Albert Heijn

www.ah.nl

Albert Heijn voordelen

Bestel nu ook eenvoudig met de Albert Heijn app (Appie)
Ontvang korting op je bestelling met een AH actiecode
Snel een maaltijd op tafel met de Allerhande Box
Laat je boodschappen thuisbezorgen of haal ze zelf op bij een Pick Up Point

Supermarkt

Albert Heijn folders

Ontvang nu korting bij Albert Heijn met folder aanbiedingen

advertentie

Albert Heijn Folder

Nog 1 dag geldig
Geldig van 23-05-2022 t/m 29-05-2022

> Folder bekijken

Albert Heijn Folder

Geldig van 30-05-2022 t/m 06-06-2022

> Folder bekijken

Albert Heijn BBQ Magazine

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 01-05-2022 t/m 31-05-2022

> Folder bekijken

Allerhande Magazine

Geldig van 15-05-2022 t/m 30-06-2022

> Folder bekijken

advertentie

Meer supermarkt folders

ALDI Folder

Nog 1 dag geldig
Geldig van 23-05-2022 t/m 29-05-2022

> Folder bekijken

Lidl Folder

Nog 1 dag geldig
Geldig van 23-05-2022 t/m 29-05-2022

> Folder bekijken

Hoogvliet Folder

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 25-05-2022 t/m 31-05-2022

> Folder bekijken

Dirk Folder

Alleen vandaag nog geldig
Geldig van 22-05-2022 t/m 28-05-2022

> Folder bekijken

PLUS Folder

Alleen vandaag nog geldig
Geldig van 22-05-2022 t/m 28-05-2022

> Folder bekijken

DekaMarkt Folder

Alleen vandaag nog geldig
Geldig van 22-05-2022 t/m 28-05-2022

> Folder bekijken

Vomar Folder

Alleen vandaag nog geldig
Geldig van 22-05-2022 t/m 28-05-2022

> Folder bekijken

Dirk Folder

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 25-05-2022 t/m 31-05-2022

> Folder bekijken

Meer supermarkt winkels

Verlopen Albert Heijn folders

Populaire folders

Deze Albert Heijn kortingscodes deden het niet in Mei 2022

Maar je kunt ze altijd nog eens proberen!

€5,-
actiecode

Nu €5,- korting met deze actiecode voor Albert Heijn

Geldig op de eerste bestelling bij een Pick Up Point

€5,-
korting

Albert Heijn Bloemist Kortingscode: €5,- korting

%
actiecode

Ontvang met deze Albert Heijn Kortingscode GRATIS bezorging van je boodschappen

%
kortingscode

Kortingscode Albert Heijn voor GRATIS bezorging

%
kortingscode

Albert Heijn Kortingscode voor GRATIS Bezorging

Albert Heijn folders

TitelStartdatumEinddatum
Allerhande Magazine15-05-202230-06-2022
Albert Heijn Folder30-05-202206-06-2022
Albert Heijn BBQ Magazine01-05-202231-05-2022
Albert Heijn Folder23-05-202229-05-2022
Albert Heijn Folder16-05-202222-05-2022

Meest recente Albert Heijn kortingscodes

KortingOmschrijvingVerloopt op
€5,- actiecodeNu €5,- korting met deze actiecode voor Albert Heijn31-10-2019
€5,- kortingAlbert Heijn Bloemist Kortingscode: €5,- korting13-04-2019
% actiecodeOntvang met deze Albert Heijn Kortingscode GRATIS bezorging van je boodschappen14-04-2019
% kortingscodeKortingscode Albert Heijn voor GRATIS bezorging07-04-2019
% kortingscodeAlbert Heijn Kortingscode voor GRATIS Bezorging31-03-2019

Openingstijden van Albert Heijn winkels bij jou in de buurt

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Albert Heijn folder?

Ja, er zijn op dit moment 4 actieve Albert Heijn folders.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Albert Heijn folder van deze week geldig?

