Phone House

Phone House folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Phone House

Vergelijkbare winkels

KPN
Telecombinatie
Phone House
Tele2
Belsimpel
T-Mobile
Youfone
Ziggo
Vodafone
Simyo
GSMWEB
UnitedConsumers
Ritel
Budget Thuis
Odido
50plusmobiel
Algebeld nl
Ben

Populaire folders

Populaire Phone House winkels

Phone House weetjes en feiten

 1. Phone House is een bedrijf dat mobiele en vaste telefonie, televisie, energie en internet aanbiedt
 2. Phone House verkoopt ook gerelateerde zaken, zoals telefoonverzekeringen en andere soorten verzekeringen
 3. Je kunt Phone House volgen op Facebook, Instagram en Twitter
 4. Phone House is één van de grootste onafhankelijke telecomaanbieders
 5. Phone House heeft meer dan 80 winkels in Nederland
 6. Op de website van Phone House kun je eenvoudig de dichtstbijzijnde winkel vinden bij jou in de buurt
 7. Het postadres van Phone House is te vinden in Tilburg
 8. Als je vragen hebt dan kun je het contactformulier invullen op de website van Phone House
 9. Bij een bestelling op de website van Phone House kun je gemakkelijk afrekenen middels iDeal
 10. Het is bij Phone House niet mogelijk om meerdere abonnementen via een online bestelling te plaatsen
 11. Het is voor een ondernemer ook mogelijk om een zakelijk abonnement af te sluiten bij Phone House
 12. Phone House verstuurt een nieuwsbrief met daarin de leukste aanbiedingen en nieuwtjes
 13. Via de website kun je je eenvoudig aanmelden voor deze nieuwsbrief
 14. Op de website zijn allerlei informatieve en leuke blogs te vinden
 15. Het logo van bestaat uit witte letters met een lichtblauwe streep onder de naam van het bedrijf
 16. Phone House komt voort uit Carphone Warehouse Group Plc.
 17. In de afgelopen jaren is de Phone House meerdere keren failliet gegaan, maar elke keer heeft de firma zich weer op weten te werken
 18. Bij deze firma kun je losse smartphones kopen, maar je kunt ook voor een smartphone inclusief abonnement kiezen
 19. Sinds enige tijd biedt deze firma ook refurbished smartphones aan, waarmee je het nodige geld kunt besparen
 20. Deze firma is te volgen via Facebook, YouTube en Instagram
 21. Bij deze firma kun je ook terecht voor het laten repareren van je smartphone
 22. In de winkels van Phone House kun je terecht voor allerlei soorten diensten
 23. In het aanbod van deze firma zijn smartphones van de beste merken te vinden
 24. Voor het aanbieden van abonnementen werkt Phone House samen met de grootste providers uit ons land
 25. Niet alleen voor smartphones ben je bij Phone House aan het juiste adres, maar ook voor tablets
 26. Ook voor tablets is het mogelijk om een abonnement bij deze firma af te sluiten
 27. Bij deze firma is het ook mogelijk om een alles-in-1 pakket samen te stellen
 28. Bij het afsluiten van een mobiel abonnement kun je uit enkele betaaltermijnen en -mogelijkheden kiezen

Tips voor Phone House korting

Phone House folder

De telefoonwinkel Phone House is een Duitse organisatie en biedt telecomdiensten aan. Je kunt bij ze aankloppen voor mobiele telefonie, vaste telefonie, televisie, internet en energie. In 1986 werd het bedrijf opgericht en het hoofdkantoor is gevestigd in Munster. De telefoon winkelketen is in verschillende Europese landen te vinden en in Nederland zijn er meer dan 90 filialen van Phone House gevestigd. De organisatie werkt met franchise ondernemers en kiezen voor professionele bedrijven die de lokale markt goed kennen en in kunnen schatten. De ondernemers hebben zelf veel vrijheid en worden hier en daar ontzorgt door de overkoepelende organisatie. Dit maakt het bedrijf tot een groot succes, want de ondernemers kunnen zich precies richten waarom ze moeten en dat is jou als klant.

Onafhankelijk advies

Phone House staat voor persoonlijke service en onafhankelijk advies. Je kunt er terecht voor verschillende providers en merken telefoon en doordat ze onafhankelijk zijn ben je geheel vrij in je keuze. Of je nu voor een nieuwe mobiele telefoon gaat of een ander alles-in-1 pakket wilt dan je huidige aanbod, je kunt dit allemaal regelen bij Phone House. Ze houden alle ontwikkelingen op het gebied van telefonie, internet en televisie goed in de gaten en passen het aanbod er direct op aan. Als er een nieuwe telefoon uitkomt van een bepaald merk, kun je ervan opaan dat deze binnen de kortste keren bij je favoriete Phone House winkel ligt.

