Telecombinatie

www.telecombinatie.nl

Telecom

Telecombinatie folders

Ontvang nu korting bij Telecombinatie met folder aanbiedingen

Telecombinatie folders

advertentie

Telecombinatie Folder

Nog 2 dagen geldig
Geldig van 12-11-2021 t/m 30-11-2021

> Folder bekijken

advertentie

Meer telecom folders

KPN Folder

Nog 2 dagen geldig
Geldig van 01-10-2021 t/m 30-11-2021

> Folder bekijken

T-Mobile Folder

Nog 2 dagen geldig
Geldig van 01-11-2021 t/m 30-11-2021

> Folder bekijken

KPN Folder Black Friday

Nog 2 dagen geldig
Geldig van 17-11-2021 t/m 30-11-2021

> Folder bekijken

Vodafone Folder

Nog 2 dagen geldig
Geldig van 07-11-2021 t/m 30-11-2021

> Folder bekijken

Phone House Folder

Geldig van 17-11-2021 t/m 12-12-2021

> Folder bekijken

T-Mobile Folder

Geldig van 06-11-2021 t/m 31-12-2021

> Folder bekijken

Welcom Folder

Nog 2 dagen geldig
Geldig van 09-11-2021 t/m 30-11-2021

> Folder bekijken

Belsimpel Folder

Nog 2 dagen geldig
Geldig van 10-11-2021 t/m 30-11-2021

> Folder bekijken

Meer telecom winkels

Verlopen Telecombinatie folders

Populaire folders

Telecombinatie folders

TitelStartdatumEinddatum
Telecombinatie Folder12-11-202130-11-2021
Telecombinatie Folder01-11-202114-11-2021
Telecombinatie Folder19-10-202131-10-2021
Telecombinatie Folder01-10-202131-10-2021
Telecombinatie Folder10-09-202117-10-2021

Openingstijden van Telecombinatie winkels bij jou in de buurt

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Telecombinatie folder?

Ja, er is op dit moment 1 actieve Telecombinatie folder.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Telecombinatie folder van deze week geldig?

De nieuwe Telecombinatie folder van deze week is geldig van 12-11-2021 t/m 30-11-2021.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Telecombinatie folder?

De meest populaire aanbiedingen van deze week uit de nieuwste Telecombinatie folder zijn Internet & TV Met 50 Mb-s, Samsung Galaxy A32 128 GB en Xbox Series S, Phillips 32" Full HD LED TV, SuperWifi Of Extra Korting.

Tips voor Telecombinatie korting

Telecombinatie folder

Sinds 1995 is Telecombinatie een inkooporganisatie die verschillende franchise ondernemingen aan haar verbonden heeft. Deze zogenoemde dealers verkopen onder andere telefoons en bijbehorende accessoires. Ook moet je denken aan mobiele abonnementen, data abonnementen en vaste aansluitingen en deze worden aan zowel particuliere als zakelijke mensen verkocht. Door met hun bedrijf aan te sluiten bij Telecombinatie kregen ze toegang tot een handig en geavanceerd it-systeem. Dit is vooral fijn voor de administratieve kant van de winkels. Dit werd in alle winkels hetzelfde gedaan en maakte dat het een goedlopende telecomorganisatie werd. Vandaag de dag werkt dit nog steeds zo. Inmiddels heeft het bedrijf bijna 100 winkels die onder de organisatie vallen en volgens dezelfde formule werken.

Welkom

Voor Telecombinatie staat de klant voorop. Ze vinden het dan ook erg belangrijk om in oplossingen te denken en hierbij niet altijd perse rekening te moeten houden met procedures. De verkoopadviseurs in de winkel proberen de klanten een goede ervaring te geven en proberen altijd een juiste oplossing te vinden die het beste aansluit bij jouw voorkeuren. In alle winkels van het bedrijf waar je binnenstapt voel je je direct welkom, hangt er een goede en relaxte sfeer en word je ontvangen met een glimlach. Voor de organisatie staan een hoog serviceniveau, klantvriendelijkheid en een goede technische dienst hoog in het vaandel. Alles om jou als klant elke keer weer optimaal van dienst te kunnen zijn. Het bedrijf wil graag dat je met een goed gevoel de winkel verlaat.

