ITPRODEALS

itprodeals.nl

Elektronica

ITPRODEALS folders

Ontvang nu korting bij ITPRODEALS met folder aanbiedingen

advertentie

ITPRODEALS Folder

Geldig van 20-06-2022 t/m 17-07-2022

> Folder bekijken

advertentie

Meer elektronica folders

Handyman Folder

Geldig van 08-06-2022 t/m 31-07-2022

> Folder bekijken

Plentyparts Folder

Nog 6 dagen geldig
Geldig van 27-06-2022 t/m 10-07-2022

> Folder bekijken

Correct Folder

Nog 6 dagen geldig
Geldig van 01-06-2022 t/m 10-07-2022

> Folder bekijken

Expert Folder

Nog 6 dagen geldig
Geldig van 02-07-2022 t/m 10-07-2022

> Folder bekijken

Amac Folder

Geldig van 10-06-2022 t/m 17-07-2022

> Folder bekijken

Informatique Folder

Geldig van 20-06-2022 t/m 17-07-2022

> Folder bekijken

Coolblue Folder

Geldig van 30-06-2022 t/m 31-07-2022

> Folder bekijken

EP Folder

Nog 6 dagen geldig
Geldig van 27-06-2022 t/m 10-07-2022

> Folder bekijken

Meer elektronica winkels

Verlopen ITPRODEALS folders

Populaire folders

ITPRODEALS folders

TitelStartdatumEinddatum
ITPRODEALS Folder20-06-202217-07-2022
ITPRODEALS Folder16-05-202212-06-2022
ITPRODEALS Folder28-02-202215-05-2022
ITPRODEALS Folder28-02-202227-03-2022
ITPRODEALS Folder24-01-202227-02-2022

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve ITPRODEALS folder?

Ja, er is op dit moment 1 actieve ITPRODEALS folder.

✅ Tot wanneer is de nieuwe ITPRODEALS folder van deze week geldig?

De nieuwe ITPRODEALS folder van deze week is geldig van 20-06-2022 t/m 17-07-2022.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de ITPRODEALS folder?

De meest populaire aanbiedingen van deze week uit de nieuwste ITPRODEALS folder zijn Lenovo Ideapad 3 6 (Arctic Grey) Laptop 82H900PKMH - 82H900PDMH, Asus P1412CEA-EK0153W Of Asus P1412CEA-EK0152W Laptop en Asus P1512CEA-EJ0201W Of Asus P1512CEA-EJ0200W Laptop.

Tips voor ITPRODEALS korting

ITPRODEALS

We weten dat het niet een simpele taak is om topkwaliteit IT- producten aan te schaffen. Dit is waar ITPRODEALS binnenvalt. We willen dat je genot ervaart bij het uitzoeken, aanschaffen en het gebruik maken van onze diensten. Ons team bestaat alleen uit IT-deskundigen en specialisten, die graag dit besluit gemakkelijk voor je maken. Met ons ruim assortiment en vele filialen, werk je gegarandeerd met deskundigen van en over het gehele land. Over het gehele land dus netwerken.

Onze merken

We zijn niet alleen jouw landelijke IT-vakman, maar ook de producent van alle topmerken IT- producten en accessoires. Binnen ons assortiment kom je computermonitoren van de merken LG en Acer, toetsenborden van het merk Cherry, muizen van het merk Cherry en Ewent, externe harde schijven van het merk Toshiba en alles wat je nog kunt bedenken tegen.

We hebben ook folderaanbiedingen

Folderaanbiedingen zijn er ook bij ons! Deze zie je op Aanbiedingenfolders.nl. Ook voor de USB-interfaces met verschillende poorten, power Banks en zelf notebooktassen is er plek in onze folders. Selecteer de door jouw gezochte producten, lees meer over het product en bekijk gauw bij welke van onze vestigingen je de bestelling het snelst kunt ophalen. In de folderaanbiedingen profiteer je mee van de beste aanbiedingen.

Kom nog langs bij één van onze filialen

Met meer dan vijftig vestigingen over geheel Nederland, zijn we er zeker van dat je ons snel tegenkomt en besluit binnen te stappen. Op onze website geven we het overgrootste deel van ons assortiment weer, maar pas in onze winkels merk je hoe ruim het assortiment is. Heb je dringend een IT-product nodig, maar zie je hem niet op onze website voorkomen of ben je niet zeker welke je zou moeten uitkiezen, dan kun je het liefst bij ons langslopen. Om gemakkelijk de dealer bij jou in de buurt te vinden, kun je via onze website jouw postcode invoeren en dan verwijzen we je meteen naar de dichtstbijzijnde dealer.

Meer over onze website

We proberen je zoveel als mogelijk specifieke informatie te geven over onze producten en merken. Daarom kun je op onze website uitgebreid en meer lezen hierover. Bij de selectie folderaanbiedingen, hebben we al onze producten voor je gecategoriseerd, waardoor je gericht kunt zoeken. Bij het selecteren van jouw producten hebben we ook de omschrijving en specificaties voor je genoteerd. Indien je meer of specifieke informatie over onze merken wilt weten, kun je ook hier de informatie terugvinden.

