Elektronica

Samsung folder

Ontvang nu korting bij Samsung met folder aanbiedingen

Samsung folders

advertentie
advertentie

Meer elektronica folders

Kijkshop Folder Week 33

Nog 5 dagen geldig
Geldig van 09-08-2020 t/m 16-08-2020

> Folder bekijken

Expert Folder Week 33

Nog 5 dagen geldig
Geldig van 10-08-2020 t/m 16-08-2020

> Folder bekijken

EP Folder Week 33

Geldig van 10-08-2020 t/m 21-08-2020

> Folder bekijken

Mediamarkt Folder

Nog 5 dagen geldig
Geldig van 02-08-2020 t/m 16-08-2020

> Folder bekijken

Meer elektronica winkels

Populaire folders

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Samsung folder?

Helaas is er nu geen geldige Samsung folder beschikbaar. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de Samsung folder te ontvangen.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Samsung folder van deze week geldig?

Er is op dit moment geen actieve Samsung folder. Kom snel terug om te zien of er een nieuwe folder is.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Samsung folder?

Blader nu snel door de Samsung folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Over Samsung

Samsung werd op 1 maart 1938 in Zuid Korea opgericht door de heer Lee Byung-Chull. Hij koos bewust voor de naam Samsung, aangezien deze naam in het Koreaans ‘drie sterren’ betekent. Bij de oprichting van het bedrijf wilde hij dat het bedrijf onwijs machtig zou worden en net zo lang als de sterren in de hemel zou bestaan. Zo ver is het nog lang niet, maar Samsung is wel uitgegroeid tot één van de grootste elektronicabedrijven. Het merk is in staat om te innoveren, het merk is wereldwijd actief en het merk is ondertussen onderverdeeld in verschillende divisies. Samsung Electronics is de meest bekende variant; deze divisie is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van onder meer de smartphones, televisies en koelkasten.

Ook in Nederland is Samsung goed vertegenwoordigd. Als je een kijkje op de website neemt, zie je direct dat het aanbod onwijs uitgebreid is. Je kunt kiezen tussen de categorieën ‘Mobiel’, ‘Televisie & Audio’, ‘Huishoudelijk’ en ‘IT’. Onder de categorie Mobiel vallen onder meer de smartphones, de tablets en de smartwatches (slimme horloges). Onder de categorie Huishoudelijk vallen onder meer de wasmachines, drogers, koelkasten, magnetrons, ovens, kookplaten en stofzuigers.

Voor het aanschaffen van de artikelen van Samsung kan je in Nederland bij veel bedrijven terecht. Bekende webshops zoals Coolblue en Bol.com verkopen deze producten, maar ook in winkels van bijvoorbeeld KPN en Vodafone worden de smartphones van Samsung verkocht. Met de online store locator kan je direct ontdekken welke fysieke winkel in jouw buurt de producten van Samsung aanbiedt.

Je kunt tegenwoordig op meerdere manieren contact opnemen met de Nederlandse klantenservice van Samsung. Je kunt bellen naar 088 909 0100, een Whatsapp bericht sturen via de website, via Facebook of Twitter je vraag stellen of gebruik maken van de Facebook community. Uiteraard kan je ook met je vragen terecht bij één van de wederverkopers van Samsung.