Populaire Sahan Supermarkten winkels

Tips voor Sahan Supermarkten korting

Folder Sahan Supermarkten

In de jaren 90 vind Sahan Supermarkten haar oorsprong. Destijds begon Yuksel Sahan een kleine groentewinkel in Rotterdam. Deze winkel is het fundament waar de Sahan Supermarkten op verder gebouwd is. Uiteindelijk was de groentewinkel zo gegroeid dat in 2000 de allereerste supermarkt van Sahan Supermarkten geopend werd in een pand van 700m². 6 jaar later werd de 2e vestiging al geopend. Aangezien de supermarkt bleef groeien, is het uitgegroeid tot een supermarktketen met 6 filialen allemaal in eigendom van Sahan Supermarkten. Al vele klanten komen steeds weer trouw terug naar de supermarkt keten en weten dat ze er terecht kunnen voor hoogwaardige producten.

Klant staat centraal

xVoor het bedrijf zijn de belangrijkste pijlers de klant, een goede samenwerking, culturele tradities en milieu. Sahan Supermarkten wil jou als klant de meest positieve beleving bieden in de winkels en doet dit onder andere door goed personeel in dienst te nemen en je een ruim assortiment van producten aan te bieden. Sahan Supermarkten luistert goed naar haar klanten en hier wordt het assortiment ook weer op aangepast. Daardoor weet de supermarktketen haar trouwe klantenkring goed vast te houden. De mening van de klant telt en door hier naar te luisteren, blijft Sahan Supermarkten meegaan met de tijd en de wensen van de klanten vervullen.

Voordelige prijzen

In de winkels van Sahan Supermarkten vind je een zeer uitgebreid aanbod van verschillende producten. Je kunt er terecht voor zeer voordelige prijzen en dat maakt winkelen bij Sahan Supermarkten ook weer extra leuk. Daarnaast heeft Sahan Supermarkten ook een klantenkaart. Deze kun je gewoon in de winkel verkrijgen en steeds als je komt winkelen bij Sahan Supermarkten en je je kaart scant, maak je elke maand weer extra kans op hele leuke prijzen. Een goede service is wat klanten terug laat komen en dat weet Sahan Supermarkten als geen ander.

Kwaliteit

In de supermarkten van de keten lopen vriendelijke en behulpzame medewerkers rond die je kunnen helpen te vinden wat je zoekt. Ze kennen het assortiment als hun broekzak en kunnen je dus exact vertellen waar je een artikel kunt vinden. Vraag ze vooral om hulp, ze helpen je namelijk graag verder. Het assortiment van Sahan Supermarkten bestaat uit producten van het eigen merk Sahane. Het huismerk bestaat uit kwaliteitsvolle items die voor een zeer voordelige prijs aangeboden worden. Je weet als je bij Sahan Supermarkten shopt, dat je erop kunt vertrouwen dat het van goede kwaliteit is. Dat is ook 1 van de redenen waarom mensen graag terugkomen bij de supermarktketen. Daarnaast verkopen ze de meeste producten in bulk en kun je dus een mooie voorraad goedkoop inslaan.

Groothandel

Sahan Supermarkten maakt haar eigen producten in een fabriek die in eigen beheer is. Daarnaast hebben ze ook een eigen groothandel. De groothandel staat klaar voor de horecaondernemers en hier kunnen ze eenvoudig alles voor hun horecagelegenheid aankopen. Het zijn voornamelijk shoarma restaurants, cafetaria’s, pizzeria’s en andere fastfood zaken die inkopen komen doen bij de groothandel van Sahan Supermarkten. Ze hebben onder andere groenten, vlees, deegwaren, sauzen, drinken en ook apparatuur om in de keuken te gebruiken. Ook voor verpakkingsmateriaal kun je bij ze terecht. Als je dus een afhaalrestaurant hebt, of je klanten de mogelijkheid wilt geven een doggybag mee naar huis te nemen, heeft de groothandel van Sahan Supermarkten hier van alles voor in het assortiment.

Vleesfabriek

In 2010 werd de vleesfabriek van Sahan Supermarkten geopend. Deze kun je in België vinden en in de fabriek staat de kwaliteit logischerwijze voorop. Ze zijn gespecialiseerd in de productie en verwerking van vlees en werken met de hoogst mogelijke standaarden om jou als klant van het beste vlees te voorzien. De medewerkers die er werken zijn goed opgeleid en weten dus precies hoe het allemaal moet. Ze zorgen dan ook dat al het vlees voldoet aan de eisen die er aan hygiëne en kwaliteit gesteld worden.

Nieuws en folder

Om te weten waar je terecht kunt bij Sahan Supermarkten moet je even op de website kijken. Daar vind je namelijk de adressen van de winkels. Je kunt ook de producten via de webshop bestellen, zodat alles bij je thuisbezorgd wordt. Als je graag op de hoogte wilt blijven van Sahan Supermarkten dan kun je zowel de website als de app van de supermarktketen goed in de gaten houden. Hier komen de nieuwste aanbiedingen steeds online te staan. Daarnaast zou je op Aanbiedingenfolders.nl kunnen kijken voor de meest actuele folder. Deze kun je dan digitaal doorbladeren en voor je bezoek of alvorens je online gaat bestellen, bekijken waar je wat geld op kunt besparen.

Over Sahan Supermarkten

30 jaar geleden opende Yuksel Sahan een kleine groentewinkel in Rotterdam. Dit kleine groentewinkeltje is uiteindelijk uitgegroeid tot de keten van Sahan Supermarkten. Deze supermarkten zijn op meerdere plekken in ons land te vinden. Daarnaast heeft Sahan ook een eigen fabriek en een groothandel. De fabriek bevindt zich in België en richt zich op het fabriceren van vlees en vleesproducten.

Momenteel heeft Sahan 6 verschillende filialen in ons land. Deze vestigingen zijn te vinden in Amsterdam, in Waalwijk en vier stuks in Rotterdam. De focus van Sahan supermarkten ligt dus nog steeds in Rotterdam; de plaats waar het ooit begon.

Op de website van Sahan supermarkten kan je een duidelijk beeld krijgen van alle producten. Alle producten zijn onderverdeeld in verschillende categorieën: Aardappel & groenten & fruit, Brood & broodbeleg, Diepvries, Frisdrank & vruchtenspa, Huishouden, Koffie & Thee & Suiker, Pasta & Rijst & Internationaal, Shampoo & Baby & Cosmetica, Snoep & Koek & Chips & Chocola, Soepen & Sauzen & Conserven, Specerijen & Smaakversterkers, Vlees & kip, Vleeswaren & kaas & delicatessen en tot slot Zuivel & boter & eieren.

Met het aanbieden van een uitgebreid assortiment probeert Sahan Supermarkten het doen van boodschappen iets leuker te maken. De producten zijn namelijk ook voordelig geprijsd; via de website kan je op de hoogte blijven van de nieuwste aanbiedingen en acties. Via de website is het eveneens mogelijk om boodschappen te bestellen. De orderwaarde dient daarbij minimaal 70 euro te bedragen.

Indien je in contact met Sahan Supermarkten wilt komen, staat de klantenservice voor je klaar. Zij zijn te bereiken via Facebook, Instagram, Twitter, een online contactformulier en via de telefoon. De klantenservice is bereikbaar op 010 737 17 95. Van maandag tot en met zaterdag tussen 08.00 uur en 18.00 uur beantwoorden zij graag al jouw vragen.