Bike Totaal

www.biketotaal.nl

Auto & Fiets

Bike totaal folders

Ontvang nu korting bij Bike Totaal met folder aanbiedingen

advertentie

Bike Totaal Folder

Geldig van 01-05-2022 t/m 31-05-2022

> Folder bekijken

advertentie

Meer auto & fiets folders

Gazelle Folder

Geldig van 22-01-2021 t/m 30-06-2022

> Folder bekijken

Heuts Magazine

Geldig van 01-04-2022 t/m 01-10-2022

> Folder bekijken

Sensa Folder

Geldig van 17-10-2021 t/m 31-07-2022

> Folder bekijken

Bikkel Bikes Folder

Geldig van 27-02-2022 t/m 30-06-2022

> Folder bekijken

Stella Fietsen Folder

Geldig van 09-05-2022 t/m 31-05-2022

> Folder bekijken

Stella Fietsen Folder

Geldig van 01-05-2022 t/m 31-05-2022

> Folder bekijken

Mantel Folder

Geldig van 13-04-2022 t/m 31-05-2022

> Folder bekijken

Land Rover Folder

Geldig van 24-11-2021 t/m 31-01-2023

> Folder bekijken

Meer auto & fiets winkels

Verlopen Bike Totaal folders

Populaire folders

Bike Totaal folders

TitelStartdatumEinddatum
Bike Totaal Folder01-05-202231-05-2022
Bike Totaal Folder01-04-202230-04-2022
Bike Totaal Folder01-03-202231-03-2022
Bike Totaal Folder01-02-202228-02-2022
Bike Totaal Folder03-01-202231-01-2022

Openingstijden van Bike Totaal winkels bij jou in de buurt

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Bike Totaal folder?

Ja, er is op dit moment 1 actieve Bike Totaal folder.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Bike Totaal folder van deze week geldig?

De nieuwe Bike Totaal folder van deze week is geldig van 01-05-2022 t/m 31-05-2022.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Bike Totaal folder?

De meest populaire aanbiedingen van deze week uit de nieuwste Bike Totaal folder zijn Batavus Quip Extra Cargo E-Go® Fiets, Ortlieb Back-Roller City Dubbele Fietstas en Thule Easyfold XT2 933 Fietsdrager.

Tips voor Bike Totaal korting

Bike Totaal folder

Heb je een nieuwe fiets nodig? Dan kun je deze op tal van plaatsen kopen en ook online aanschaffen van je nieuwe vervoermiddel behoort tot de mogelijkheden. Zo kun je bij Bike Totaal terecht voor tal van fietsen en verkopen ze ook diverse onderdelen en accessoires op fietsgebied.

Een nieuwe fiets kost wel wat

Een nieuwe fiets aanschaffen is zeker niet zo voordelig maar je wilt natuurlijk wel een goede en degelijke fiets hebben in een model dat bij je past zodat jij er het meeste plezier aan beleeft. Zeker als je een elektrische fiets aanschaft is het belangrijk dat het model voor jou geschikt is want deze fietsen zijn wel ideaal maar niet bepaald goedkoop te noemen. Als je graag een dergelijke fiets (of een andere natuurlijk) wilt hebben en wilt besparen op de kosten kun je ook wachten tot het moment dat er een aanbieding voor geldt.

Kijk regelmatig de folder van Bike Totaal na

Bij Bike Totaal wordt iedere maand een folder uitgegeven waarin fietsen en aanverwante artikelen staan. De folder heeft een geldigheidsduur van een maand. De fietsen worden aangeboden tegen een lagere prijs zodat jij ook met een wat minder groot budget er eentje kunt kopen. In bepaalde gevallen geldt dat de fiets zelf niet afgeprijsd is maar dat je er een speciaal servicepakket bij krijgt. Hiermee kun je je fiets regelmatig laten checken en wordt er gekeken of alles nog goed functioneert.

Fietsen in de outlet

Naast de aanbiedingen in de folder van Bike Totaal vind je op de website een speciale Outlet. In deze outlet vind je fietsen die eerder gebruikt zijn als testmodel, showmodellen en overjarige modellen. Dit kunnen allerlei soorten fietsen zijn zoals kinderfietsen, dames- en herenmodellen, e-bikes enzovoort. De fietsen die in de outlet verkocht worden doen kwalitatief niets onder voor de andere fietsen maar maken gewoon plaats voor andere modellen die net even wat nieuwer zijn. Als je genoegen neemt met een net iets ouder model kan je dit veel geld besparen maar is de fiets zeker niet slechter.