Onze overtuigingskracht

Om je nog meer te overtuigen waarom we voor jou de beste keus zijn, hebben we op onze website al onze kerntaken en kernwaarden benoemd en beschreven. Belangrijk voor ons zijn de uitgangspunten: • het verschaffen van goede informatie, • service op maat, • het bieden van garantie, • klaar staan voor reparatie, • betrouwbaarheid, • de officiële aanbieder. Deze uitgangspunten, waarin ook ons streven verborgen zit, nemen we heel serieus in de relatie met jou. Door dit door de gehele organisatie heen te benadrukken zorgen we ervoor dat de genoemde punten ook merkbaar zijn binnen onze klantenkring. Voor informatie over waar wij voor staan kun je de website ook nalezen.

Wordt vandaag nog een ITPRODEALER

Bij ITPRODEALERS zijn wij volkomen voorstaanders van uitbreiding. Daarom zorgen we ervoor dat we niet alleen onze diensten, service en assortiment uitbreiden, maar ook onze filialen. Samenwerkingen met andere gerenommeerde bedrijven gaan we daarom nooit uit de weg. Deze samenwerkingen zorgen er alleen maar voor dat deskundigheid wordt uitgebreid, wat opnieuw invloed heeft op een efficiënte en effectieve dienstverlening.

Bereik onze klantenservice

Het kan ooit zo zijn dat je vanuit huis of vanuit een andere locatie hulp nodig hebt. Hiervoor is onze klantenservice aanwezig. Dit serviceteam bestaat uit deskundigen die jouw verzoek aanhoren, deze analyseren en er een gedegen antwoord op formuleren. Op onze website kun je het e-mailadres voor de klantenservice vinden en jouw vragen of opmerkingen opsturen. We zorgen dan ervoor dat we zo snel als mogelijk contact maken om je verder van dienst te zijn. Voor gevallen waarbij het contact toch iets sneller moet, kunnen de telefonische gegevens misschien handiger zijn.

Kijk naar ons uit op social media

We zijn ook op social media te zien. Zoek ons op het social platform Facebook op en kom meer van onze diensten, aanbiedingen en acties te weten. Wij hebben frequent leuke posts en laten onze klanten ook via dit kanaal weten als er nieuwtjes zijn. Nieuws missen behoort nu tot het verleden. Voeg ons toe aan jouw vriendenlijst en laat vooral een ‘like’ voor ons achter. Zo onderhoud je het contact met ITPRODEALER ook via facebook!

Over ITPRODEALS

ITPRODEALS omschrijft zichzelf als een landelijk netwerk van computerzaken. Verschillende computerzaken hebben zich in de afgelopen jaren bij ITPRODEALS aangesloten, waardoor deze keten behoorlijk gegroeid is. Door deze groei heeft ITPRODEALS kunnen profiteren van schaalvoordelen en van samenwerkingsverbanden met leveranciers. Hier geniet niet alleen ITPRODEALS van, maar ook de verschillende computerzaken én de consument. Voor jou als consument zijnde is het namelijk mogelijk om bij de plaatselijke computerzaak van een uitgebreid assortiment én interessante producten te genieten.

Mocht je zelf een computerzaak hebben, kan je je direct aanmelden bij deze keten. Je kunt dit doen via de website van ITPRODEALS, waarna je binnen de kortste tijd geniet van de voordelen die dit landelijke netwerk met zich mee brengt. In de afgelopen jaren hebben meer dan 50 computerzaken zicht aangesloten bij ITPRODEALS.

Als je op de website van ITPRODEALS op ‘ITPRODEALERS’ klikt, krijg je een compleet overzicht van alle computerzalen te vinden. Als je jouw woonplaats of postcode invult, krijg je ook direct te zien waar je de dichtstbijzijnde computerzaak kunt vinden.

Bij deze computerzaken geniet je van een uitgebreid assortiment én van scherpe prijzen. Deze scherpe prijzen komen onder meer door de aanbiedingen waar ITPRODEALS wekelijk over kan beschikken. Op de website van deze onderneming vind je meer informatie over deze aanbiedingen als je klikt op ‘Folderaanbiedingen’.

Je kunt ook direct het uitgebreide assortiment inzien, waarbij je tussen onder meer de volgende categorieën kunt kiezen: Computer monitoren, Muizen, Notebooks, Notebooktassen, Draadloze routers, Toetsenborden, Rugzakken, Tablets en USB-sticks.

Heb je vragen of wil je informatie? Je kunt daarvoor een mail sturen naar [email protected] of een bericht sturen via de Facebook pagina van ITPRODEALS. Via deze Facebook pagina blijf je ook op de hoogte van de nieuwste producten, de nieuwste aanbiedingen en de nieuwste computerzaken die zich aangesloten hebben bij dit landelijke netwerk.