Persoonlijke service

Je vindt Phone House meestal niet in het centrum van de steden, maar meer daarbuiten. Op die manier kan het bedrijf ook echt persoonlijke service bieden en de tijd voor je nemen. In het centrum is het toch vaak druk en kun je niet rustig met een verkoopadviseur bepraten wat je zoekt en wat je eisen precies zijn. De adviseurs in de winkel zijn deskundig en weten goed waar ze het over hebben. Ze weten precies welke acties bij welke provider lopen en wanneer de nieuwste telefoons uitkomen. Daarnaast weten de verkopers ook precies wat de specificaties van de producten zijn en kunnen je precies uitleggen hoe deze werken.

Winkelzoeker

Als je zeker wilt zijn dat de verkoopadviseur alle tijd voor je heeft, kun je ze ook even bellen en een afspraak maken. Op deze manier heeft 1 van de medewerkers van Phone House alle tijd voor je en kun je op je gemak vinden wat je zoekt. Op de website kun je zien welke winkel bij jou in de buurt is. Door je postcode of plaats in te voeren, zie je alle winkels die bij je in de buurt zijn. Het adres van de desbetreffende winkel staat hier online, maar ook het telefoonnummer. De openingstijden kun je hier ook gelijk zien en je kunt lezen over wat de winkel je allemaal te bieden heeft.

Reparaties

In een aantal winkels van Phone House kun je ook terecht voor service en repair. Dit houdt in dat je je gebroken scherm of kapotte telefoon hier kunt laten repareren. Bij de telefoonwinkel werken vakkundige mensen die dit met uiterste precisie weer voor je fixen en meestal kun je er zelfs op wachten in de winkel. Het is wel handig om even naar de winkel te bellen of dit bij jouw vestiging mogelijk is en of je hier een afspraak voor kunt maken. Zo voorkom je teleurstellingen en weet je dat je op tijd geholpen wordt.

Online bestellen

Online shoppen bij Phone House behoort ook tot de mogelijkheden. De website dient tevens als webwinkel en het hele assortiment is hier te vinden. Zowel particuliere als zakelijke klanten kunnen hier net als in de winkels terecht. Alles is overzichtelijk gesorteerd zodat je eenvoudig kunt vinden wat je zoekt. Als je gevonden hebt wat je zoekt, voeg je het gewoon toe aan je winkelwagen en kun je deze bestellen. Het betalen en afhalen vindt plaats in de winkel en na het plaatsen van je bestelling neemt de desbetreffende winkel contact met je op om het in orde te maken. Je kunt ook aangeven wanneer je het op wilt halen.

Nieuwsbrief en folder

Als je graag het laatste nieuws van Phone House direct wilt hebben wanneer dit beschikbaar is, dan kun je je abonneren op de nieuwsbrief van de firma. Zo krijg je alles gewoon naar je toegestuurd per e-mail. Daarnaast kun je ook YouTube, Instagram en Facebook in de gaten houden en zo up-to-date blijven van alles dat met Phone House te maken heeft. Op de website houdt Phone House ook een blog bij over de nieuwste producten en leuke tips. Voor aanbiedingen kun je het beste naar de folder van Phone House op Aanbiedingenfolders.nl gaan.

Over Phone House

Wie kan er tegenwoordig nog zonder een smartphone? Hoogstwaarschijnlijk niemand meer. De smartphone is volledig geïntegreerd in onze maatschappij en is op vele vlakken onwijs belangrijk. Bij de Phone House kan je terecht voor het kopen van mobiele telefoons, voor het afsluiten van abonnementen en voor alles-in-1-pakketten.

Van oorsprong is Phone House een Duits bedrijf. Tegenwoordig is het bedrijf actief in meerdere landen, waaronder dus ook in Nederland. Met meer dan 80 winkels is de Phone House behoorlijk goed vertegenwoordigd in het straatbeeld. Bovendien kan je via de webshop van het bedrijf ook allerlei telefoons bestellen of abonnementen afsluiten.

Als je in de webshop van de Phone House terecht komt, heb je de keus uit enkele categorieën: Telefoons, Abonnementen, Sim Only, Accessoires, Alles-in-1, Smart Home en Zakelijk. Bij de categorie Telefoons heb je vervolgens de keus uit allerlei bekende merken. Bij de categorie Abonnementen heb je de keus uit de beste abonnementen van de verschillende providers. Phone House werkt samen met alle fabrikanten van smartphones en met alle providers.

Kan je wel wat hulp gebruiken? In de webshop van de Phone House vind je een sectie met veelgestelde vragen terug. Je kunt echter ook in één van de ruim 80 winkels terecht of je kunt contact opnemen met de klantenservice. De klantenservice is bereikbaar via een online contactformulier, via Facebook en via Twitter.

Als je in de webshop van de Phone House een bestelling vóór 18:00 uur plaatst, wordt deze de volgende dag bezorgd. Je betaalt hiervoor verzendkosten á € 3,75. Dit geldt echter alleen voor accessoires. Als je bijvoorbeeld een telefoon gaat bestellen, kan je selecteren in welke winkel je de telefoon op wilt halen. Ter plekke wordt vervolgens in de winkel alles in gereedheid voor je gebracht.