United Colors Of Benetton

nl.benetton.com

Mode

United Colors Of Benetton folder

Ontvang nu korting bij United Colors Of Benetton met folder aanbiedingen

United Colors Of Benetton folders

advertentie

United Colors Of Benetton Folder

Geldig van 28-12-2020 t/m 28-02-2021

> Folder bekijken

United Colors of Benetton Folder

Geldig van 17-12-2020 t/m 17-02-2021

> Folder bekijken

advertentie

Meer mode folders

Zeeman Folder

Nog 5 dagen geldig
Geldig van 09-01-2021 t/m 22-01-2021

> Folder bekijken

Jola Mode Folder Week 01

Alleen vandaag nog geldig
Geldig van 04-01-2021 t/m 17-01-2021

> Folder bekijken

Scapino Folder Week 02

Alleen vandaag nog geldig
Geldig van 11-01-2021 t/m 17-01-2021

> Folder bekijken

Primark Folder Week 02

Nog 1 dag geldig
Geldig van 11-01-2021 t/m 18-01-2021

> Folder bekijken

Ziengs Folder

Nog 1 dag geldig
Geldig van 04-01-2021 t/m 18-01-2021

> Folder bekijken

Mango Folder

Nog 1 dag geldig
Geldig van 09-01-2021 t/m 18-01-2021

> Folder bekijken

Suitable Sale Folder

Alleen vandaag nog geldig
Geldig van 08-01-2021 t/m 17-01-2021

> Folder bekijken

Mango Folder

Nog 1 dag geldig
Geldig van 09-01-2021 t/m 18-01-2021

> Folder bekijken

Meer mode winkels

Verlopen United Colors Of Benetton folders

Populaire folders

United Colors Of Benetton folders

TitelStartdatumEinddatum
United Colors Of Benetton Folder28-12-202028-02-2021
United Colors of Benetton Folder17-12-202017-02-2021
United Colors Of Benetton Folder26-10-202026-12-2020
United Colors Of Benetton Folder26-10-202026-12-2020
United Colors Of Benetton Folder15-10-202015-12-2020

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve United Colors Of Benetton folder?

Ja, er zijn op dit moment 2 actieve United Colors Of Benetton folders.

✅ Tot wanneer is de nieuwe United Colors Of Benetton folder van deze week geldig?

De nieuwe United Colors Of Benetton folder van deze week is geldig van 28-12-2020 t/m 28-02-2021.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de United Colors Of Benetton folder?

Blader nu snel door de United Colors Of Benetton folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Tips voor United Colors Of Benetton korting

Folder United Colors of Benetton

United Colors of Benetton, of kortweg Benetton, is een Italiaanse fabrikant van kleding. Het bedrijf bestaat sinds 1965 en werd in dat jaar opgericht in Ponzano Veneto. De naam van het bedrijf is de achternaam van de vier oprichters. De broers Luciano, Gilberto en Carlo samen met hun zus Giuliana Benetton. Het eerste filiaal van het bedrijf buiten Italië opende in 1968 haar deuren in Parijs. In 1980 werd een filiaal geopend in New York en in Tokio ging de eerste winkel van Benetton open in 1982. Voor de reclame-uitingen van het merk wordt altijd de slogan ‘United Colors of Benetton’ gebruikt.

Producten

De artikelen van United Colors of Benetton bestaan uit producten voor heren, dames en voor kinderen. Via de website van het bedrijf en in winkels wordt de kleding verkocht. In het assortiment voor dames zijn onder andere artikelen zoals jassen, vesten, truien, sweatshirts, topjes, T-shirts, shirts, blouses, jurken, rokken, jeans, broeken, ondergoed, pyjama’s en zwemkleding opgenomen. Voor heren worden er onder andere jassen, vesten, truien, sweatshirts, polo’s, T-shirts, shirts, broeken, ondergoed, pyjama’s en ook zwemkleding verkocht. Deze producten zijn ook verkrijgbaar voor kinderen in verschillende maten. Naast kleding heeft het bedrijf ook een breed aanbod van verschillende soorten accessoires om een outfit compleet te kunnen maken. Daarbij kun je denken aan artikelen zoals schoenen, handschoenen, mutsen, sjaals, petten en tassen.

Duurzaamheid

Voor een keten zoals United Colors of Benetton is duurzaamheid een belangrijk gegeven in de bedrijfsvoering. De artikelen die in de winkels en via de website van het bedrijf verkocht worden zijn allemaal afkomstig vanuit eigen fabrieken. Voor de producten die gemaakt worden in de fabrieken is het belangrijk dat deze van zoveel mogelijk natuurlijke en hernieuwbare materialen zijn. De kleding is voor het grootste deel gemaakt van producten zoals katoen, wol en linnen. Er worden jaarlijks ook steeds minder synthetische stoffen gebruikt.

