BJC Tools

BJC Tools folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor BJC Tools

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Suitable
Zeeman
Bristol
Zalando
H&M
Michael Kors
Ulla Popken
Norah
Mango
Topshop
Bonita
ABOUT YOU
Accessorize
Bonprix
ZARA
Wolford
Primark
C&A

Populaire folders

Tips voor BJC Tools korting

BJC Tools

BJC Tools is een technische groothandel met heel veel kennis, kunde en ervaring. Ze kunnen van alles en nog wat leveren voor de agrarische sector, de bouw en de industrie, maar ook voor veel meer dan dat ben je bij hen terecht. Wat vooral belangrijk is voor dit bedrijf is de dienstverlening en service, omdat dat hen los van het assortiment onderscheidt in de markt. Ook in alles rondom het assortiment heen is te merken dat de klant belangrijk is. In Erp heeft de groothandel hun oorsprong en van daaruit zijn ze verder gegroeid.

Bedrijfsuitbreiding

De groei van het bedrijf hebben ze te danken aan de focus op het bieden van de juiste service en het toevoegen van de showrooms in Made, Tholen, Raamsdonksveer en Eindhoven. De oorsprong in Erp verklaart waarom de showroom in Erp de grootste is en in op dat gebied een van de grootste in de regio. Bij BJC Tools vind je niet alleen een breed assortiment aan producten, maar ook ten aanzien van de merken, is er ruime keus.

Diversiteit

Het assortiment van het bedrijf bestaat niet alleen uit verschillende en uitzonderlijke merken, maar ook uit verschillende soorten apparaten. Enkele apparaten die bij BJC Tools te verkrijgen zijn, zijn: zitmaaiers, kettingzagen, freesmotoren, accu's, lampen en nog veel meer. Diversiteit in aanbod, prijs en kwaliteit zullen jou als klant zeker opvallen als je een van de goed geordende showrooms binnenstapt. Het bedrijf wil als technische groothandel meer doen en op die manier het klantenbestand, waar jij onderdeel van bent enorm, laten groeien. De showrooms moet je dus zien als een uitgebreide catalogus waar je alleen of samen met de deskundigen doorheen kunt bladeren, op zoek naar het perfecte gereedschap.

Diensten

BJC Tools levert verschillende diensten waaronder gereedschap keuring, sleutel kopie, slijpen van jouw gereedschap, maar ook voor het installeren en of onderhouden van jouw robotmaaier ben je bij hen terecht. Wat dit bedrijf ook uniek maakt, is het feit dat ze de eigen professionele werkplaats hebben waar je jouw gereedschap naar toe brengt om te laten keuren, repareren en te onderhouden volgens de laatste standaarden. Is dat niet een hele goede en geweldige uitkomst?

European Quality

De machines van Europese kwaliteit hebben in alle vier winkels van dit bedrijf een speciale label laten ontwikkelen. Klanten kunnen dan duidelijk het verschil zien tussen de machines van Europese kwaliteit en de machines van niet Europese kwaliteit. De klant kan dan zelf een keuze maken welke machine hij het liefst zou willen aanschaffen, maar alle machines die ze als bedrijf ter verkoop aanbieden zijn van een goede kwaliteit. Zij vinden zelf dat de doorsnee klant trotser moeten zijn op de machines die in Europa gemaakt worden, zodat steeds meer klanten deze machines gaan kopen. Op die manier wordt de concurrentie met machines uit andere landen ook steeds minder.

Koopjeshoek

Ben je opzoek naar een plek om voordelig machines en gereedschappen te kopen? Dan is de koopjeshoek echt speciaal aan jou aan te bevelen. In de koopjeshoek zijn er machines en gereedschappen te vinden die behoren tot de wat oudere modellen. De collectie die jij daar vindt, wordt over het algemeen iets goedkoper verkocht. Ook machines met een kleine schade zoals een krasje in de lak worden in de koopjeshoek geplaatst. Bij dergelijke machines staat er duidelijk aangegeven dat het een kleine schade heeft. Omdat zij weten dat ze kwalitatief hoogwaardige materialen verkopen, gelden de garantievoorwaarden voor zowel nieuwe machines als machines die worden verkocht in de koopjeshoek.

Artikelen en nieuws

Op de website van BJC Tools zijn er een aantal artikelen geschreven over de verschillende machines die ze verkopen. De klanten kunnen dus rustig het een en ander over de machines nalezen. Er zijn ook nieuwsberichten geplaatst om klanten een beter inzicht te geven in bijvoorbeeld de European Quality label of de garantie en nalevering. Indien je meer wilt lezen over de machines ben je op de pagina “artikelen en nieuws” terecht. Deze vind je op de website van BJC Tools. Om leuke koopjes op te zoeken kun je ook hier op Aanbiedingenfolders.nl een bezoekje brengen.

Abonneren voor de exclusieve BJC Tools nieuwtjes

Nieuws en leuke weetjes van BJC Tools, mis je niet graag. Het is daarom altijd aan te bevelen je op te geven voor de nieuwsbrief die vaak de laatste nieuwtjes beschrijft. Voor het in contact blijven met hen bekijk je dan de richtlijnen op de website en zorg je er in ieder geval voor dat je hen onder geen enkele voorwaarde mist.

Over BJC Tools

De groothandel BJC Tools staat bekend als een groothandel op het gebied van elektrisch gereedschap. Men biedt vanuit verschillende filialen een uitgebreid aanbod van elektrische gereedschappen aan, waarnaast men ook nog verschillende aanverwante diensten aanbiedt. Voor elke professional of doe-het-zelver biedt BJC Tools al met al interessante producten en/of diensten aan. Dat is ook duidelijk terug te zien in de groei die deze onderneming doorgemaakt heeft.

Op het moment van schrijven heeft BJC Tools een florerende webshop én meerdere filialen in ons land. Op de website van deze onderneming kan je op ‘Filialen’ klikken, waarna je een keus kunt maken uit de verschillende filialen: Erp, Eindhoven, Made en Tholen zijn de plaatsen waarin deze filialen te vinden zijn. Op de website van BJC Tools vind je dus meer informatie over deze filialen.

Daarnaast kan je online ook het uitgebreide assortiment van deze onderneming inzien én direct aanschaffen. Je hebt hiervoor de keus tussen onder meer de volgende productcategorieën: Accu machines, Machines, Bedrijfskleding, Bevestigingsmaterialen, Handgereedschap, Diamantgereedschap, Lasapparatuur, Lucht & Pneumatiek, Meetapparatuur, Tuin en Park, Tuin handgereedschap, Veiligheid & Bescherming en Verbruiksartikelen.

Bestel je online voor meer dan 75 euro exclusief BTW? Dan stuurt BJC Tools de artikelen volledig kosteloos naar je op. Je kunt de artikelen al binnen enkele werkdagen in huis verwachten. Bij kleinere orders gaat de verzending net zo snel, alleen dien je daar 7,95 euro exclusief BTW voor te betalen. Het retourneren van de artikelen is mogelijk binnen een termijn van 14 dagen. Het retourneren in één van de filialen is volledig gratis; voor een retournering per post dien je zelf de retourneringskosten te betalen.

Voor meer vragen over de retournering – en voor alle andere vragen – kan je contact opnemen met de klantenservice van BJC Tools. Daarvoor kan je mailen naar [email protected] of bellen naar 0413 21 1156. Ook is het mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met één van de filialen van deze technische groothandel.