VakantieXperts

VakantieXperts folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor VakantieXperts

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

TravelBird
Actievandedag
Corendon
Lidl Reizen
Schiphol See Buy Fly
Thomas Cook
TUI
Travelbags
Kras
Sunweb
Center Parcs
Roompot
Fletcher Hotels
Belvilla
Landal GreenParks
VakantieVeilingen
Eliza was here
D-Reizen

Populaire folders

Tips voor VakantieXperts korting

VakantieXperts

VakantieXperts bevat een uitzonderlijke en grote collectie van 210 reisbureaus die te vinden zijn over heel Nederland. Verder zijn ze ook een onafhankelijke reisbureauketen en beschikken ze over een afdeling die zich bezighoudt met onder andere groepsreizen en zakenreizen. Ook een callcenter behoort tot de keten. Ze hebben meer dan 800 medewerkers, zijn gevestigd in Hoofddorp en behoren tot een van de grootste reisbedrijven in Nederland. D-rt Retail B.V. heeft als partners D-reizen en VakantieXperts en is onderdeel van D-rt Groep B.V. De D-rt Groep op zich is weer deel van RT/Raiffeisen Touristik Group GmbH.

Diverse reisproducten bij VakantieXperts

Bij VakantieXperts ben je zowel in de reisbureaus van VakantieXperts als op de website terecht voor het kopen van de reisproducten van bijna alle Nederlandse én diverse buitenlandse reisorganisaties. Het bedrijf is een trendsetter in het geven van specialistisch advies en heeft ruime kennis die ze verschaffen over alle bestemmingen die jij je kunt indenken. De reisadviseurs vinden het belangrijk om de klanten die zich aanmelden te leren kennen, want zo kunnen ze als bedrijf ervoor zorgen dat elke individuele klant, dankzij de zeer persoonlijke relatie met hen een onvergetelijke vakantie kan beleven. Op maat worden er hele mooie en aantrekkelijke voorstellen gedaan, die vaak ook op deze website, Aanbiedingenfolders.nl, te zien zijn.

Calamiteitenfonds

Het bedrijf VakantieXperts is aangesloten bij het Calamiteitenfonds. Dat houdt in dat elke klant recht heeft op teruggave van een deel van het betaalde bedrag voor de reis en/of vergoeding van noodzakelijke kosten die erbij komen wanneer er sprake mocht zijn van een uitkeringsvatbare situatie als gevolg van een calamiteit. Als klant draag jij bij aan het Calamiteitenfonds. Hiermee garandeer je dat je in ieder geval bij een onvoorziene situatie aanspraak maakt op geld dat afkomstig is uit het Calamiteitenfonds als je vakantie door een AVNR-aangesloten reisorganisatie wordt uitgevoerd.

Missie en Visie

De visie van het bedrijf is om zich collectief in te zetten voor de toekomst van toerisme. Ze proberen er daarom altijd voor te zorgen dat klanten op een permanente manier vakantiedeals aangeboden krijgen die het voordeligst voor hen zijn. Ze leveren in ieder geval met de missie en visie een positieve bijdrage aan een duurzame toekomst van de reisbranche. In deze missie laten ze zien dat ze als bedrijf op een verantwoorde manier te werk gaan door onder andere de ecologische voetafdruk te minimaliseren. VakantieXperts zet zich in om oplossingen te bieden tegen de negatieve impact binnen de toerisme keten en streeft ernaar de partners en klanten te inspireren om hetzelfde te doen.

Solide vakantie

VakantieXperts bezit alle kennis om ervoor te zorgen dat er een geweldige vakantie wordt samengesteld voor de klanten. Omdat we met z’n allen maar één planeet hebben waar we zuinig op moeten zijn, gelooft VakantieXperts dat een vakantie pas echt zorgeloos is wanneer er bijna geen sprake is van een (negatieve) ecologische impact. Ook is het belangrijk voor hen dat de lokale bevolking met respect behandeld wordt, zowel op sociaal als economisch vlak. Het bedrijf vindt het belangrijk om zich in te zetten voor een duurzame toekomst van de reisbranche omdat ze bewust zijn van de impact van toerisme.

