Muuto

Muuto folders

Muuto Folder

Muuto Folder

Geldig van 01-08 t/m 31-12

Profiteer nog 27 dagen van deze Muuto Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Muuto aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Furnea
Kwantum
Leen Bakker
Jysk
IKEA
Pronto Wonen
Profijt Meubel
Woonboulevard Poortvliet XXL
Rivièra Maison
House for Interior
Trendhopper
vtwonen
fonQ
De Bommel Meubelen
Beter Bed
XOOON
Flying Tiger
Dille & Kamille

Populaire folders

Tips voor Muuto korting

Folder Muuto

Muuto is een Scandinavisch bedrijf dat meubels ontwerpt en produceert. Het merk vindt haar oorsprong in Finland en benadrukt duurzaamheid, vakmanschap, stijl en functionaliteit. De designs van Muuto zijn eigentijds en creatief, waardoor ze ook meteen een hele unieke uitstraling krijgen. Ze combineren kwaliteit met uitdagende expressie. Die gedurfdheid zit eigenlijk al een beetje in de naam. Muuto betekent in het Fins namelijk zoiets als ‘nieuw perspectief’. Op die manier loopt het bedrijf voorop in de ontwikkeling in de meubelbranche.

Waarvoor kun je terecht bij Muuto?

Muuto heeft een breed assortiment aan meubels. Denk dan aan banken, stoelen, fauteuils, tafels, opbergkasten en planken. Deze worden aangevuld door accessoires zoals kussens, kandelaars, lampen, vazen, en vloerkleden. Naast de meubels voor in je woning, is er ook een categorie die volledig gefocust is op buitenmeubels. Op die manier kun je niet alleen een fantastische set aanschaffen voor op je terras, maar kun je het ook nog laten matchen met je meubilair van in je woning. Praktisch, stijlvol, en gebruiksvriendelijk. Wat wil je nog meer?

Vestigingen en de webshop

Meubels van Muuto zijn te krijgen in zo’n 35 meubelzaken in Nederland. Als je eens een product van dichtbij wil bekijken of aanraken is het zeker niet verkeerd om zo’n vestiging eens te bezoeken. Als je echter wat verder weg woont, of je kunt niet naar een fysieke winkel vanwege de corona maatregelen, dan is de online winkel zeker geen slecht idee. Je kunt op twee manieren online shoppen bij Muuto. Je kunt ofwel zoeken naar een webshop bij een specifieke partner van het bedrijf, of je kunt zoeken op product. Als je eenmaal, na eventueel te filteren op categorie, kleur en prijs, een keuze hebt gemaakt, geeft de website van Muuto aan via welke webshops het desbetreffende artikel verkrijgbaar is.

Bekijk de folder van Muuto

Muuto brengt van tijd tot tijd een folder uit met daarin interessante acties en aanbiedingen. Producten uit oudere collecties worden vaak met korting aangeboden en bovendien worden ook de nieuwste items geïntroduceerd. Als er een actuele folder is, dan is deze te vinden op Aanbiedingenfolders.nl. Je vind hier ook de eventuele voorwaarden en trends in de meubelbranche. Is er nu even geen folder beschikbaar? Niet getreurd, kom gewoon later nog een keertje terug.

Verhalen inspireren

Naast de folder publiceert Muuto regelmatig verhalen van vakmensen op het gebied van interieurontwerp. Op de stories pagina vind je een overzicht van alle blogs die tot nu toe uitgebracht zijn. Je kunt er inspiratie opdoen voor jouw woning en je leert bijvoorbeeld welke kleuren en materialen goed bij elkaar passen en welke juist niet. Ook krijg je meer informatie over het productieproces en de achtergrond van verschillende materialen. Je krijgt bovendien de mogelijkheid om te zien welke accessoires goed samengaan bij welke meubels.