De nieuwe Albert Heijn folder van deze week is geldig van 23-05-2022 t/m 29-05-2022.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Albert Heijn folder?

De meest populaire aanbiedingen van deze week uit de nieuwste Albert Heijn folder zijn Waterroeitrainer Senz Sports R6000, Rowenta X-Force Flex RH9637 Stofzuiger en MaxxGarden Partytent Opvouwbaar €20 Korting.

Tips voor Albert Heijn korting

Albert Heijn folder

Boodschappen doen hoort er nu eenmaal bij maar het is zelden een grote hobby van veel mensen om dit te doen. Als je een beetje op de kleintjes wilt letten kun je gebruik maken van de AH bonus folder. Op deze pagina vind je ook de Albert Heijn folder volgende week en de Albert Heijn folder vorige week. Als je goed wilt eten dan kun je wekelijks de folders van diverse supermarkten bekijken om zo korting op bepaalde producten te krijgen. Dit geldt ook voor Albert Heijn. Zit er bij jou een Jumbo in de buurt? Bekijk dan de Jumbo folder. De supermarkt brengt wekelijks de ah bonusfolder uit. Deze folder kun je zowel op papier als online bekijken. Je kunt ook eenvoudig bij Albert Heijn online bestellen.

Onze nieuwste AH folder (geldig t/m zondag)

De online folder wordt doorgaans al op vrijdag voordat de aanbiedingen geldig zijn online gezet. De papieren folder wordt verspreid in het weekend voor de maandag dat de aanbiedingen gelden. Normaliter loopt de folder van maandag tot en met de zondag daarna. Mocht de geldigheidsduur anders zijn dan staat dit op de folder en online aangegeven. De Bonusfolder van Albert Heijn bevat food en non-food producten. Dit zijn hoofdzakelijk producten die altijd in het assortiment van de winkel zitten maar soms ook producten die alleen tijdelijk verkrijgbaar zijn. Afhankelijk van de winkelgrootte is het mogelijk dat bepaalde producten niet bij ieder filiaal te koop zijn.

Informatie over speciale acties

Naast de wekelijkse folder heeft Albert Heijn vaak andere acties lopen. Hierbij kan gedacht worden aan acties waarbij je kunt sparen voor bepaalde artikelen, acties waarbij je voetbalplaatjes krijgt of andere spulletjes om te verzamelen, toegangskaartjes sparen enzovoort. Deze acties worden vaak georganiseerd ter gelegenheid van een speciaal evenement. Welke acties op een bepaald moment lopen en tot hoe lang dit is staat op de website van Albert Heijn vermeld en kun je in de winkels vinden.

Zelf boodschappen doen of thuis laten bezorgen

Bij Albert Heijn kun je zowel in de fysieke winkel als online je boodschappen kopen of bestellen. De boodschappen die je online bestelt kun je op diverse manieren in huis halen. Je kunt ze laten thuisbezorgen zodat je er zelf niet voor de deur uit hoeft. Je kunt hierbij zelf een tijdstip aangeven dat het jou het beste uitkomt. Thuisbezorgen kost een bepaald bedrag maar er zijn vaak speciale aanbiedingen waarbij bezorgen gratis is. Deze staan wekelijks online en in de folder vermeld. Als je de boodschappen zelf wilt ophalen kun je dit doen bij een speciaal AH Pick Up Point. Waar deze zijn lees je op de website.

Waar vind je de winkelfilialen?

AH heeft veel winkels verspreid over het gehele land. Waar deze zich bevinden en wat de openingstijden zijn vind je op de website. Daarnaast staat er bij of het een gewoon filiaal of een Albert Heijn XL betreft. De grootste Albert Heijn van Nederland vind je in winkelcentrum Maxis. Albert Heijn supermarkten kun je door heel Nederland vinden. Er zijn ook filialen onder de naam AH To Go. Deze vind je vaak op plekken als stations en waar je snel even iets kunt halen als je trek hebt of iets nodig voor thuis.

