Sieraden

TI SENTO folder

Ontvang nu korting bij TI SENTO met folder aanbiedingen

TI SENTO folders

advertentie
advertentie

Meer sieraden folders

Swarovski Folder

Geldig van 08-09-2020 t/m 31-01-2021

> Folder bekijken

Swarovski Folder

Geldig van 06-10-2020 t/m 31-01-2021

> Folder bekijken

Swarovski Folder

Geldig van 06-10-2020 t/m 31-01-2021

> Folder bekijken

Pandora Herfst / Winter

Alleen vandaag nog geldig
Geldig van 20-11-2020 t/m 18-01-2021

> Folder bekijken

Swatch Folder

Geldig van 22-12-2020 t/m 16-03-2021

> Folder bekijken

Pandora Nieuwe Collectie Folder

Geldig van 13-01-2021 t/m 28-02-2021

> Folder bekijken

Meer sieraden winkels

Populaire folders

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve TI SENTO folder?

Helaas is er nu geen geldige TI SENTO folder beschikbaar. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de TI SENTO folder te ontvangen.

✅ Tot wanneer is de nieuwe TI SENTO folder van deze week geldig?

Er is op dit moment geen actieve TI SENTO folder. Kom snel terug om te zien of er een nieuwe folder is.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de TI SENTO folder?

Blader nu snel door de TI SENTO folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Over TI SENTO

In de wereld van sieraden en juwelen heeft het merk TI SENTO een cruciale rol gespeeld. De goudsmeden van dit merk wisten namelijk voor het eerst zilver op een onwijs hoog niveau te bewerken. Normaliter was het ‘gebruikelijk’ om goud te bewerken, maar de goudsmeden van TI SENTO besloten om de focus te verleggen naar zilver. Zij zijn tegenwoordig om zilver op het hoogst mogelijke niveau te bewerken, waardoor de juwelen van TI SENTO stuk voor stuk een prachtige uitstraling hebben.

Voor het kopen van de juwelen van TI SENTO kan je in Nederland bij onwijs veel juweliers terecht. Op de website van het merk kan je de dichtstbijzijnde juwelier vinden, waarna je bij die juwelier het gewenste sieraard/juweel aan kunt schaffen.

Je kunt echter ook gebruik maken van de officiële webshop van het merk. In deze webshop zie je de volgende categorieën naar voren komen: Ringen, Armbanden, Kettingen, Hangers, Oorbellen, Oorbedels, Accessoires en Cadeaus. Per categorie vind je een divers aanbod van prachtige juwelen, waarbij dus het zilver op een onwijs fraaie manier bewerkt is. Je geniet hierdoor niet alleen van een prachtig sieraad, maar ook van een lange levensduur.

Als je via de webshop van TI SENTO een bestelling plaatst, geniet je van gratis verzending. Ook het retourneren van de juwelen is volledig kosteloos, indien je de retourprocedure van het merk opvolgt. Zo stellen de voorwaarden dat je het sieraad binnen 30 dagen moet retourneren en dat je gebruik maakt van het meegestuurde retourlabel.

Heb je vragen? Je kunt op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur in contact komen met het atelier van TI SENTO. Je kunt hiervoor bellen naar 088 134 2888 of mail sturen naar wecare@tisento-milano.com. Ook is het mogelijk om een online contactformulier in te vullen of om via Facebook, Twitter of Instagram een bericht te sturen.