Reizen

Alltours folders

Alltours folders

Ontvang nu korting bij Alltours met folder aanbiedingen

advertentie
advertentie

Meer reizen folders

TUI Folder

Geldig van 01-11-2021 t/m 31-10-2022

> Folder bekijken

TUI Folder

Geldig van 30-01-2022 t/m 31-01-2023

> Folder bekijken

Oad Folder

Geldig van 01-04-2022 t/m 30-11-2022

> Folder bekijken

TUI Stedentrips Folder

Geldig van 01-05-2022 t/m 30-11-2022

> Folder bekijken

TUI Folder

Geldig van 01-05-2022 t/m 30-11-2022

> Folder bekijken

Oad Folder

Geldig van 01-04-2022 t/m 30-11-2022

> Folder bekijken

TUI Folder

Geldig van 01-05-2022 t/m 30-11-2022

> Folder bekijken

Oad Magazine

Geldig van 28-07-2022 t/m 28-02-2023

> Folder bekijken

advertentie

Meer reizen winkels

Verlopen Alltours folders

Populaire folders

Veel gestelde vragen

Welke aanbiedingen staan er deze week in de Alltours folder?

Blader nu snel door de Alltours folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Is er op dit moment een actieve Alltours folder?

Helaas is er nu geen geldige Alltours folder beschikbaar. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de Alltours folder te ontvangen.

Tot wanneer is de nieuwe Alltours folder van deze week geldig?

Er is op dit moment geen actieve Alltours folder. Kom snel terug om te zien of er een nieuwe folder is.

Tips voor Alltours korting

Alltours

Sinds de oprichting in 1974 heeft Alltours het hun missie gemaakt om het reizen niet alleen betaalbaar, maar ook interessant te houden. Met genoeg bestemmingen die dichtbij of ver gelegen zijn, zorgen ze ervoor dat je geniet van jouw reis en na die reis nog wat centjes op zak hebt. Met meer dan 1,5 miljoen vakantiegangers, maken ze er werk van dat ook zelfs jij de tour van je leven met hen kan beleven.

De beste Alltours pakketten

Alle pakketten hebben als doel om jou een ruime kijk te geven op de aanbiedingen en je in staat te stellen van een goed aanbod te genieten. Vanuit de website kun je met de pakketten jouw reis personaliseren. Je kunt zelf jouw eindbestemming invoeren, de luchthaven naar keuze opgeven, aangeven met hoeveel man je reist en voor hoeveel dagen je het verblijf nodig zal hebben. Verder kun je zelf jouw hotel naar keuze boeken. Ook daarvan hebben ze vele mogelijkheden voor jou beschikbaar gemaakt en tot slot mag je uitzoeken welke van de vluchten het geschiktst voor jou uitkomt. Ze bieden je de gelegenheid om van de meest populaire hotels gebruik te maken, maar dan ook tegen de meest voordelige prijzen. Dus zelfs wanneer je twijfels hebt om op reis te gaan, zorgen zij ervoor dat ze met de aanbiedingen jouw twijfelend gevoel snel omzetten naar zekerheid.

Maak gebruik van de laatste minuten vakantietrip

Het kan ook wel eens voorkomen dat je op het laatste moment van gedachten veranderd en toch ervoor kiest om op reis te gaan. Ook dan voorziet Alltours in wat jij wenst. Met de last minute mogelijkheid bieden ze niet alleen de beste laatste moment eindbestemmingen, maar ook nog steeds de beste prijzen. Kies op de website voor de “ last minute” categorie en boek gauw jouw trip naar welke bestemming je dan ook zou willen gaan. Ga dan toch even wat ontspannen, al is de trip op het laatste moment gepland!

Kijk ook mee naar de prijzen die ze voor de gehele familie hebben

Met de familie op reis gaan, is altijd even fijn. Bij Alltours zijn zij zeker de mening toegedaan dat je ook op jouw familie reis centen moet kunnen besparen. De kinderprijzen zijn daarvoor zorgvuldig samengesteld en zorgen ze in ieder geval ervoor dat jij kunt genieten met de totale familie van een welverdiende vakantie. Je kunt de website bezoeken en meer hierover lezen.