Virtuele showroom voor meer inspiratie

Tijdens de lockdown is het moeilijk om een showroom te bezoeken, terwijl dit voor veel mensen die overwegen een nieuw meubelstuk te kopen juist heel belangrijk is. Je krijgt namelijk dan een idee over hoe een meubel zich presenteert in een groter geheel. Daar heeft Muuto iets op bedacht. Je kunt namelijk op hun website een virtuele tour doen van hun showroom. Je kunt zelf door middel van een kliksysteem van ruimte naar ruimte springen, maar je kunt er ook voor kiezen om een virtuele tour te reserveren met een gids. Hier doe je de ultieme inspiratie op voor jouw woning en vermindert het de keuzestress aanzienlijk.

Het gebruik van duurzame materialen

Het doel van Muuto is om meubels te maken die in ontwerp zowel modern als tijdloos zijn en in het productieproces duurzaam en milieuvriendelijk zijn. Daarom worden alle producten van Muuto geproduceerd in Noord-Amerika en Europa waar de arbeidsomstandigheden goed zijn. Ook ondergaan alle meubels een zogenaamde ANSI/BIFMA test, waar deze getoetst worden op duurzaamheid en kracht. Dat betekent dat alle producten die je koopt bij Muuto van hoge kwaliteit zijn en draag je bovendien een steentje bij aan een betere wereld.

Volg Muuto op social media

Kun jij nog geen genoeg krijgen van Muuto en zou je het liefst als eerste op de hoogte zijn van nieuwe ontwikkelingen, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief door je e-mailadres achter te laten op hun website. Daarnaast kun je ervoor kiezen Muuto to volgen op allerlei social media kanalen zoals Instagram, Facebook, Twitter, LinkedIn, en Pinterest. Zodoende krijg je mee wanneer er een nieuwe folder gepubliceerd wordt, wanneer ze een nieuwe collectie gaan lanceren, en doe je nog wat meer inspiratie op voor jouw eigen woning.

Over Muuto

Ben je op zoek naar meubelen en designproducten in een Scandinavische stijl? Dan is de kans groot dat je bij het merk Muuto kunt slagen. Dit bedrijf werd in 2006 in Kopenhagen opgericht en heeft zich toegelegd op het ontwikkelen en fabriceren van prachtige, Scandinavische meubels. Het bedrijf is momenteel nog steeds in Kopenhagen gevestigd, maar is ook in ons land actief.

Via meerdere wederverkopers is het mogelijk om de producten van Muuto aan te schaffen. Onder meer bij fonQ, Flinders en Eijerkamp vind je een uitgebreid aanbod van producten van Muuto terug. Op de website van het bedrijf zelf vind je ook meer informatie over de verschillende winkels én over het uitgebreide assortiment.

Als je op de website op ‘Store Locator klikt, krijg je direct een lijst met winkels te zien waar je de producten van Muuto kunt kopen. Vul jouw woonplaats in en de website toont al direct de dichtstbijzijnde verkooppunten. Op de website van Muuto vind je ook meer informatie over het assortiment. Je kunt daarvoor klikken op ‘Furniture’, ‘Lighting’ of ‘Accessoires’. Als je voor de categorie ‘Furniture’ klikt, krijg je de volgende producten te zien: Chairs, Sofas, Tables, Shelving & Storage en Outdoor.

Het aanbod van Muuto is behoorlijk uitgebreid te noemen, waarbij de focus dus volledig ligt op de Scandinavische stijl. Alle meubels en accessoires hebben een kenmerkend design; dit design kan bovendien op veel positieve woorden rekenen!

Mocht je vragen hebben, kan je op werkdagen van 09.00 tot 16.00 uur contact opnemen met de klantenservice van Muuto. Daarvoor mail je naar [email protected] of bel je naar +45 32 96 98 99. De klantenservice van Muuto communiceert wel alleen in het Engels. Via Facebook en Instagram blijf je op de hoogte van de nieuwste collecties van dit Deense designmerk!