Wonen

Woonq folder

Ontvang nu korting bij Woonq met folder aanbiedingen

Woonq folders

advertentie
advertentie

Meer wonen folders

Leen Bakker Folder Week 42

Alleen vandaag nog geldig
Geldig van 12-10-2020 t/m 25-10-2020

> Folder bekijken

Blokker Cadeau Folder

Alleen vandaag nog geldig
Geldig van 12-10-2020 t/m 25-10-2020

> Folder bekijken

Blokker Folder Week 42

Alleen vandaag nog geldig
Geldig van 12-10-2020 t/m 25-10-2020

> Folder bekijken

Kwantum Folder Week 42

Alleen vandaag nog geldig
Geldig van 12-10-2020 t/m 25-10-2020

> Folder bekijken

Marskramer Folder

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 15-10-2020 t/m 28-10-2020

> Folder bekijken

Xenos Folder Week 43

Nog 7 dagen geldig
Geldig van 19-10-2020 t/m 01-11-2020

> Folder bekijken

Meer wonen winkels

Populaire folders

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Woonq folder?

Helaas is er nu geen geldige Woonq folder beschikbaar. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de Woonq folder te ontvangen.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Woonq folder van deze week geldig?

Er is op dit moment geen actieve Woonq folder. Kom snel terug om te zien of er een nieuwe folder is.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Woonq folder?

Blader nu snel door de Woonq folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Over Woonq

Dé woonwinkel van Nederland. Met die woorden weet de woonwinkel Woonq zichzelf te omschrijven. Deze woonwinkel heeft gekozen om alleen een webshop op te starten én geen winkel te openen. Hierdoor is het bedrijf, naar eigen zeggen, in staat om de best mogelijke service te verlenen. De kosten worden bovendien laag gehouden, waardoor de meubels betaalbaar zijn bij Woonq.

Mocht je de meubels van Woonq aan willen schaffen, kan je dus alleen via de webshop deze meubels aanschaffen. In deze webshop kan je daarvoor kiezen tussen de volgende categorieën: Wonen, Slapen, Verlichting, Vloerkleden, Boxsprings, Tuin en Woonaccessoires. Per categorie vind je een divers aanbod van hoogwaardige meubels terug tegen scherpe prijzen.

Heb je online de gewenste meubels voor in jouw huis gevonden? Dan kan je deze direct bestellen en op elk gewenst adres laten bezorgen. Let bij het afrekenen van jouw winkelmandje goed op de verzendkosten die getoond worden. Deze verzendkosten zijn namelijk afhankelijk van de grootte van de bestelde producten. Producten zoals een boxspring en een kast worden door een speciale bezorgdienst van Woonq op elk gewenst adres bezorgd. Let hierbij dus wel goed op de verzendkosten die gehanteerd worden.

Ben je niet tevreden met de meubels die je ontvangen hebt? Dan heb je 14 dagen de tijd om deze te retourneren. Je kunt hiervoor jouw retour via de website van Woonq aanmelden. Je hoeft vervolgens alleen maar de vervolgstappen te doorlopen, waarbij je wel rekening moet houden met het feit dat de retourkosten voor eigen rekening komen.

Heb je vragen? De klantenservice van Woonq staat dagelijks van 09.00 tot 21.00 uur voor je klaar. Je kunt hiervoor bellen naar 0850 04 38 55 of mailen naar klantenservice@woonq.nl. Via Facebook, Instagram en Pinterest blijf je op de hoogte van de nieuwste collecties en aanbiedingen. Via die social media kanalen kan je ook nog contact opnemen met de klantenservice.