Wonen

Tempur folder

Ontvang nu korting bij Tempur met folder aanbiedingen

Tempur folders

advertentie

Tempur Folder

Geldig van 07-12-2020 t/m 31-01-2021

> Folder bekijken

advertentie

Meer wonen folders

Kwantum Folder Week 03

Geldig van 18-01-2021 t/m 31-01-2021

> Folder bekijken

Leen Bakker Folder Week 03

Geldig van 18-01-2021 t/m 31-01-2021

> Folder bekijken

Jysk Folder Week 02

Nog 2 dagen geldig
Geldig van 11-01-2021 t/m 24-01-2021

> Folder bekijken

Jysk Folder Week 03

Geldig van 18-01-2021 t/m 31-01-2021

> Folder bekijken

Kwantum Folder Week 03

Nog 2 dagen geldig
Geldig van 21-01-2021 t/m 24-01-2021

> Folder bekijken

Pronto Wonen Folder Week 04

Geldig van 19-01-2021 t/m 31-01-2021

> Folder bekijken

Budget Home Store Online Deals Folder

Nog 2 dagen geldig
Geldig van 15-01-2021 t/m 24-01-2021

> Folder bekijken

TotaalBED Folder Week 03

Nog 1 dag geldig
Geldig van 17-01-2021 t/m 23-01-2021

> Folder bekijken

Meer wonen winkels

Populaire folders

Tempur folders

TitelStartdatumEinddatum
Tempur Folder07-12-202031-01-2021

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Tempur folder?

Ja, er is op dit moment 1 actieve Tempur folder.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Tempur folder van deze week geldig?

De nieuwe Tempur folder van deze week is geldig van 07-12-2020 t/m 31-01-2021.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Tempur folder?

Blader nu snel door de Tempur folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Tips voor Tempur korting

Folder Tempur

Goed slapen is belangrijk. Zo kun je uitrusten en de dag erna weer fris aan de gang gaan. Een goed bed en dito matras spelen een belangrijke rol bij je nachtrust. Er zijn veel verschillende soorten en merken matrassen te koop waarvan Tempur ook een voorbeeld is. Kijk eens op de site van Tempur wat er in het assortiment zit. Zo weet je meteen beter wat er allemaal verkrijgbaar is.

Kijk wat er allemaal in het assortiment zit bij Tempur

Bij Tempur vind je niet enkel matrassen in de collectie. Je kunt er ook terecht voor bedden, boxsprings, bedbodems, kussens, beddengoed en accessoires die ermee te maken hebben. Als je iets gezien hebt dat naar je zin is dan kun je dit eenvoudig bestellen door het gewenste artikel in het winkelmandje te doen. Dit kan bij sommige artikelen prima online maar bij het kiezen van een bed of matras is het aan te raden dit toch eerst echt uit te gaan proberen. Zo vind jij het bed en matras waarop jij het beste kunt liggen en dat goed bij je past.

Ga altijd naar een goede Tempur dealer

Om dit eens uit te proberen kun je naar een van de dealers gaan waar Tempur producten worden verkocht. Deze dealers vind je eenvoudig via de site van Tempur. Vul je postcode of woonplaats in en er wordt voor je gezocht naar de dichtstbijzijnde dealer. Je kunt ook zelf een kijkje nemen op het kaartje dat je op de site vindt. Klik je op een bepaalde vestiging dan krijg je de adresgegevens en het telefoonnummer te zien, het assortiment en kun je meteen doorklikken naar de website van de dealer in kwestie.

Maak een afspraak voor bezichtiging en testen

Als je een product van Tempur wilt uitproberen in de winkel dan kun je daar het beste een afspraak voor maken. Hiervoor vul je op de website het afsprakenformulier in. Laat je gegevens achter en geef aan in welk product je geïnteresseerd bent en in welke vestiging je een afspraak wilt maken. Deze wordt dan voor jou ingepland. Je krijgt een afspraak voor een soort Personal Shopping waarbij je alles kunt vragen en diverse producten kunt proberen en testen.

