Victoria’s Secret

www.victoriassecret.com

Mode

Victoria’s Secret folder

Ontvang nu korting bij Victoria’s Secret met folder aanbiedingen

Victoria’s Secret folders

advertentie
advertentie

Meer mode folders

Zeeman Folder Week 43

Alleen vandaag nog geldig
Geldig van 17-10-2020 t/m 23-10-2020

> Folder bekijken

Scapino Folder Week 42

Nog 2 dagen geldig
Geldig van 12-10-2020 t/m 25-10-2020

> Folder bekijken

VanHaren Folder

Nog 2 dagen geldig
Geldig van 16-11-2020 t/m 25-10-2020

> Folder bekijken

Ziengs Folder Week 42

Nog 2 dagen geldig
Geldig van 12-10-2020 t/m 25-10-2020

> Folder bekijken

Novy Folder

Nog 5 dagen geldig
Geldig van 15-10-2020 t/m 28-10-2020

> Folder bekijken

Suitable Folder Week 43

Alleen vandaag nog geldig
Geldig van 17-10-2020 t/m 23-10-2020

> Folder bekijken

Meer mode winkels

Populaire folders

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Victorias Secret folder?

Helaas is er nu geen geldige Victorias Secret folder beschikbaar. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de Victorias Secret folder te ontvangen.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Victorias Secret folder van deze week geldig?

Er is op dit moment geen actieve Victorias Secret folder. Kom snel terug om te zien of er een nieuwe folder is.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Victorias Secret folder?

Blader nu snel door de Victorias Secret folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Over Victoria’s Secret

Het Amerikaanse lingeriebedrijf Victoria’s Secret is over de gehele wereld onwijs populair geworden. Dit komt enerzijds door de prachtige collecties van het merk, maar anderzijds ook door de zogeheten angels van het bedrijf. Deze angels, waaronder Doutzen Kroes in het verleden, stelen de show tijdens de modeshow van het bedrijf. Gedurende een modeshow stelt het bedrijf de nieuwe collectie voor; daar komen eigenlijk alle belangrijke mensen in de fashionwereld op af.

Via de Engelstalige website van het bedrijf kunnen alle Nederlandse consumenten naar hartenlust shoppen. In deze webshop kan je kiezen tussen de volgende productcategorieën: Bras, Panties, Lingerie, Sleep, Sport, Lounge, Beauty en Accessoires. Door de jaren heen heeft het bedrijf het aanbod flink uit weten te breiden. Het bedrijf biedt absoluut niet alleen maar lingerie aan, maar ook accessoires en beautyproducten. Per productcategorie vind je een behoorlijk divers aanbod van hoogwaardige producten terug.

Het is daarnaast ook mogelijk om de producten van Victoria’s Secret in één van de winkels te kopen. Deze winkels bevinden zich op Amsterdam Centraal, Schiphol Airport en Eindhoven Airport.

Bestel je online artikelen van Victoria Secret? Dan hoef je boven de 100 euro geen verzendkosten te betalen. Bij kleinere orders dien je 10 euro aan verzendkosten te betalen. Ben je uiteindelijk niet tevreden met de ontvangen artikelen? Dan is het, onder bepaalde voorwaarden, mogelijk om deze artikelen te retourneren. De retourvoorwaarden en -instructies zijn te vinden op de website van Victoria’s Secret.

Het is mogelijk om contact met de klantenservice van Victoria’s Secret op te nemen, maar deze klantenservice bevindt zich in Amerika. Je bent dus afhankelijk van het tijdsverschil en je moet in het Engels communiceren. Om in contact met deze klantenservice te komen, kan je het beste een live chat starten via de website van Victoria’s Secret. Via Twitter, Facebook, YouTube en Instagram kan je op de hoogte blijven van de nieuwste aanbiedingen en promoties van het merk.