Fiets uit de outlet zelf ophalen

Het aanbod aan fietsen in de outlet kun je weliswaar online bekijken maar is niet in ieder filiaal van Bike Totaal hetzelfde. Heb je een fiets gevonden die naar je zin is en wil je deze graag bestellen? Houd er dan rekening mee dat je de fiets in principe zelf dient af te halen in een filiaal waar deze op voorraad is. Wil je de fiets graag thuis laten bezorgen dan neem je het beste even contact op met het filiaal in kwestie om te informeren wat de mogelijkheden zijn.

Tweedehands fietsen

Vind je een nieuwe fiets te duur of zoek je een tweedehands exemplaar dat je kunt gebruiken in de stad of dat je dagelijks stalt bij school, bushalte of treinstation? Of zoek je een stevige fiets om kranten mee rond te brengen? Daarvoor kun je heel goed met een tweedehands model vooruit. Ook bij Bike Totaal worden tweedehands fietsen verkocht. Op de website kun je kijken welke fietsen tweedehands worden aangeboden. Deze zijn door iemand anders binnengebracht en hoogstwaarschijnlijk ingeruild voor een ander model. Met de tweedehands modellen is niks mis want ze worden allemaal goed nagekeken en netjes afgesteld. De fietsen krijgen ook een omruilgarantie mee en kunnen bij je thuis afgeleverd worden tegen een bijdrage in de verzendkosten of haal je zelf zonder extra kosten op bij een Bike Totaal winkel.

Vestigingen van Bike Totaal

Heb je nu een fiets gezien die je wel wat lijkt maar wil je deze niet zonder meer online bestellen en liever eerst bekijken en zeker uitproberen om te kijken of het model voor jou geschikt is? Dan kun je daarvoor terecht bij een van de ongeveer 150 filialen van Bike Totaal. Om te weten welk filiaal het dichtstbij je in de buurt is kun je op de website kijken op het kaartje of in de lijst met filialen zoeken. Daarnaast kun je je adres, postcode of woonplaats invoeren zodat er gezocht wordt naar een vestiging bij jou in de buurt.

Garantie en voorwaarden

Bij Bike Totaal kun je terecht voor fietsen, accessoires en onderdelen. Alle fietsen die ze hebben in een winkel kun je allemaal uitproberen zodat je een fiets kiest waar je daadwerkelijk wat aan hebt. De fietsen krijgen een standaard fabrieksgarantie mee en extra garantie kun je erbij kopen, alsmede een goede verzekering. Laat je altijd goed informeren over de fiets die je koopt en lees alle voorwaarden die erbij horen goed door zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Over Bike Totaal

Bij Bike Totaal houden ze van fietsen, dat laten ze graag merken in hun fysieke winkels en op hun webshop. Ze verkopen eigenlijk alles wat met fietsen te maken heeft en verschillende soorten fietsen. Van simpele stadsfietsen waarbij je gemakkelijk door de drukke randstad kan manoeuvreren tot racefietsen voor lange afstanden en sportievelingen.

Bike Totaal heeft altijd wel een fysieke winkel bij jou in de buurt: ze hebben namelijk een indrukwekkende 150 filialen. Hoewel het assortiment in een winkel kleiner is, is het altijd handig om even langs te gaan mocht je specifiek advies willen of juist een elektrische fiets.

Bike Totaal verkoopt grotere merken zoals Batavus, Cortina of Gazelle. Via de website kun je in ieder geval kijken welk filiaal bij jou in de buurt zit, maar mocht je wat meer tijd willen besteden aan je volgende fiets kan je altijd eerst even op dezelfde website even kijken wat Bike Totaal allemaal aan te bieden heeft. Wanneer je een fiets hebt aangeschaft bij Bike Totaal, krijg je een zogenoemde Fietspaspoort.

Daarmee word je regelmatig uitgenodigd voor servicebeurten aan je fiets en heb je bijvoorbeeld eenvoudig toegang tot een leenfiets mocht je Bike Totaal fiets worden onderhouden. Je krijgt dus niet alleen een goede fiets voor een goede prijs, maar die fiets wordt dus voor langere tijd vakkundig onderhouden waardoor je nog langer van je fiets mag genieten.