Kijk naar aanbiedingen waar je gebruik van kunt maken

Heb je wel interesse in een nieuw bed en alles dat daarbij hoort maar niet zo’n groot budget? Kijk dan eerst of Tempur een reclamefolder heeft die op dat moment geldig is. Zo ja, dan kun je er zeker van zijn dat je deze vindt op een site waarop folders van meer aanbieders bij elkaar verzameld staan. Is er een folder, dan staat er altijd bij vermeld hoe lang de aanbiedingen geldig zijn. Kijk ook altijd even in folders van dealers van Tempur producten. Misschien hebben zij wel aanbiedingen die voor de artikelen van dit merk gelden.

Korting vind je ook op de website

Geen folder te vinden? Kijk dan op de site van Tempur zelf voor de lopende acties. Deze vind je onder het kopje Promoties op de website. Hieronder staan alle acties en ook de voorwaarden die eraan verbonden zijn. Krijg je bijvoorbeeld het tweede artikel voor de halve prijs? Dan lees je op de site voor welke artikelen dit geldt en hoe lang je van de aanbieding gebruik kunt maken. De aanbiedingen wisselen regelmatig dus het loont zeker de moeite goed te kijken wat er op een bepaald moment is afgeprijsd.

Neem ook eens een kijkje in de Outlet

Voor artikelen met de nodige korting kun je ook een kijkje nemen in de Outlet van Tempur. Hierin vind je diverse producten die helemaal nieuw zijn en waar niks mis mee is maar die je wel met de nodige korting kunt aanschaffen. Deze producten zijn uit een eerdere collecties. Deze maken plaats voor de nieuwe collectie en daarom betaal jij er veel minder voor dan oorspronkelijk het geval was.

Zo mis je geen enkel nieuwtje van Tempur meer

Als je geen enkel nieuwtje van Tempur wilt missen kun je je het beste aanmelden voor de nieuwbrief. Dit doe je door je emailadres door te geven via de website. Alle beschikbare informatie over aanbiedingen en nieuwe producten in het assortiment krijg je zo automatisch in je mailbox. Helemaal niks meer missen en altijd als eerst van alles op de hoogte zijn? Volg Tempur dan op social media. De beddenmaker is actief op Facebook, Instagram, YouTube en Pinterest. Stel er je vragen en lees de berichtjes van andere mensen zodat je weet wat hun ervaringen met producten van Tempur zijn.

Over Tempur

Door de NASA werd het materiaal traagschuim toegepast in onder meer rolstoelen en helmen. Dit traagschuim werd onder meer in Zweden gefabriceerd, waarbij na verloop van tijd onder naam Tempur-Pedic ook matrassen van traagschuim ontwikkeld werden. Deze matrassen werden al in 1992 wereldwijd op de markt gezet. Vanaf dat moment is het eigenlijk gigantisch hard gegaan met Tempur. De matrassen van traagschuim zijn onwijs populair gebleken en brengen meerdere gezondheidsvoordelen met zich mee. Het bedrijf is in 2002 verkocht aan twee investeringsmaatschappijen, maar de kwaliteit is nog steeds zoals je gewend bent.

Door de jaren heen heeft Tempur het assortiment flink uit weten te breiden. Als je nu een kijkje in de webshop neemt, zie je onder meer de volgende productcategorieën: Matrassen, Kussen, Bedden, Boxsprings, Bedbodems en Comfortproducten. Deze producten kan je online bestellen, waarbij je kunt genieten van gratis verzending. Dat is alleen het geval als je kleine producten besteld. Bij het bestellen van grote artikelen, zoals matrassen en bedden, krijg je te maken met verzendkosten. Na de bestelling neemt een medewerker van Tempur contact met je op om de levering af te stemmen.

Ben je niet tevreden met de ontvangen artikelen? Dan kan je deze binnen 14 dagen retourneren. Je kunt daar via de website een online herroepingsformulier voor invullen, waarna je de retournering in gang kunt zetten.

Het is ook mogelijk om de artikelen van Tempur in één van de vele winkels aan te schaffen. Het merk maakt namelijk in het gehele land gebruik van allerlei resellers. Bedrijven waar je bijvoorbeeld even prima proef kunt liggen op een bepaald matras, zodat je uiteindelijk de juiste aankoop kunt doen. Via de winkel locator op de website kan je de dichtstbijzijnde reseller vinden.

Op werkdagen tussen 08.30 en 17.00 uur is de klantenservice van Tempur bereikbaar. Daarvoor kan je bellen naar 0318 699 200 of mailen naar info@tempur.nl / klantenservice@tempur.nl.