Breed assortiment

Aangezien 1 overkoepelende organisatie de inkopen en het contact met leveranciers en fabrikanten doet, kunnen de winkels bijvoorbeeld alle mogelijke telefoonmerken aan je aanbieden. Echter verkopen de winkels veel meer dan alleen telefoons. Mocht je op zoek zijn naar een nieuw internet, tv en bellen abonnement kan Telecombinatie je ook verder helpen. Ook voor Energie, smart home, smartphone reparaties en telefoonverzekeringen kun je bij ze aankloppen. Ze kunnen je hier goed bij helpen en door dit te combineren onder 1 dak, hoef je niet verschillende winkels af om te zoeken naar het juiste aanbod. Als je bijvoorbeeld een nieuwe energie maatschappij zoekt, krijg je in de winkel de best passende leverancier te zien en tevens kunnen ze alles qua overstap ook voor je regelen.

Winkelzoeker

In totaal zijn er 96 Telecombinatie winkels te vinden in Nederland en is er in elke windstreek wel een winkel te vinden. Op de webpagina van het bedrijf kun je precies zien waar deze gevestigd zijn. Door je plaatsnaam of postcode in te voeren, vind je direct een winkel bij jou in de buurt. De adresgegevens van de winkels staan er geschreven en ook een telefoonnummer van de winkel, mocht je contact op willen nemen. Als je een winkel gekozen hebt, kun je hier ook de openingstijden van zien. Tevens is het mogelijk om via de webpagina een afspraak te maken voor een bezoek aan de winkel. Zo weet je dat je direct geholpen wordt en de verkoopadviseur echt de tijd voor je heeft om jouw voorkeuren te bespreken.

Nieuws

Per winkel is ook aangegeven voor welke producten je er terecht kunt en ook een e-mail adres om via de e-mail contact op te nemen. Het bedrijf heeft geen nieuwsbrief, maar wel een nieuws afdeling op de webpagina. Je klikt gewoon op nieuws en zo zie je direct alles wat met Telecombinatie te maken heeft. Daarnaast vind je daar ook tips en tricks met betrekking tot bijvoorbeeld je telefoon, internet of televisie. Ook kondigt het bedrijf hier de laatste releases van toestellen aan, zodat je alvast even een sneak preview kunt zien. De acties van Telecombinatie staan ook online op de website. Door regelmatig de website te checken, blijf je hier simpel van op de hoogte. Ook door ze op Facebook te liken, blijf je eenvoudig bij.

Folder en website

De acties van het bedrijf zijn naast online ook te vinden in de folder van Telecombinatie. Deze is in te zien op de webpagina Aanbiedingenfolders.nl en wordt constant ge-update als er weer een nieuwe versie is. Om je alvast in te lezen alvorens je naar de winkel gaat, is het ook een goed idee om een bezoekje te brengen aan de website van Telecombinatie. Hier staat al een groot gedeelte van wat het bedrijf te bieden heeft online met uitleg en tips. Zo vertellen ze ook alle ins en outs over de merken, leveranciers en aanbieders waar ze jou producten of abonnementen van aanbieden. Zo kun je alvast een beetje bekijken wat bij jou past, zodat je goed voorbereid naar de winkel gaat.

Over Telecombinatie

Smartphones en tablets; het zijn tegenwoordig onmisbare apparaten. We durven zelfs te stellen dat we tegenwoordig in een digitale maatschappij leven. Het contact met vrienden gaat via de telefoon en ook op zakelijk vlak heb je ontzettend veel aan een telefoon. Daarbij speelt uiteraard ook het internet een grote rol én ook op het gebied van televisie hebben de nodige ontwikkelingen zich afgespeeld.

Telecombinatie heeft zich volledig toegelegd op mobiel, internet, tv, bellen en energie. Daarnaast is het ook mogelijk om bij Telecombinatie je mobiel of tablet te laten repareren. We kunnen dus wel beweren dat Telecombinatie een ontzettend uitgebreid aanbod van diensten heeft.

Wil jij al je contracten voor in huis goed geregeld hebben? Je kunt al je contracten bij Telecombinatie afsluiten. Je krijgt dan één factuur, je bespaart een hoop tijd en de adviseurs van Telecombinatie helpen je hier graag bij. Je kunt dan ook één van de vele winkels van Telecombinatie bezoeken. Deze winkels zijn over het hele land verspreid en zijn voor jou een ideale mogelijkheid om in contact te komen met Telecombinatie.

Overigens is het ook nog goed om te weten dat Telecombinatie samen werkt met alle grote providers en leveranciers. Denk hierbij aan Vodafone, KPN, T-mobile, Ben, Samsung, XS4all, Apple, Ziggo, Qurrent, NLE, Delta en Tele2.

Zoals gezegd ben je bij Telecombinatie ook aan het juiste adres voor allerlei zaken omtrent je telefoon en tablet. Onder andere service, verzekering en reparatie behoren tot het dienstenpakket.

Wil je contact met Telecombinatie opnemen? Dan moet je één van de vestigingen benaderen.