Yest

Yest folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Yest

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Suitable
Zeeman
Bristol
Zalando
H&M
Michael Kors
Ulla Popken
Norah
Mango
Topshop
Bonita
ABOUT YOU
Accessorize
Bonprix
ZARA
Wolford
Primark
C&A

Populaire folders

Tips voor Yest korting

Folder Yest

Als je voor exclusieve kleding gaat dan ben je bij Yest aan het juiste adres. Dit is een internationaal modelabel met Nederlandse roots waarbij je trendy kleding kunt bestellen via de website, maar ook naar een van de vestigingen kunt gaan als je dat liever doet.

Raadpleeg de lookbooks als je op zoek bent naar inspiratie

Veel kledingaanbieders brengen regelmatig een folder of lookbook uit waarin je de laatste mode kunt vinden. Is dit nu bij Yest het geval? Dan kun je er zeker van zijn dat je dit magazine of de folder online vindt maar zijn deze er nu niet als jij kijkt? Dan kun je voor meer inspiratie op modegebied het beste even op de website van Yest zelf kijken. Hier vind je onder het kopje Inspiration diverse lookbooks die je kunt raadplegen. Deze betreffen een afzonderlijk modeseizoen zodat jij kunt zien wat er juist dan trendy is.

Eerst een account aanmaken voor toegang tot de webshop

De website van Yest is in het Engels maar dat zal voor de meeste mensen geen probleem zijn. De mode kun je immers ook gewoon op de afbeeldingen in het lookbook bekijken dus dat is makkelijk zat. Als je iets gevonden hebt dat je wel aanstaat dan kun je bekijken of dit leverbaar is vanuit de webshop van Yest. Om toegang te krijgen tot de webshop dien je wel eerst een account aan te maken. Heb je dit eenmaal gedaan, dan kun je daarna gewoon inloggen met je eigen gebruikersnaam en wachtwoord en hoef je niet iedere keer opnieuw je gegevens in te voeren.

Hoe maak je een account bij Yest aan?

Om je aan te melden geef je eenmalig je persoonlijke gegevens door. Denk hierbij aan je naam, adres, emailadres en het land waar je woont. Shop je niet als particulier maar voor een bedrijf? Dan kun je de gegevens daarvan ook achterlaten. Stel, je hebt zelf een boetiek en interesse om de kleding van Yest in het assortiment op te nemen. Dan doe je dat met het aanmaken van een account op een snelle en veilige manier. Yest weet dan ook meteen met wie ze te maken hebben als je vragen hebt of een bestelling wilt doen.

Waar wordt de kleding van Yest verkocht?

Wil je graag een winkelfiliaal van kleding van het merk Yest bezoeken? Vul dan via de Storelocator die je op de website vindt je postcode in, zodat er gezocht kan worden naar de winkels bij jou in de buurt waar de mode van Yest wordt verkocht. De resultaten worden voor je weergegeven en er staat bij hoe ver dit bij je vandaan is. Daarnaast vind je de gegevens van de boetiek of winkel zodat je weet waar je terecht kunt. Er zijn veel winkels verspreid over heel de wereld waar dit merk in de collectie zit, dus ook in Nederland. De winkels dragen dan niet de naam van het merk maar dat zie je direct staan op de site. Zo weet je wel meteen waarvoor je er terecht kunt.

Houd alle nieuws omtrent Yest bij op social media

Wil je geen enkel nieuwtje meer missen als het om kleding van het merk Yest gaat? Dan is het slim het merk te volgen via social media. Yest is actief op zowel Facebook als Instagram zodat je daar alle nieuwtjes kunt lezen en ook zelf een reactie kunt achterlaten. Andere mensen die reeds eerder klant waren bij Yest kunnen er ook hun ervaringen achterlaten zodat jij deze kunt lezen.

Met vragen kun je op verschillende manieren bij Yest terecht

Wil je iets anders weten of contact opnemen met Yest? Dan kun je dit in Nederland doen door een mailtje te sturen of te bellen met de klantenservice van Yest in Beverwijk. Je mag ook altijd een berichtje en je gegevens achterlaten op het contactformulier dat je op de website vindt. Een medewerker van Yest neemt dan zo snel mogelijk met jou contact op om je verder te helpen.

Kleding voor elke vrouw

Bij Yest kun je alleen terecht voor dameskleding maar deze is wel trendy en exclusief. Ze ontwerpen kleding voor elke vrouw. Of je nu sportief, elegant of modieus bent en wat voor soort kleding zoekt maakt niet uit: ze hebben dat allemaal binnen het assortiment. Er wordt bij het ontwerpen en maken van de kleding zeker ook gekeken naar de duurzaamheid ervan en het milieu wordt in acht genomen. Zo krijg je kleding die beter is voor het milieu en waar jij ook nog eens goed mee staat.

Over Yest

Het Nederlandse bedrijf Buur Fashion heeft enkele jaren geleden het merk Yest opgericht. Dit merk pakt zes keer per jaar uit met een collectie van eigentijdse en betaalbare kleding. De focus ligt hierbij op de stijlvolle vrouw die ondertussen ook van het nodige comfort wenst te genieten.

De zes collecties per jaar zijn niet het enige wapenfeit van Yest. Nee, behalve deze collecties vind je namelijk gedurende het gehele jaar ook meerdere basis- en jeanscollecties. Deze collecties zijn gebaseerd op de basiskleuren en worden her en der aangevuld met dé kleuren van het desbetreffende seizoen. In de collectie probeert Yest verder te combineren met prints, kleuren, verrassende details en stoffen. Dankzij deze variatie weet het merk zowel sportieve als zakelijke kleding aan te bieden. De kleding is beschikbaar in de maten 36 tot en met 48.

Voor het aanschaffen van de kleding kan je terecht in één van de winkels van Yest. Deze winkels zijn niet van Yest zelf. Het bedrijf werkt namelijk samen met uiteenlopende verkooppunten waar de kleding van Yest te vinden is. In Nederland heb je de keus uit ruim 270 verschillende verkooppunten. Via de store locator op de website kan je de dichtstbijzijnde verkooppunten vinden.

Heb je zelf een modewinkel en wil je je assortiment uitbreiden? Via de webshop van Yest is het voor zakelijke klanten mogelijk om bestellingen te plaatsen. Door in de webshop naar ‘B2Bshop’ te gaan, krijg je toegang tot een afgeschermd ledengedeelte. Log daarin en plaats direct de bestellingen bij Yest.

Wil je graag in contact komen met de klantenservice van Yest? Daar heb je meerdere mogelijkheden voor. Je kunt bellen naar 0251 316 313, een online contactformulier invullen of contact zoeken via één van de social media kanalen. Yest is actief op Facebook en Instagram.