Wonen

FLINDERS folders

Ontvang nu korting bij FLINDERS met folder aanbiedingen

FLINDERS folders

advertentie

FLINDERS Magazine

Geldig van 21-07-2021 t/m 30-09-2021

> Folder bekijken

advertentie

Meer wonen folders

Inter Chalet Folder

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 17-07-2021 t/m 30-07-2021

> Folder bekijken

Xenos Folder

Nog 6 dagen geldig
Geldig van 19-07-2021 t/m 01-08-2021

> Folder bekijken

Jysk Folder

Nog 6 dagen geldig
Geldig van 19-07-2021 t/m 01-08-2021

> Folder bekijken

Seats And Sofas Folder

Nog 5 dagen geldig
Geldig van 20-07-2021 t/m 31-07-2021

> Folder bekijken

De Bommel Meubelen Folder

Nog 5 dagen geldig
Geldig van 18-07-2021 t/m 31-07-2021

> Folder bekijken

Budget Home Store Folder

Geldig van 07-08-2021 t/m 15-08-2021

> Folder bekijken

Pipoos Folder

Nog 5 dagen geldig
Geldig van 17-07-2021 t/m 31-07-2021

> Folder bekijken

Montèl Folder

Nog 6 dagen geldig
Geldig van 18-07-2021 t/m 01-08-2021

> Folder bekijken

Meer wonen winkels

Verlopen FLINDERS folders

Populaire folders

FLINDERS folders

TitelStartdatumEinddatum
FLINDERS Magazine21-07-202130-09-2021
FLINDERS Magazine17-01-202131-03-2021

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve FLINDERS folder?

Ja, er is op dit moment 1 actieve FLINDERS folder.

✅ Tot wanneer is de nieuwe FLINDERS folder van deze week geldig?

De nieuwe FLINDERS folder van deze week is geldig van 21-07-2021 t/m 30-09-2021.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de FLINDERS folder?

Blader nu snel door de FLINDERS folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Tips voor FLINDERS korting

Folder Flinders

Je huis leuk inrichten zodat het helemaal trendy en naar je smaak is, is een aangename bezigheid. Je kunt bij veel woninginrichters terecht als je nieuwe spulletjes wilt aanschaffen, zowel in fysieke winkels als online. Een goed voorbeeld van een woninginrichter waar je alles vindt om alle ruimtes in je woning te voorzien van de juiste meubels en accessoires, is Flinders.

Doe inspiratie op om je woning in te richten

Als je wilt weten wat Flinders zoals in het aanbod heeft, is het altijd handig eerst eens rustig thuis rond te kijken op de website van deze woninginrichter. Je vindt er alles wat ze in de collectie hebben en kunt er zeker de nodige inspiratie of ideeën opdoen. Je kunt ook op de site onder het kopje Inspiratie kijken om daar van alles te lezen en te bekijken over allerlei woontrends, te bekijken hoe andere mensen hun woning hebben ingericht en wat er allemaal mogelijk is in elk vertrek van je huis.

Alles eerst in het echt bekijken is ook mogelijk

Heb je leuke spulletjes gezien op de site van Flinders die je graag wilt hebben? Dan kun je deze in de webshop bestellen maar het is natuurlijk ook prettig om alles, zeker als het meubels zijn, eerst in het echt te zien of uit te proberen. Daarvoor kun je dan terecht in de winkel of in een van de cafés van Flinders. Op de site vind je alle gegevens zodat je weet waar je dient te zijn en wanneer je er terecht kunt.

Neem een kijkje in de Outlet

Als je een ruimte volledig wilt inrichten of zelfs alles nieuw nodig hebt voor in huis dan is het handig als je alles in één keer kunt aanschaffen. Dit betekent echter wel dat je een aardig budget nodig hebt als je alles ineens koopt. Om toch zoveel mogelijk tegelijk te kunnen kopen zodat je alles op elkaar kunt afstemmen en goed met elkaar kunt combineren, is het altijd slim om bij Flinders eens een kijkje te nemen in de Outlet.

Meer voor minder geld

In de Outlet vind je tal van meubels en accessoires die zijn afgeprijsd. Er zijn zowel nieuwe als tweedekans producten te vinden. Hiervoor betaal je aanzienlijk minder dan de prijs die ze eerst hadden en je kunt toch wat leuks in huis halen, ook met een wat minder groot budget. In de interieurwereld verandert de collectie nog wel eens en als bepaalde producten plaatsmaken voor de nieuwe collectie, dan kun jij ze voordeliger aanschaffen. De prijs die je er dan nog voor betaalt staat erbij zodat meteen duidelijk is wat het je nog kost.

