Reizen

Travelbags

Ontvang nu korting bij Travelbags met folder aanbiedingen

Travelbags folders

advertentie
advertentie

Meer reizen folders

Schiphol See Buy Fly Folder

Geldig van 01-03-2020 t/m 30-04-2020

> Folder bekijken

TUI Cruises

Geldig van 01-11-2019 t/m 30-04-2021

> Folder bekijken

Center Parcs Magazine 2020

Geldig van 16-03-2020 t/m 31-12-2020

> Folder bekijken

Meer reizen winkels

Verlopen Travelbags folders

Populaire folders

Travelbags folders

TitelStartdatumEinddatum
Travelbags Kortingscode15-12-201922-12-2019

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Travelbags folder?

Helaas is er nu geen geldige Travelbags folder beschikbaar. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de Travelbags folder te ontvangen.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Travelbags folder van deze week geldig?

Er is op dit moment geen actieve Travelbags folder. Kom snel terug om te zien of er een nieuwe folder is.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Travelbags folder?

Blader nu snel door de Travelbags folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Over Travelbags

Steeds meer jongeren trekken naar Azië om rond te reizen. Wat heb je dan nodig? Juist, een travelbag. Waar kan je de beste travelbags vinden? Bij Travelbags! Deze leverancier heeft ondertussen ook winkels in Groningen, Hardenberg en Zwolle.

In de afgelopen jaren is Travelbags uitgegroeid tot één van de specialisten binnen de tassenbranche. Hierboven gaven we aan dat steeds meer jongeren naar het buitenland gaan om te reizen. Daar heb je een tas voor nodig. Maar, je hebt ook voor naar school of naar werk een tas nodig. Ook dergelijke tassen vind je bij Travelbags terug.

Het assortiment van Travelbags is behoorlijk uitgebreid te noemen. Als je in de online webshop gaat kijken, heb je de keus uit allerlei categorieën. Koffers, Trolleys, Reistassen, Laptoptassen, Schooltassen, Tassen, Rugzakken en Accessoires zijn de verschillende categorieën in de online webshop. Per categorie vind je vervolgens ongelooflijk veel verschillende soorten tassen terug. De kans is behoorlijk groot dat je jouw gedroomde tas bij Travelbags terugvindt.

Heb je online jouw gedroomde tas gevonden ?Dan kan je deze direct bestellen. Indien je voor 23:59 op werkdagen besteld, heb je de bestelling de volgende dag al in huis. Indien je orderwaarde meer dan 20 euro bedraagt, hoef je geen verzendkosten te betalen.

Als je niet tevreden met je tas bent, kan je deze gratis ruilen of retourneren. De termijn hiervoor bedraagt 14 dagen. Mocht je vragen over de retournering hebben, kan je contact opnemen met de klantenservice. Tussen maandag en vrijdag is de klantenservice tussen 08.30 en 21.00 uur beschikbaar. Op zaterdag kan je ook tussen 10.00 en 15.00 uur contact opnemen met Travelbags. Zij zijn te bereiken via klantenservice@travelbags.nl of 085-2250522.

Wil je graag inspiratie op doen? Je kunt Travelbags volgen op YouTube, Facebook, Twitter en Instagram. Op deze social media kanalen plaatst het bedrijf prachtige foto’s van allerlei soorten tassen en bijbehorende outfits.