Suitable

Gratis verzending
www.suitableshop.nl

Mode

Suitable

Ontvang nu korting bij Suitable met folder aanbiedingen

 » 
 » 
 » 

Suitable folders

advertentie

Sale

Nog 5 dagen geldig
Geldig van 10-01-2020 t/m 26-01-2020

> Folder bekijken

advertentie

Suitable acties

40%
korting

Tijdens de Suitable Winter Sale ontvang je tot wel 40% korting

Toegevoegd op 27 december - Geldig tot en met 27 januari

Meer mode folders

Zeeman folder week 04

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 18-01-2020 t/m 24-01-2020

> Folder bekijken

Magazine

Geldig van 10-12-2019 t/m 10-02-2020

> Folder bekijken

Bristol Wintersport Folder

Geldig van 29-11-2019 t/m 01-03-2020

> Folder bekijken

Catalogus

Geldig van 14-01-2020 t/m 16-03-2020

> Folder bekijken

Nieuw

Geldig van 09-01-2020 t/m 17-02-2020

> Folder bekijken

Ulla Popken Lookbook

Nog 6 dagen geldig
Geldig van 29-11-2019 t/m 27-01-2020

> Folder bekijken

Meer mode winkels

Verlopen Suitable folders

Populaire folders

Openingstijden van Suitable winkels bij jou in de buurt

Verlopen Suitable aanbiedingen

Meest gebruikte Suitable kortingscodes

KortingOmschrijvingVerloopt op
€20,- waardechequeSuitable kortingscode voor €20,-07-04-2019

Tips voor Suitable korting

Suitable folder

Kleren maken de man en dat geldt zeker als je een pak aanschaft. Om er zeker van te zijn dat je een goed en goed passende outfit uitzoekt is het zaak dat je altijd de juiste informatie inwint maar ook goed alles leest wat er over bepaalde kleding te vinden is. Op suitableshop.nl vind je alle kledingstukken die je als man maar nodig kunt hebben zodat je meteen klaar bent op één adres om je aankopen te doen.

Kijk eens in de Outlet van Suitable

Suitable verkoopt producten voor diverse beurzen. Wil je graag wat nieuws hebben om aan te trekken maar wil je er niet teveel geld aan uitgeven? Dan kun je bij Suitable ook een kijkje nemen in de Outlet. Daarin vind je tal van kledingstukken en accessoires tegen gereduceerde prijzen. Daarnaast vind je op de website dagelijks een nieuwe dagaanbieding waar je gebruik van kunt maken. Op de website staan tevens de acties vermeld die op een bepaald moment lopen en waar je gebruik van kunt maken.

Winkels van Suitable

Vind je het wat moeilijk om kleding online te bestellen en wil je deze liever toch eerst even passen, ook om te voorkomen dat deze geretourneerd dient te worden? Dan kun je daarvoor ook naar één van de zestien winkels van Suitable gaan. Op de website vind je een overzicht van alle winkels. Klik je op een bepaalde vestiging dan krijg je de adresgegevens te zien en de openingstijden van het betreffende filiaal.

Het juiste kledingstuk vinden

Een kledingstuk uitzoeken bij Suitable in de webshop kun je op verschillende manieren aanpakken. Zo kun je een trefwoord invoeren dat weergeeft waar je naar op zoek bent. Daarnaast kun je kiezen voor een bepaald soort kledingstuk dat je wilt hebben. Op die manier krijg je alleen de artikelen te zien die bij jouw wensen aansluiten. Ben je gek op kleding van een bepaald merk? Dan breng je die filter aan zodat je alleen te zien krijgt wat ze van dit merk in het assortiment hebben. Op deze manier wordt de kans dat je het juiste artikel vindt alleen maar groter en hoef je nooit lang ergens naar te zoeken. Ideaal dus voor mannen die niet van shoppen houden.

Informatie en advies op de website

Wil je graag meer weten over Suitable voordat je er iets bestelt? Dan kun je daarvoor ook op de website terecht. Je vindt er alle informatie over bestellen, betalen, leveren en retourneren maar kunt er ook terecht met klachten. Als je advies nodig hebt over een bepaald product kun je contact met ze opnemen. Je vindt er tevens informatie over hoe je je kledingmaat kunt bepalen.

Over Suitable

Suitable, Engels voor fatsoenlijk of toepasselijk, is dé naam voor herenmode en dat is zowel online als offline. Ze richten zich op de moderne man die vooral stijl heeft en Suitable vormt daar een prachtige rol in.

Ze hebben 16 winkels verspreid over heel winkels waar je zelf heen kunt om te passen en om advies te vragen aan de verkopers, maar je kan ook 24/7 op hun webshop terecht voor de laatste herenmode. Daarbij bieden ze uitstekende service: zo kunnen dingen die niet helemaal passen op maat worden gemaakt en zijn zeer flexibel met ruilen en garantie.

Leden van Suitable profiteren daarbij nog van net even wat meer dan normale klanten. Als Suitable lid heb je bijvoorbeeld geld terug garantie en meer voordeelacties. Daarnaast heb je ook nog eens extra lang garantie op de kleding die je bij Suitable aanschaft.

Al met al is Suitable dus jouw ideale bron van mannenkleding. Suitable heeft overigens ook een eigen merk kleding, waarbij de balans tussen kwaliteit, mode en prijs in het gouden midden ligt. Als merken je niet heel veel interesseren, maar vindt vooral kwaliteit voor een goede prijs belangrijk dan is het eigen waarschijnlijk wel iets wat je zoekt.