Mode

Afound folder

Ontvang nu korting bij Afound met folder aanbiedingen

Afound folders

advertentie
advertentie

Meer mode folders

VanHaren Folder Week 44

Geldig van 26-10-2020 t/m 08-11-2020

> Folder bekijken

Scapino Folder Week 44

Geldig van 26-10-2020 t/m 08-11-2020

> Folder bekijken

Suitable Folder Week 44

Alleen vandaag nog geldig
Geldig van 22-10-2020 t/m 31-10-2020

> Folder bekijken

Mango Folder

Nog 2 dagen geldig
Geldig van 20-10-2020 t/m 02-11-2020

> Folder bekijken

Shoetime Folder Week 43

Nog 1 dag geldig
Geldig van 19-10-2020 t/m 01-11-2020

> Folder bekijken

TerStal Folder Week 45

Geldig van 27-10-2020 t/m 08-11-2020

> Folder bekijken

Meer mode winkels

Populaire folders

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Afound folder?

Helaas is er nu geen geldige Afound folder beschikbaar. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de Afound folder te ontvangen.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Afound folder van deze week geldig?

Er is op dit moment geen actieve Afound folder. Kom snel terug om te zien of er een nieuwe folder is.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Afound folder?

Blader nu snel door de Afound folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Over Afound

Het merk Afound is onderdeel van de H&M Group. Met dit merk probeert de H&M Group om bepaalde artikelen met flinke kortingen aan te bieden. De kleding, schoenen en accessoires worden door Afound met kortingen tot 70% aangeboden. Je kunt hierdoor naar hartenlust op een voordelige manier shoppen; het bedrijf biedt artikelen aan van méér dan 100 gerenommeerde merken.

In de webshop van het bedrijf kan je allereerst een keuze maken tussen Dames, Heren, Kinderen, Interieur en Merken. Als je voor bijvoorbeeld de categorie Dames kiest, krijg je de volgende productcategorieën voorgeschoteld; Nieuwe Items, Kleding, Schoenen, Tassen, Accessoires, Sportkleding, Tweedehands, Vintage en Merken. Per categorie vind je een divers aanbod van hoogwaardige artikelen van de beste merken. Deze artikelen worden aangeboden met 25% tot 70% korting. Je kunt hierdoor genieten van prachtige kleding, schoenen en accessoires tegen bodemprijzen.

Heb je online de gewenste artikelen gevonden? Dan kan je deze direct via de webshop bestellen. Afound werkt hiervoor samen met verschillende verkopers, waarbij elke verkoper eigen voorwaarden hanteert. Het is daarom onwijs belangrijk om goed op de verzendkosten te letten. Let daarnaast ook goed op de retourvoorwaarden die de verkoper in het leven heeft geroepen. Afhankelijk van deze retourvoorwaarden is het wel of niet mogelijk om de artikelen in bepaalde situaties te retourneren. Zorg dus dat je dit goed nakijkt.

Koop je de producten liever in een fysieke winkel? Dan kan je daarvoor naar de winkel van Afound in Zweden. Deze winkel is in 2020 geopend en biedt het uitgebreide assortiment van het merk aan. Het is overigens de eerste fysieke winkel buiten Zweden; het land waar Afound oorspronkelijk vandaan komt.

Heb je vragen? Dan kan je daarvoor naar de winkel in Utrecht, maar je kunt ook online contact opnemen met de klantenservice. Daarvoor kan je het beste via de website een online contactformulier invullen.