Outlet producten zijn ook te koop in de woonwinkel

In de woonwinkel van Flinders in Zaandam kun je ook terecht voor Outlet producten. Dit zijn artikelen die door mensen retour gebracht zijn. Doorgaans is er weinig tot niks mis mee maar ze kunnen niet meer als nieuw verkocht worden. Ook vind je er showroommodellen waarop je de nodige korting krijgt.

Korting als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief van Flinders

Als je nog meer voordeel wilt behalen bij Flinders dan is het slim je aan te melden voor de nieuwsbrief. Als je dit doet dan krijg je €10 korting op je eerstvolgende bestelling bij Flinders (met een minimale aankoopwaarde van €75) en ontvang je automatisch twee keer per week de nieuwsbrief in je mailbox. Zo weet je zeker dat geen enkel nieuwtje of aanbieding meer aan je neus voorbijgaat. Je kunt Flinders op de voet volgen via social media want de woninginrichter is actief op Facebook, Instagram, Pinterest en YouTube. Kun je wel wat advies gebruiken voor de inrichting van je woning? Dan kun je bij Flinders terecht voor verschillende soorten hulp. Zo is er productadvies mogelijk waarvoor je Flinders kunt bellen of met ze kunt chatten en mailen als je een vraag hebt over een specifiek product.

Advies op verschillende manieren mogelijk

Wil je advies over je interieur? Dan kun je voor gratis advies terecht in de winkel. Je kunt ook thuis advies krijgen maar dat kost je dan wel wat. Koop je daarna je interieur bij Flinders dan worden de kosten voor dit advies thuis daarop in mindering gebracht. Voor zowel een gratis advies in de winkel als voor een totaal advies bij je thuis kun je het beste een afspraak maken bij Flinders. Die doe je het makkelijkst via de site. Als je er eerst meer over wilt weten kun je de nodige informatie reeds op de website vinden.

Over FLINDERS

Dé design webshop van Nederland. Met die woorden omschrijft FLINDERS zichzelf. Deze woonwinkel is in de afgelopen jaren behoorlijk hard gegroeid. Momenteel heeft het bedrijf meer dan 100 mensen in dienst en heeft het bedrijf een grote webshop én een eigen winkel in Zaandam. Het doel van FLINDERS staat als een paal boven water: woondromen waarmaken.

In de winkel in Zaandam kan je elke dag tussen 10.00 en 18.00 uur naar hartenlust shoppen. Je kunt allerlei meubels bekijken, je kunt allerlei accessoires bekijken en je kunt direct de gewenste artikelen kopen. Bovendien kan je in deze winkel prima inspiratie op doen, aangezien de winkel ingedeeld is met verschillende thema’s en woonstijlen.

Het doen van inspiratie kan ook prima via de webshop van FLINDERS. In deze webshop kan je voor zowel thuis als voor een projectinrichting, een winkel en een studio veel inspiratie op doen. Het is ook mogelijk om de gewenste producten direct te bestellen. Alle producten zijn onderverdeeld in de volgende productcategorieën: Verlichting, Meubels, Accessoires, Vloer, Raam en Muur. Je kunt ook per woonruimte gaan shoppen; zo kan je filteren op bijvoorbeeld producten voor de eetkamer en producen voor de baby- en kinderkamer. Al met al is het assortiment heel uitgebreid te noemen.

Bestel je online producten? Dan kan je deze gratis afhalen in de winkel in Zaandam, maar je kunt deze uiteraard ook thuis laten bezorgen. Bestel je voor minder dan 50 euro? Dan betaal je 4,95 euro aan verzendkosten. Als je voor meer dan 50 euro een bestelling plaatst, geniet je van gratis verzending. Ben je niet tevreden met de artikelen? Dan kan je een retournering in gang zetten door contact op te nemen met de klantenservice.

De klantenservice van FLINDERS is te bereiken op 020 303 06 30 of via e-mailadres [email protected] Op werkdagen is de klantenservice bereikbaar tussen 09.00 en 21.00 uur en in het weekend van 09.00 tot 18.00 uur.

×