Karwei

Gratis verzending vanaf € 40.00
www.karwei.nl

Bouwmarkt

Karwei

Ontvang nu korting bij Karwei met folder aanbiedingen

Karwei folders

advertentie

Karwei folder week 04

Nog 2 dagen geldig
Geldig van 20-01-2020 t/m 26-01-2020

> Folder bekijken

Karwei Wooncollectie 2019 - 2020

Geldig van 23-09-2019 t/m 31-03-2020

> Folder bekijken

advertentie

Meer bouwmarkt folders

Gamma folder week 04

Nog 2 dagen geldig
Geldig van 20-01-2020 t/m 26-01-2020

> Folder bekijken

Praxis folder week 04

Geldig van 20-01-2020 t/m 02-02-2020

> Folder bekijken

Hornbach folder

Nog 2 dagen geldig
Geldig van 30-12-2019 t/m 26-01-2020

> Folder bekijken

Hubo folder

Geldig van 18-04-2019 t/m 29-02-2020

> Folder bekijken

KlusWijs folder week 03

Nog 2 dagen geldig
Geldig van 13-01-2020 t/m 26-01-2020

> Folder bekijken

Multimate folder

Geldig van 07-10-2019 t/m 29-02-2020

> Folder bekijken

Meer bouwmarkt winkels

Verlopen Karwei folders

Populaire folders

Openingstijden van Karwei winkels bij jou in de buurt

Verlopen Karwei aanbiedingen

Tips voor Karwei korting

Karwei folder

Als je spullen van de bouwmarkt nodig hebt kun je deze kopen in de fysieke winkel of ze online bestellen. Heb je met een wat beperkter budget te maken of veel nodig dan is korting krijgen natuurlijk altijd mooi meegenomen. Diverse bouwmarkten geven folders uit waarin je kunt lezen wat ze in de aanbieding hebben, waaronder ook Karwei.

Online en papieren folder

De folder van Karwei wordt in een papieren versie mee verspreid met de reclamefolders van andere winkels. Krijg je geen reclame of heb je een sticker op de brievenbus dat je deze niet wilt dan kun je de folder ook altijd online raadplegen. Deze vind je zowel terug op de site van de bouwmarkt zelf als op een website waar meer folders te vinden zijn. De online folder is hetzelfde als de folder op papier en deze kun je op dezelfde manier doorbladeren.

Kortingen op diverse producten

De folder met aanbiedingen van Karwei is twee weken geldig. De aanbiedingen gaan in op een maandag en lopen tot en met de zondag twee weken daarna. De geldigheidsduur van de folder staat er ook altijd op vermeld zodat je weet wanneer je gebruik kunt maken van bepaalde aanbiedingen en korting. Soms geldt deze korting voor een hele range aan artikelen en soms alleen voor specifieke producten. Karwei werkt ook met seizoensaanbiedingen waarin je producten die dan gebruikt worden met korting kunt aanschaffen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan tuinmeubelen of kerstartikelen.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Als je goed op de hoogte wilt blijven van alle aanbiedingen en acties die er op een bepaald moment lopen bij Karwei kun je je het beste aanmelden voor de nieuwsbrief van de bouwmarkt. Dit doe je eenvoudig via de mail. Na het aanmelden krijg je iedere week de folder opgestuurd en alle nieuws over acties van Karwei. Bij de aanmelding krijg je tevens een kortingsbon van €5,- die je kunt inleveren bij een besteding van minimaal €25,-. Naast de aanbiedingen krijg je mailtjes met advies over klussen en producten en ontvang je iedere zaterdag een mailtje met daarin de speciale zaterdagdeal.

Karwei magazine

Karwei verspreidt niet alleen een folder met aanbiedingen van de winkel. Ze geven ook, zowel op papier als online, een magazine uit onder de naam Idee. Zoals de naam al doet vermoeden kun je hier ideeën in opdoen om je huis leuk in te richten en zien wat er allemaal nieuw is in de interieurcollectie van Karwei. Karwei heeft ook een speciaal magazine waarin ieder jaar de totale meubelcollectie te vinden is. Ook deze meubelbrochure vind je op de website van het bedrijf.

Assortiment van Karwei

Karwei heeft een uitgebreid assortiment aan gereedschap, klusartikelen voor nagenoeg ieder karwei en een groot deel van de collectie bestaat uit interieurartikelen. Daarmee kun je je huis leuk inrichten als je klaar bent met klussen. Karwei noemt zichzelf dan ook niet voor niets dé decoratieve bouwmarkt van Nederland.

Karwei kaart

Bij Karwei kun je een klantenkaart aanvragen. Dit kun je doen bij de servicebalie in de winkel. De kaart krijg je meteen mee na het invullen van je gegevens. Met de kaart kun je bij iedere aankoop sparen voor korting op aankopen die je later doet. Daarnaast kun je met de klantenkaart van extra service voordelen genieten en deelnemen aan speciale acties voor kaarthouders. Indien er een dergelijke actie is staat deze altijd vermeld op de website van Karwei. Ook kun je rekenen op uitnodigingen voor speciale gelegenheden.

Producten in de winkel of online kopen

Bij Karwei kun je producten kopen in de fysieke winkel maar ze ook online bestellen. Je kunt ze daarna zelf ophalen in de winkel of ze thuis laten bezorgen op een tijdstip dat het jou uitkomt. Voor artikelen die je in de bouwmarkt koopt en die te zwaar of te groot zijn om zelf mee te kunnen nemen kan ook geregeld worden dat ze thuisbezorgd worden. Als je een artikel koopt binnen de actieperiode maar dat niet op voorraad is wordt het voor je besteld. Je kunt het later ophalen en betaalt dan de prijs met korting, ook al is de actie dan reeds afgelopen.

Diverse services bij Karwei

Bij Karwei kun je in de winkels ook terecht voor verschillende extra services. Hierbij kun je denken aan een montageservice, een inmeetservice, een zaagservice of een verfmengservice en dit zijn nog maar een paar voorbeelden. Voor alle services die de bouwmarkt biedt kijk je het beste even op de website of vraag je om meer informatie in een van de filialen.

Over Karwei

“Geen punt bij KARWEI” is een zin die je regelmatig voorbij hoort komen, wanneer je in de keuken staat tijdens het zoveelste reclameblok op televisie. Het is niet alleen een doe-het-zelf zaak, maar KARWEI heeft ook nog eens verstand van inrichten in overeenkomst met de laatste woontrends. In het assortiment heeft deze keten kant-en-klare producten, die je zelf alleen nog maar in elkaar hoeft te schroeven.

Mocht je meer uitdaging willen, ze bieden ook de nodige ingrediënten om zelf dingen in elkaar te knutselen. Hoe je het ook doet, op de webshop kun je genoeg ondersteuning krijgen. Zo heeft KARWEI op de website instructievideo’s, zodat je kan leren om die lelijke gaten dicht te plamuren maar je kunt ook apparatuur huren die je nodig hebt voor het netjes kunnen bestraten van je droomtuin.

Met 136 filialen die ook vaak op zondag open zijn, kan je in de buurt op elke dag van de week terecht. Wel handig als je meestal in het weekend bezig bent met je nieuwe klus uitdaging. Op hun website kun je de wekelijkse folder bekijken, voor de nieuwste aanbiedingen en acties om goedkoop in te slaan.

Vaak is er ook gedurende een langere periode een bepaald thema aan de orde, zoals het thema “tuin”. Je kunt dan specifiek voor tuin goedkoper inslaan, alleen heb je dan ook meer keuze in het assortiment.