Supermarkt

Naanhof folder

Ontvang nu korting bij Naanhof met folder aanbiedingen

Naanhof folders

advertentie

Naanhof Folder Week 39

Alleen vandaag nog geldig
Geldig van 21-09-2020 t/m 26-09-2020

> Folder bekijken

Naanhof Folder Week 39

Alleen vandaag nog geldig
Geldig van 21-09-2020 t/m 26-09-2020

> Folder bekijken

advertentie

Meer supermarkt folders

Lidl Folder Week 39

Nog 1 dag geldig
Geldig van 21-09-2020 t/m 27-09-2020

> Folder bekijken

ALDI Folder Week 39

Nog 1 dag geldig
Geldig van 21-09-2020 t/m 27-09-2020

> Folder bekijken

Albert Heijn Folder Week 39

Nog 1 dag geldig
Geldig van 21-09-2020 t/m 27-09-2020

> Folder bekijken

PLUS Folder Week 39

Alleen vandaag nog geldig
Geldig van 20-09-2020 t/m 26-09-2020

> Folder bekijken

Dirk Folder Week 39

Alleen vandaag nog geldig
Geldig van 20-09-2020 t/m 26-09-2020

> Folder bekijken

Lidl Duitsland Folder Week 39

Alleen vandaag nog geldig
Geldig van 21-09-2020 t/m 26-09-2020

> Folder bekijken

Meer supermarkt winkels

Verlopen Naanhof folders

Populaire folders

Naanhof folders

TitelStartdatumEinddatum
Naanhof Folder Week 3921-09-202026-09-2020
Naanhof Folder Week 3921-09-202026-09-2020
Naanhof Folder Week 3814-09-202019-09-2020
Naanhof Folder Week 3706-09-202012-09-2020
Naanhof Folder Week 3630-08-202005-09-2020

Openingstijden van Naanhof winkels bij jou in de buurt

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Naanhof folder?

Ja, er zijn op dit moment 2 actieve Naanhof folders.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Naanhof folder van deze week geldig?

De nieuwe Naanhof folder van deze week is geldig van 21-09-2020 t/m 26-09-2020.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Naanhof folder?

Blader nu snel door de Naanhof folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Tips voor Naanhof korting

Naanhof folder

Het bedrijf Naanhof is in 1945 begonnen als simpele winkel op een boerderij in het Zuid-Limburgse Nuth. Daar werd begonnen met het verkopen van agrarische producten. Doordat de boerderij kort aan een grote weg lag die richting de mijnen liep, kwamen mijnwerkers op de terugweg naar huis langs de winkel. Deze mijnwerkers kochten hun benodigdheden in de winkel en gingen daarna weer naar huis. Het bedrijf heeft zich mettertijd meer ontwikkeld van een winkel op de boerderij naar een verswinkel voor consumenten. Het bedrijf heeft 3 vestigingen in totaal. In Nuth is een winkel en ook in Vaals en Vlodrop zijn nog twee winkels te vinden.

Verse producten

Het doel van de winkel is de consument de beste verse producten te leveren. Het bedrijf is een begrip geworden in de omgeving en dankt dit vooral door het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten. Hoewel ze kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan, betekent dit niet dat je de hoofdprijs moet betalen. Naanhof wil namelijk uiterst goedkope boerderijproducten leveren die kwalitatief erg goed zijn. Om dit te kunnen waarborgen zorgt Naanhof ervoor dat het personeel altijd goed opgeleid is. Hierdoor krijg je altijd de juiste informatie over de producten en een super goede service.

Ruim assortiment

In de moderne verswinkels van Naanhof kun je allerlei verse producten vinden. Zo zijn ze gespecialiseerd in vers vlees, wild en gevogelte. Ook voor brood, banket, groenten, fruit en ambachtelijke vleeswaren en kaas is Naanhof de plek waar je moet zijn. Het is een erg succesvolle winkel gevestigd in Zuid-Limburg dichtbij de Duitse grens en het probeert aan zowel Nederlandse als Duitse klanten het beste te bieden. Doordat ze een ruim assortiment hebben, hoef je niet ook nog naar een slager, groenteboer of bakker en is de ouderwetse boerderijwinkel verandert in een moderne supermarkt waar alles samengevoegd is.

Goede prijzen

Het grootste voordeel van Naanhof is dat ze de producten rechtstreeks van de boer, slachterij of teler ontvangen. Ook verwerkt en produceert Naanhof zelf ook een groot aantal producten. Daarnaast heeft het ook een eigen transportbedrijf en haalt daarmee alle producten zelf uit heel Europa en heeft daardoor een groot deel van het proces in eigen beheer. Hierdoor kan Naanhof zulke goede kwaliteitsvolle producten leveren voor een goede prijs. Elke week heeft Naanhof meerdere leuke aanbiedingen voor de trouwe klanten die in grote getalen naar de winkels komen. Zo zorgt Naanhof er steeds weer voor dat hun klanten terug blijven komen voor hun verse en toch goedkope producten.