AH Bonuskaart

Albert Heijn klanten kunnen gebruiken maken van een AH Bonuskaart. Deze kun je als plastic kaartje hebben maar ook op je smartphone zetten. Bij het afrekenen scan je zelf het kaartje of houd je je telefoon voor de kaartlezer en krijg je korting op bepaalde producten die in de Bonus zijn. Deze korting krijg je uiteraard ook als je iets online bestelt. Doe je dit eenmalig dan voer je de code los in maar als je regelmatig bestellingen doet is het handig een eigen profiel aan te maken waarmee je bij bestellingen kunt inloggen. Zo wordt de korting meteen berekend.

Recepten en gerechten

Naast de folder biedt Albert Heijn de klant andere services, zowel op papier als online. Zo geven ze het magazine Allerhande uit waarin je tips, recepten en andere informatie over bijvoorbeeld nieuwe producten kunt vinden. Deze informatie vind je ook op de website van de winkelketen. Volg Albert Heijn online via social media voor de laatste updates. Zo blijf je altijd op de hoogte van Albert Heijn informatie. Albert Heijn gebruikt ook Pinterest en Instagram, bekijk het snel! Heb je zelf niet zoveel inspiratie of tijd om eten te kopen en lekkere gerechten te maken dan kun je bij Albert Heijn terecht voor de zogenaamde Allerhande Box. Deze box bevat ingrediënten voor bepaalde gerechten en recepten en wordt thuisbezorgd zodat je alles in huis hebt om iets speciaals te kunnen maken. Zo heb je alles wat je nodig hebt en hoef je er zelf niet meer voor naar de winkel toe.

Aanbiedingen van Etos en Gall & Gall

Naast de producten die Albert Heijn zelf standaard verkoopt in de winkel hebben ze soms producten die maar tijdelijk verkrijgbaar (of alleen online) zijn. Deze staan meestal in de folder vermeld zodat je kunt zien dat het om iets speciaals gaat dat niet altijd te koop is bij de supermarkt. Daarnaast staan online de aanbiedingen vermeld die de week dat de folder geldt bij Etos en Gall & Gall in de aanbieding zijn.

Tot wanneer is de bonusfolder geldig?

In de regel lopen de ah bonusfolders van maandag t/m zondag. Maar check altijd de folder Albert Heijn voor de actuele data. De Albert Heijn reclamefolder staat elke week vol met goede aanbiedingen.

Over Albert Heijn

De grootste Nederlandse supermarkt, als in aantal filialen en meerdere concepten, is natuurlijk Albert Heijn. Bekend van die kale man van de reclames en de hamsters, is de Albert Heijn niet meer weg te denken uit ons beeld van Nederlandse supermarkten. De supermarkt heeft zelfs filialen op Curaçao en op de meeste grotere stations in Nederland - ook wel de AH to Go.

Het begon toen Albert Heijn senior de kruidenierswinkel van zijn vader overnam in 1887 en later meerdere filialen opende in de randstad. Toen de keten 40 jaar bestond, telde Albert Heijn al 107 filialen en kreeg het de status Hofleverancier. Pas in 1952 opende Albert Heijn voor het eerst de zelfbedieningswinkel zoals wij alle supermarkten nu kennen: zelf je producten pakken en uitzoeken en deze laten afrekenen.

Albert Heijn is altijd vooruitstrevend geweest in bepaalde concepten en het uitbreiden van haar filialen op creatieve wijze. De Albert Heijn To Go, zoals eerder vernoemd, zijn kleine winkels met vooral etenswaren die handig zijn voor onderweg.

Ook dingen zoals verse broodjes en koffie zijn hier aan te schaffen, maar ook spullen voor wanneer je toch onverwachts ergens anders moet overnachten. Mocht je een Albert Heijn XL bij je in de buurt hebben, dan kun je daar niet alleen terecht voor je ordinaire boodschappen, maar ook voor veel non-food dingen en luxere producten.