CO2-compensatie

Als je een besluit genomen hebt, probeer je ten eerste jouw vliegreis te compenseren. Dat is bij VakantieXperts binnen een paar seconde geregeld. Boek je bij hen in het reisbureau, dan kan jouw Persoonlijke Reisadviseur ervoor zorgen dat jouw CO2-compensatie meteen wordt geregeld. Bij een online boeking is het handig dit te laten weten, zodat het in orde wordt gemaakt. Door jouw CO2 compensatie kan er zonne-energie opgewekt worden in Thailand, en kunnen er kooktoestellen beschikbaar komen voor Ghana, zodat de Ghanese bevolking minder houtskool gebruikt. Ook de windenergie in Taiwan heeft hun aandacht.

Vragen en verder beleid

De website geeft verder een breder beeld van wat zij te bieden hebben en de beschrijving van de voorwaarden in de klantrelatie laat zien dat zij conform goede afspraken wensen te werken. Ook biedt de website ruime mogelijkheden om als klant zelf aan de slag te gaan. Met de verzameling aan leuke deals en de opties om de reisbureaus vragen te stellen of een afspraak te maken, kom je dichterbij jouw vakantiebestemming. De optie ‘mijn boeking’ geeft jou de ruimte om jouw eigen afspraken te zien en ook om de inzicht te verkrijgen in de financiële status. Het reisoverzicht is hierbij ook heel erg aan te bevelen.

De eigen blogs

Mooi zijn ook de eigen op maat geschreven blogs die jou indrukken geven van het aanbod van VakantieXperts en waar zij het allemaal over hebben als zij zeggen je van dienst te willen zijn. Eenmaal op de website, zoek je ook de D-deals op die leuke kortingen laten zien voor een snelle, maar ‘must do’ vakantie naar een van de waanzinnige plekken binnen het aanbod van VakantieXperts.

Over VakantieXperts

Wil je graag jouw vakantie via een reisbureau boeken? Dan heb je in Nederland niet meer de keus uit al te veel verschillende reisbureauketens. In de afgelopen jaren hebben namelijk veel reisbureaus de deuren moeten sluiten en/of zijn zij zich compleet op de digitale kanalen gaan richten. Hier is bij VakantieXperts in mindere mate sprake van; deze reisbureauketen heeft namelijk nog behoorlijk veel reisbureaus in ons land.

Via de website van VakantieXperts kan je direct de dichtstbijzijnde vestiging bij jou in de buurt vinden. Vul jouw woonplaats of postcode in en de website toont direct de dichtstbijzijnde vestiging. Bij die vestiging kan je vervolgens makkelijk en snel jouw favoriete vakantie (laten) boeken. De ervaren en gedreven medewerkers van de reisbureaus helpen, adviseren en informeren je graag zo uitgebreid mogelijk.

Wil je liever online een vakantie boeken? Ook dat is mogelijk bij VakantieXperts. Je kunt daarvoor op de website op ‘Online boeken’ klikken. Je krijgt dan direct enkele categorieën te zien: Last minutes, Alle vakanties, Caribbean, Duitsland, Frankrijk, Griekenland, Italië, Oostenrijk, Portugal, Spanje, Turkije, Verenigde Staten en D-Deals.

Je kunt op de website echter ook op ‘Bestemmingen’ klikken. Je kunt dan direct uit de verschillende continenten kiezen, waarna de website van VakantieXperts alle mogelijke vakanties toont. Je kunt hierdoor ook online direct de gewenste vakantie boeken. Eén van de voordelen van VakantieXperts is bovendien dat deze reisbureauketen samenwerkt met alle grote touroperators; je weet dus altijd wel een geschikte vakantie te vinden.

Heb je vragen? Je kunt daarvoor langsgaan bij het reisbureau bij jou in de buurt, maar je kunt ook contact opnemen met het hoofdkantoor van VakantieXperts. Daarvoor bel je naar 088 555 49 00, stuur je een bericht via Facebook, vul je een online contactformulier in of stuur je een mailtje naar [email protected]!