Meer over de diensten

Reizen heeft min of meer als voornaamste doel voor ontspanning te zorgen. Deze ontspanning wens je vast wel vanaf de planning en gedurende de hele reis te ervaren. Daarom biedt Alltours ook goede service op het gebied van auto’s verhuren, bagageregeling en reisverzekering. Voor het huren van auto’s kun je de website bezoeken en van hieruit geven ze jou door welke de geschiktste plekken zijn om jouw auto te huren. Bij de bagageregeling zorgen ze ervoor dat je vanuit de website rechtstreeks en makkelijk bij jouw desbetreffende luchtvaartmaatschappij terecht komt en voor wat betreft de reisverzekering bieden ze een ruime keuze aan verzekeringen die je kunt afsluiten. Hierover lees je meer op de website, waarna je snel jouw reisverzekering afsluit.

Maak gauw contact met Alltours

Reizen of het boeken van verblijfplaatsen hoeft geen lastig proces voor jou te zijn. Bij Alltours zit je nooit met onbeantwoorde vragen. Dat hebben ze liever niet. Dit is dus de reden waarom je deze meteen aan hen kunt doorspelen. Het team bij de klantenservice is speciaal voor jou samengesteld uit de beste deskundigen, die je met al jouw vragen verder helpen. Vanuit de website hebben ze een contactformulier voor je openstaan, welke je rustig en vooral met al jouw gegevens en informatie kunt invullen om vervolgens dit naar hen op te sturen. De klantenservice neemt al jouw vragen in behandeling en koppelt de juiste informatie terug met jou. Ze bieden ook de boekings-hotline, waarvan je snel en gratis gebruik kunt maken uit het vaste netwerk.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en geniet verder van de voordelen

Om er zeker van te zijn dat al de acties, kortingen en last minute deals jou als eerst tegemoet komen, kun je meteen inschrijven voor de nieuwsbrief. Alltours heeft constant lopende activiteiten en nieuwsberichten en ze willen jou graag hiervan blijvend op de hoogte stellen. Deze zie je ook hier op Aanbiedingenfolders.nl. Bij Alltours bezoek je de website, geeft jouw naam en e-mailadres door en ze pakken de rest zelf voor je op.

Over Alltours

Ruim 40 jaar geleden werd de touroperator Alltours opgericht. De oorsprong van dit bedrijf is in Duitsland te vinden, maar door de jaren heen is het bedrijf ook in andere landen actief geworden. Ook veel Nederlanders maken daardoor met veel plezier gebruik van de diensten van Alltours; dit is één van de aangewezen touroperators voor het boeken van heerlijke vakanties.

Via de website van Alltours ben je direct in staat om jouw gewenste vakantie uit te zoeken. Je kunt daarbij gebruik maken van de handige filterfuncties, waardoor je bijvoorbeeld direct jouw voorkeuren aan kunt geven. Op basis van jouw voorkeuren toont de website van Alltours vervolgens direct de mogelijke vakanties en bestemmingen.

Wil je liever zelf gericht zoeken? Dan kan je in de bovenbalk op de website kiezen tussen de volgende categorieën: Pakketreis, Lastminute, Hotel, Vlucht, Merken, Allsun Hotels en Verre Reizen. Per categorie vind je een divers aanbod van mogelijke vakanties terug, waarbij het bedrijf bewust een uitgebreid aanbod van bijvoorbeeld accommodaties aanbiedt. Alltours probeert het op deze manier voor een ieder mogelijk te maken om een heerlijke vakantie te boeken.

Heb je online de gewenste vakantie gevonden? Dan is het ook direct mogelijk om deze vakantie via de website te boeken. Het is hierbij wel goed om naar de algemene voorwaarden betreffende bij de reis te kijken; Alltours probeert een uitmuntende service te verlenen, maar je moet wel altijd scherp zijn op de voorwaarden die gelden. Let bijvoorbeeld goed op of het nog mogelijk is om de reis te wijzigen of te annuleren.

Heb je vragen over een bepaalde reis? Of wil je van advies worden voorzien? Je kunt op verschillende manieren in contact komen met de klantenservice van Alltours. Je kunt een online contactformulier via de website invullen, maar je kunt ook bellen naar 00800 25 58 68 77.