Vol vitamines

Om de producten zo vers mogelijk te houden heeft Naanhof het organisatorisch zo georganiseerd dat er weinig tijd tussen de producenten en de winkel. Daardoor krijg jij als klant altijd de meest verse producten, blijven daardoor alle juiste vitamines behouden en eet jij lekker vers en gezond! Doordat de winkel alles zelf regelt, kan het makkelijker concurreren met de prijzen van andere supermarkten. De wekelijkse acties zorgen ervoor dat je hier en daar wat korting kunt krijgen en toch kwaliteit producten tot je beschikking hebt. Onder de producten vind je ook een zeer groot aanbod van Duitse koffiespecialiteiten, zoals gemalen koffie, espressobonen en koffiepads.

Grill- en broodjescorner

Waar klanten graag voor terugkomen bij Naanhof zijn de overheerlijke vlaaien. Deze worden elke dag vers bereid en zijn volgens de echte Limburgse traditie gemaakt. Ook voor de warme grill- en broodjescorner komen klanten zeer graag bij de winkels. Zo verkopen ze er malse kippenboutje, lekkere gebakken kippetjes, spareribs, spek en ijsbeen. Dit wordt allemaal in de winkel gegrild en vervolgens in speciale warmhoudzakken gedaan zodat je het mee kunt nemen en eventueel thuis opnieuw op kunt warmen. De broodjes warm vlees gaan ook als “warme broodjes” over de toonbank en worden ter plekke voor je klaargemaakt.

Website

Op de website van Naanhof kun je alle informatie over het bedrijf vinden. De hele historie van het bedrijf staat erop en ook kun je zien waar de vestigingen van Naanhof precies zitten. Het adres van de vestigingen staat erop, de telefoonnummers om contact op te nemen en ook de openingstijden van alle winkels. Het is ook heel eenvoudig om je via de webpagina aan te melden voor de nieuwsbrief. Je hoeft enkel je naam en emailadres in te vullen en je krijgt al het nieuws van Naanhof in je mailbox. Daarnaast staan alle aanbiedingen die de winkel wekelijks heeft ook op de website. Zo kun je voordat je naar de winkel gaat alvast kijken wat er allemaal in de aanbieding is die week. Zo ga je goed voorbereid naar de winkel en kom je niet voor verrassingen te staan.

Over Naanhof

In de afgelopen jaren is de nadruk steeds meer komen te liggen op gezond eten. Bij gezond eten horen uiteraard vers producten. Naanhof omschrijft zichzelf als dé vers specialist. In de afgelopen jaren heeft deze vers specialist dan ook een mooie groei door weten te maken. Ze hebben momenteel meerdere vestigingen in het gehele land.

Het assortiment van Naanhof is tamelijk uitgebreid te noemen. Onder andere vlees, wild, gevogelte, brood, banket, groenten, fruit, vleeswaren en kaas behoren tot het assortiment. Met vestigingen in onder meer Vaals en Vlodrop richt Naanhof zich met name op één specifiek gedeelte van Nederland. Vanuit deze vestigingen wordt overigens ook veel zaken gedaan met Duitsland. Alle versproducten worden zelf bereid of vanuit andere regio’s gehaald. Zo wordt bepaald vers wild vanuit Polen en Hongarije gehaald. Uiteraard zijn alle producten op de juiste manier bereid en klaargemaakt voor verkoop.

Wil je één van de vestigingen van Naanhof bezoeken? Kijk dan even goed naar de openingstijden. De vestiging in Nuth heeft bijvoorbeeld afwijkende openingstijden ten opzichte van de vestigingen in Vaals en Vlodrop.

Het is bijzonder om de ontwikkeling van Naanhof nader te bestuderen. Dit bedrijf is namelijk ooit als een kleine boerderijwinkel begonnen. Men kwam er bij Naanhof echter achter dat er veel vraag was naar verse producten. Hierdoor is Naanhof uitgegroeid tot een complete verswinkel voor de consument. Naast de vestigingen heeft Naanhof ook nog een groothandel.

Helaas is de website van Naanhof wel enigszins beperkt. Het is bijvoorbeeld niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen. Via Facebook is het wel mogelijk om in contact te komen met de verschillende vestigingen. Uiteraard is het ook erg leuk om één van de vestigingen van Naanhof zelf te bezoeken.