Milieu

Bij een duurzaamheidsbeleid moet er ook gekeken worden naar de impact die de productie en het vervoer van de artikelen heeft op het milieu. Dat is dan ook een punt waarop United Colors of Benetton een eigen beleid heeft opgesteld. Zoals ze zelf stellen is niet alleen de kleur van het logo groen, maar ook de filosofie die door het bedrijf wordt nageleefd. Er wordt daarom zoveel mogelijk gewerkt aan het verminderen van energieverbruik, het terugbrengen van afvalstromen, de reductie van CO2 uitstoot en het recyclen van materialen en producten. Dit wordt gedaan tijdens de productie, het vervoer van de artikelen en in de winkels en andere vestigingen van United Colors of Benetton.

Winkels

De kleding van United Colors of Benetton is over de hele wereld te koop. De meeste winkels waar de producten van het bedrijf verkocht worden zijn te vinden in Europa. Buiten Europa zijn er veel winkels in India, Japan en in Zuid-Korea waar kleding van het merk verkocht wordt. In Nederland zijn er enkele tientallen verkooppunten van het bedrijf te vinden. Daar kun je als klant terecht voor het kopen van kleding van het merk en om de kleding ook te passen. De werknemers in de winkels staan je te woord en kunnen adviezen geven over de producten die er verkocht worden. Een ander voordeel van het kopen van de kleding in de winkels is dat je direct een overzicht kunt hebben van het hele assortiment en gemakkelijk een outfit kunt samenstellen.

Webwinkel

Een andere manier om de kleding van United Colors of Benetton te kopen is via de website van het bedrijf. Het complete assortiment is ook te bestellen in de webwinkel waarna het vervolgen thuisbezorgd kan worden. Op de website van United Colors of Benetton kun je verder ook informatie vinden over de manier waarop het bedrijf omgaat met verduurzaming. Verder wordt er online informatie gegeven en hulp geboden bij het uitkiezen van kleding in de juiste maten. Indien de kleren die je via de webwinkel gekocht hebt niet naar wens zijn of je liever een andere maat wilt hebben, dan kunnen deze met alle eenvoud worden teruggezonden.

Nieuwsbrief en folder

De kleding van United Colors of Benetton is te koop in winkels en via de webwinkel van het bedrijf. Regelmatig worden er nieuwe artikelen aan het assortiment toegevoegd of komt er een nieuwe collectie uit. Als je hiervan graag op de hoogte wilt blijven, dan kun je daarvoor een aanmelding doen voor de nieuwsbrief van het bedrijf via d website van United Colors of Benetton. Aanbiedingen en andere nieuwtjes met betrekking tot het assortiment kunnen ook teruggevonden worden op Aanbiedingenfolders.nl.

Over United Colors Of Benetton

Bij United Colors of Benetton kan je voor het hele gezin hoogwaardige, stijlvolle en fraaie kleding vinden. Voor zowel heren, dames als voor jongens en meisjes ben je hier aan het juiste adres.

Het bedrijf United Colors of Benetton maakt onderdeel uit van de holding Benetton Group SpA. Dit Italiaanse bedrijf werd in 1965 opgericht door de broers Luciano, Gilberto en Carlo Benetton. Ook hun zus Giuliana Benetton deed mee aan de oprichting van dit merk. Nadat in 1968 het eerste buitenlandse filiaal in Parijs geopend werd, ging het hard met het merk. De kleding werd al snel ook in New York en Tokio verkocht.

Voor het aanschaffen van de kleding kan je terecht in de webshop van het merk. Hier kan je een eerste keuze maken tussen ‘Dames’, ‘Heren’, ‘Jongens’ en ‘Meisjes’. Een andere keuze is overigens om voor ‘Sale’ te gaan; het merk stunt regelmatig fraaie kortingsacties. Als je bijvoorbeeld voor Heren kiest, krijg je vervolgens vele subcategorieën voorgeschoteld: Pants & Jeans, T-shirts & Polos & Shirts, Jumpers & Knitwear, Jackets & Coatc, Underwear & Homewear en Shoes & Accessoires. Je kunt dus in principe jouw hele kledingkast vullen met de artikelen van United Colors of Benetton. Dat is ook het geval voor de kledingkast van je kinderen.

De kledingstukken van United Colors of Benetton zijn ook te koop in de warenhuizen van De Bijenkorf. Deze warenhuizen vind je onder andere in Utrecht, Den Haag, Rotterdam en Amsterdam. Via de store locator op de website van het merk kan je de dichtstbijzijnde vestiging vinden.

Via Instagram en Facebook kan je op de hoogte blijven van de nieuwste aanbiedingen en collecties. Daarvoor kan je je overigens ook aanmelden voor de online nieuwsbrief. Voor alle vragen aan het merk kan je gebruik maken van een online contactformulier.